The Hanging Gardens of Babylon - Un tribut pentru aspectul estetic si aptitudini tehnice

 

Gradinile suspendate ale Semiramidei sau, mai corect, Gradinile suspendate din Babilon au fost construite de regele Nabucodonosor al II-lea (605-562 i.Ch.) pentru una din sotiile sale, Amytis.

Ea si-a gasit casa ei verde in Persia in mijlocul regiunii de desert a Babilonului si scrieri antice relateaza de o noua structura impresionanta, care se compune din terase etajate in amfiteatru, unde sunt plantate arbori exotici, arbusti, flori si ierburi.

 Acest instrument de scris deosebit este un tribut care prezinta aceasta minune arhitecturala incorporand in stilou doua trepte din structura terasata. Fondul reflectat pe stilou arata cum terasele au fost sustinute de coloane si bolti arcuite. Reprezentarea gradinii terasata se regaseste pe capacul acestui stilou unic artizanal.

 

Corpul de culoare verde inchis este rafinat acoperit cu lac si slefuit pentru luciu desavarsit. Despartit cu inele placate cu aur, incepe partea din fata superb mestesugita a stiloului. Penita este din aur de 18 carate si este decorat cu un relief stilizat care reprezinta terasamentul. Aceasta editie ofera eleganta, functionalitate, durabilitate si frumusete estetica. Noua editie limitata are gravat numarul de ordine pe manerul pentru alimentare cu cerneala. Fiecare stilou are un numar individual de serie.

Acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra. Mai Mult
Produs adaugat in cos