<img style="display: block; margin-left: auto; width: 100%; margin-right: auto;" src="https://www.rik.ro/media/wysiwyg/banner/Landing-Page/Esselte-reteta-ordinii/Top_image_Recipe_744x370_RO.jpg" width="744" height="370" data-mce-src="https://www.rik.ro/media/wysiwyg/banner/Landing-Page/Esselte-reteta-ordinii/Top_image_Recipe_744x370_RO.jpg" data-mce-style="display: block; margin-left: auto; width: 100%; margin-right: auto;" /><span id="mce_marker" data-mce-type="bookmark"></span><span id="__caret">_</span>Promotia NOBO - Castiga un TV widescreen!


  SIMFONIA ORDINII

Produsele Esselte te ajută să-ți optimizezi fluxul de muncă și să ai toate lucrurile în ordine. Așadar, munca ta de zi cu zi devine mai plăcută și mai ușoară. Aceasta este rețeta ta pentru ordine, servită de Esselte.


Cum functioneaza?


Cum particip?

1. CUMPĂRĂ: produsele Esselte din campanie și decupează punctele de loialitateCum mă înscriu?

2. ÎNREGISTREAZĂ-TE pe www.esselte.com/recipe și descarcă fișa de colectare a punctelor Cum câștig?

3. Lipește punctele Esselte pe fișă, si când este completă TRIMITE-O către noi, iar PREMIUL îl vei primi curând.

FIECARE TALENT ÎȘI MERITĂ APRECIEREA

Pentru că vrem să îți mulțumim, dorim să te surprindem cu un cadou special, care satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi: un Multicooker Philips sau o caserolă aparte și foarte practică, GoEat. Profită de cadoul tău și crește nivelul de organizare în birou! Bucură-te acum pentru că meriți!

PRODUSE PARTICIPANTE
Produs adaugat in cos