Idei de cadouri "business" potrivite pentru partenerul tau de afaceri

Cadourile pentru partenerii nostri sunt moduri prin care ne exprimam cel mai bine recunostinta. Fie ca este vorba despre furnizori, colaboratori sau parteneri de afaceri, toti contribuie la dezvoltarea ta.

Asa ca daca te pregatesti sa oferi un cadou aniversar, de Craciun sau de sfarsit de an partenerului tau de afaceri – fie el barbat sau femeie – afla in continuare care ar fi cadourile "business" pe care ai putea sa le oferi.
Iata mai jos cateva exemple in functie de partenerul de afaceri pe care il ai pe care il ai.

Pentru a felicita asa cum se cuvine un partener de afaceri ti-am pregatit cateva idei originale cu care nu poti da gres.

1. Partenerul de afaceri traditionalist
Partenerul de afaceri traditionalist cel cu care lucrezi de multi ani, si are modul lui de a rezolva lucrurile si nu este foarte deschis la schimbari.
Un cadoul clasic poate fi alegerea perfecta in acest caz si nu poti da gres. Ii vei darui partenerului tau un instrument de scris premium, unul cu care va semna acte importante asa ca el va fi neaparat de o calitate impecabila.

2. Pentru partenerul de afaceri multi-tasking
Partenerul multi-tasking este cel care este implicat in mai multe proiecte deodata.
Pentru ca are biroul aglomerat un set de birou unde isi va tine obiectele importante se va dovedi un accesoriu folositor.

 

3. Partenerul de afaceri practic
Este partenerul de afaceri mereu relaxat, mereu concentrat pe lucrurile practice si cel care cauta mereu accesorii pentru a le integra in viata sa. Nu pune mare pret pe etichete ci doar iti cere sa colaborezi cu responsabilitate.
Un rucsac, o geanta sau o borseta ar fi un accesoriu elegant si practic.

4. Partenerul de afaceri prietenos
Il recunosti pentru ca lucrezi si colaborezi cu el cot la cot. Se spune ca cel mai bun partener este cel care este ca si colegul tau de munca.
Fa o gluma ca intre „colegi“ si daruieste-i un Calendar personalizat cu numele lui.

 

5. Partenerul de afaceri dependent de munca
El este partenerul care intotdeauna munceste, de sarbatori, dupa terminarea programului, de fapt, el este tot timpul la birou.
Ofera-i un cadou pe care il poate folosi zilnic. O agenda, ar fi cadoul ideal cu care nu vei da gres.

 

6. Partenerul de afaceri si organizat
Este partenerul de afaceri care nu intarzie niciodata la intalnirea cu tine,  ii place ca intalnirile sa porneasca si sa se finalizeze la timp.
Calitatea importanta este punctualitatea. Un ceas de birou  este un accesoriu nelipsit oricarui om de afaceri serios.
Cu siguranta va aprecia gestul.

 


Acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra. Mai Mult
Produs adaugat in cos