Mediul înconjurător este în continuă schimbare, Esselte te ajută să ții pasul!

Distrugatoare automate pentru documente

  Mediul inconjurator este in continua schimbare, Esselte te ajuta sa tii pasul! 

     

Tu ce ai făcut astăzi pentru natură? Reciclarea este una dintre cele mai ușoare și eficiente acțiuni pe care le putem face pentru a ne asigura un mediu mai plăcut. Esselte are soluția potrivită noilor tale!

RECOMANDaRILE NOASTRE

Biblioraft Esselte No.1 Power, carton cu amprenta CO2 neutra, A4, 75 mm

 • Biblioraft prietenos cu mediul, de calitate superioară, fabricat din carton 100% reciclat cu impact neutru asupra mediului, cu certificări FSC și Blue Angel. Mecanism robust No.1 patentat cu certificări GS și LGA

  Biblioraft Esselte No.1 Power, carton cu amprenta CO2 neutra, A4, 50 mm

  • Biblioraft prietenos cu mediul, de calitate superioară, fabricat din carton 100% reciclat cu impact neutru asupra mediului, cu certificări FSC și Blue Angel. Mecanism robust No.1 patentat cu certificări GS și LGA

  Separatoare Esselte, carton, A4

  • Separator din carton reciclat, destinat organizării eficiente a documentelor arhivate în bibliorafturi sau caiete mecanice. Prevăzut cu pagină de sumar pentru descrierea conținutului.

  Folie de protectie Esselte Recycled, PP, A5, 70 mic, 100 buc/cutie, standard

  • Folie de protecție Esselte A5 nedăunătoare mediului, pentru folosirea zilnică, creată din material rezistent 100% reciclat PP. Perforațiile multiple de pe marginea foliei permite depozitarea documentelor în bibliorafturi sau caiete mecanice.

  Folie de protectie Esselte Recycled, PP, A4, 100 mic, 100 buc/cutie, standard

  • Mapă de protecție Esselte A4 nedăunătoare mediului, pentru folosirea zilnică, creată din material rezistent 100% reciclat PP. Pentru protejarea documentelor atunci când ești în mișcare, sau acasă.

  Cutie depozitare si arhivare Esselte Speedbox, carton

  • Cu Esselte Speedbox economisești timp și efort. Sunt gata pentru utilizare dintr-o singură mișcare. Se asamblează ușor și intuitiv, în doar câteva secunde, fără a avea nevoie de instrucțiuni.

  Cutie depozitare Esselte Home Recycled, carton, cu capac, 3 buc/set

  • Set de trei cutii pentru depozitare, din carton, pentru cadouri sau depozitarea obiectelor. Rapid si usor de asamblat.

  Container arhivare si transport Esselte Speedbox, cu capac, carton

  • Asamblare ușoară, într-un timp foarte scurt. Margini și bază ranforsate cu carton dublu, pentru o mai bună rezistență și transportul în siguranță al documentelor. Cu capac integrat. Ideale pentru transportul documentelor de mari dimensiuni sau a altor materiale necesare pentru întâlniri sau prezentări.





  Perioada promoționala: 1 februarie - 30 iunie 2022

  Produs adaugat in cos