Distrugatoare automate pentru documente

01.01.2019 - 30.04.2019
Data Protected

Achizitioneaza orice Cutie sau Container de arhivare Esselte Speedbox si esti înscris in tragerea la sorti pentru distrugatorul Automat Rexel Auto+ 300X SmarTech! Trimite pe [email protected] dovada achizitiei alaturi de datele tale!

Premiile lunare si marele premiu se acorda prin tragere la sorti!

PEEDBOX - RAPID sI SIMPLU!
gdpr logo
Apasa Pliaza laturile in interior  Rabateaza capacul si gata
Cutiile si containerele de arhivare au pereți din carton dublu pentru o mai bună rezistență, astfel durata de viață este îndelungată, iar documentele sunt protejate și în siguranță pentru o lungă perioadă de timp. Se asamblează ușor și intuitiv, în doar câteva secunde, fără a avea nevoie de instrucțiuni.

Cutia de arhivare și containerul de arhivare Speedbox - Soluții eficiente de arhivare

• Asamblare ușoară, într-un timp foarte scurt
• Fabricate din carton ondulat 100% reciclat
• Dimensiuni ideale pentru etajere și rafturi de arhivă

MECANISMUL PROMOtIEI

Achiziționează orice Cutie de Arhivare Esselte Speedbox şi intră în tragerea la sorţi pentru Pachetul Leitz Complete sau pentru Marele Premiu!

Achiziționează orice Cutie de Arhivare pentru Bibliorafturi Esselte Speedbox, trimite dovada achiziției pe [email protected] alături de datele tale și poți câștiga pachetul Leitz Complete!

Achiziționează orice Container de Arhivare Esselte Speedbox și intră în tragerea la sorți pentru pachetul Leitz Complete sau pentru Marele Premiu!

Achiziționează orice Container de Arhivare pentru Bibliorafturi Esselte Speedbox, trimite dovada achiziției pe [email protected] alături de datele tale și poți câștiga pachetul Leitz Complete!

Achiziționează orice Cutie de Arhivare Esselte Speedbox Orizontală și intră în tragerea la sorți pentru pachetul Leitz Complete sau pentru Marele Premiu!

Achiziționează orice Cutie de Arhivare Esselte Speedbox orizontală, trimite dovada achiziției pe [email protected] alături de datele tale și poți câștiga pachetul Leitz Complete!

Produs adaugat in cos