8 moduri utile de utilizare a Rolei Scotch Brite

Cand astepti musafiri si esti contratimp rola Scotch Brite te poate ajuta sa cureti diverse suprafete, doar printr-o simpla rasucirea mainii.
Iata cateva moduri de a intrebuinta rola de scame Scotch Brite acasa sau la birou.


1. Capanele si fotolii
Desigur aspirarea canapelelor sau a fotoliilor este un obicei de curatare dar cand aveti la dispozitie un timp scurt puteti folosi rola de scame Scotch Brite pentru a curata rapid parul firmiturile sau scamele.

 

2. Fete de perna
Spalarea fetelor de perna poate distruge textura materialului in timp. Daca sunteti ingrijorati de acumularea de par sau praf de pe fetele de perna puteti cu usurinta sa le curatati cu rola Scotch Brite. Daca aveti un animal de companie cu mult par puteti infasura o folie de pe rola Scotch Brite in jurul degetelor si, astfel, puteti curata cu usurinta smocurile de par.

 

3. Rafturi din dulapuri
Suprafata lipicioasa a rolei 3M este atat de eficienta incat poate curata inclusiv firmiturile de pe diferite suprafete. Incercati sa folositi rola pe rafturile din camara sau din dulapuri pentru a atrage particulele nedorite.

 

4. Draperii si perdele
V-ati intrebat vreodata cum draperiile sau perdelele se umplu de praf? Pentru ca sunt bucati mari de material textil ele functioneaza ca o capcana pentru praf, scame si particule. Multe draperii nu raspund bine curatarii intensive datorita materialului asa ca o alta optiune este rola de scame Scotch Brite ca sa poti da draperiilor tale un aspect nou si curat fara o curatare profesionala.

 

5. Trafaletul
Desi nu este necesar sa renovezi mereu interiorul apartamentului sau biroului dar ne-am gandit la un truc pe care ar trebui sa il cunosti. Atunci cand te apuci de renovare cu trafaletul inlatura surplusul in exces de pe trafalet inainte de a-l folosi, pentru un aspect cat mai uniform al peretelui.

 

6. Tapiteria Masinii
Indiferent daca aveti copii sau nu tapiteria masinii este locul unde deseori se acumuleaza par sau scame. Tapiteria scaunelor, centurile de siguranta, scaunele pentru transportul copiilor, se pot curata foarte usor cu ajutorul rolei Scotch Brite fara a fi nevoie sa folosesti un aspirator.

 

7. Posete si Genti
Unul dintre locurile care se curata foarte greu este interiorul unei posete, genti sau rucsac. Cele mai mici firmituri, scame, par sau alte particule care ar putea fi ascunse in cutele sau buzunarele interioare se pot curata cu ajutorul rolei de scame Scotch Brite. Daca cilindrul rolei este prea mare, pur si simplu, infasurati o folie in jurul degetelor si tamponati zona murdara pentru o curatire cat mai buna.

 

8. Animale de plus
Daca aveti copii, deja stiti ca animalele de plus tot acumula foarte usor murdaria si praful. Iata de ce ne place sa utilizam rola de scame Scotch Brite intre 2 spalari. Incearca sa vezi cat de usor este sa cureti jucariile preferate ale copilului tau cu miscari simple si foarte rapid.

 

Nu sunt produse de afisat pentru acest criteriu
Produs adaugat in cos