LUCREAZA CORECT, SIMTE-TE BINE!

Lucrează eficient folosind produsele Kensington

Focusul Kensington este construirea de produse care îmbunătățesc experiența utilizatorului cu tehnologia. Când vorbim despre conectivitate, avem o gamă largă de produse care te ajută să comunici și să lucrezi exact că un profesionist. Proiectate pentru confort și productivitate, gama de hub-uri, docking-uri, camere web, trackball-uri, mouse-uri și tastaturi sunt create pentru configurații ergonomice optime la birou sau în deplasare.
DISCOUNT ATRACTIV
 
 

Cumpara orice produs Kensington aflat în campanie si beneficiezi de un discount de 20%


 
 

 

 

 

 

Caști Kensington H3000, reglabile, microfon cu anulare sunet inclus, conexiune Bluetooth

Creat pentru a satisface nevoile exigente ale mediilor de birou și de lucru de la distanță de astăzi, căștile Bluetooth H3000 de la Kensington oferă o experiență captivantă

 

 

 


 

Trackball Kensington Orbit, wireless


Wireless dual cu securitate de criptare AES pe 128 de biți și inel pentru derulare, trackball-ul are o bila de 40 mm, ce a fost special concepută sferică și tare pentru un control cât mai precis. Funcționează la fel de bine, atât pentru utilizatorii dreptaci, cât și pentru stângaci astfel încât să obțineți rezultate maxime

 

 

 

 

Hub USB Kensington, 4 porturi (2 USB-A, 2 USB-C), conexiune USB-C

Hub-ul cu 4 porturi este modalitatea simplă și ușoară de a extinde conectivitatea dispozitivului dumneavoastră USB-C. Conectați-vă periferice precum un mouse sau o tastatură folosind cele două porturi USB-A, în timp ce utilizați cele două porturi USB-C pentru a conecta un smartphone sau o tabletă.

 

 

 


 

Tastatură Kensington, conexiune multiplă, wireless sau bluetooth, indicator de baterie


Tastatura compactă fără fir vă permite să vă conectați și să comutați între până la trei dispozitive simultan (computer, tabletă sau telefon), folosind Bluetooth (3.0 sau 5.0) sau wireless de 2,4 GHz cu criptare AES pe 128 de biți. Indicator de baterie scăzută, astfel încât să nu fiți niciodată surprins. Include două baterii AAA.

 

 

 

 

Cablu de securitate Kensington ClickSafe 2.0, cu cheie, 5 mm, 180 cm

Capul de blocare dur, dar totuși mai mic, oferă securitate fără compromisuri pentru o mare varietate de laptopuri și dispozitive. ClickSafe® Lock asigură securitate la un pas după ce Anchor Security a fost instalat în Kensington Security Slot ™ găsit pe majoritatea laptopurilor, crescând conformitatea angajaților

 

 

 


 

Presenter Kensington Expert, conexiune wireless, control cursor, laser verde, 45 m


Plimbați-vă prin cameră cu libertate, știind că receptorul dvs. vă rămâne conectat în timpul prezentării, chiar și atunci când sunteți departe de dispozitivul gazdă, acesta având o rază de acțiune de până la 45 metri. Ai control total al aparatului astfel încât îl poți folosi ca un mouse, mișcând cursorul sus/jos și stânga/dreapta pe ecran.

 

 

 

Camera Web Kensington ProVC, Full HD 1080p, W2050

Filmare de înaltă calitate, folosind tehnologia de focalizare automată și de corectare a luminii, perfectă pentru Microsoft Teams, Google Meet, Zoom și multe altele. Microfonul omnidirecțional încorporează tehnologia de reducere a zgomotului pentru a vă asigură că sunteți auzit corespunzător cu fiecare ocazie.

 

 

 


 

Lampă circulară bicoloră Kensington L1000, cu suport pentru camera web pentru videoconferințe și USB

Lampă bicoloră L1000 de la Kensington cu suport pentru webcam este o soluție de luminat accesibilă, bogată în funcții, pentru îmbunătățirea rapidă a modului în care arătați la apelurile video. Lumina inelului oferă luminozitate optimă pentru mediile de birou și capacitatea de a vă monta camera web în centrul acesteia pentru o distribuție perfectă a luminii.

Campanie valabila pana pe 31.08.2023
Acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra. Mai Mult
Produs adaugat in cos