Spuma poliuretanica

Nu am gasit produse pentru aceasta selectie.
Spuma poliuretanică este un material expandabil, format dintr-un amestec de polioli și izocianat, care reacționează chimic pentru a forma o spumă izolatoare și etanșă. Este utilizată în principal în construcții și reparații pentru a izola, etanșa și fixa diferite suprafețe și structuri.
Unul dintre principalele avantaje ale spumei poliuretanice este capacitatea sa de a umple și de a sigila complet spațiile și rosturile. Aceasta aderă la o varietate de materiale, cum ar fi lemnul, metalul, betonul și plasticul, creând o barieră eficientă împotriva aerului, apei și sunetului. De asemenea, poate fi folosită pentru izolarea termică și fonică, reducând transferul de căldură și zgomot între spații.
Este important de menționat că, în timpul aplicării, spuma poliuretanică poate crește considerabil în volum, motiv pentru care este necesară o aplicare atentă și controlată. Este recomandat să se respecte instrucțiunile producătorului și să se utilizeze echipament de protecție personală, deoarece spuma poliuretanică proaspăt aplicată poate fi iritantă pentru piele și ochi.
Produs adaugat in cos