Scaune

Produsele 97-120 din 571

Pagina:
  1. Scaun vizitator, 224 Frill A Tapitat Sezut

    Cod: 224-frill-A-tap-s  UM: Buc
    Pret: 598,43 Lei 598.43 502,88 Lei
    224 Frill A- Tapitat Sezut - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spatar pp, șez. Tapițat.   Dimensiuni scaun Frill-224-A:a) Înalțime scaun: 80.5 cmb) Adancime șezut: 40 cmc) Înalțime șezut: 47 cmd) Lațime șezut: 43 cme) Lațime scaun: 56 cmf) Adancime scaun: 53 cmg) Lațime baza: 48.5 cmh) Adancime scoica: 49 cm Scaunul Frill-224-A face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA. Produsele Brado Contract le gasiți exclusiv la Antares în Romania. Scaunul Frill-224-A este un scaun vizitator cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Eclipse, Fiesta.  Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Suprapozabil Scaunul este suprapozabil ( 6 buc.), astfel, daca aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.
  2. Scaun vizitator, 224 Frill A PP

    Cod: 224-frill-A-pp  UM: Buc
    Pret: 533,29 Lei 533.29 448,14 Lei
    224 Frill A - PP - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spatar pp.   Dimensiuni scaun Frill-224-A:a) Înalțime scaun: 80.5 cmb) Adancime șezut: 40 cmc) Înalțime șezut: 47 cmd) Lațime șezut: 43 cme) Lațime scaun: 56 cmf) Adancime scaun: 53 cmg) Lațime baza: 48.5 cmh) Adancime scoica: 49 cm Scaunul Frill-224-A face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA. Produsele Brado Contract le gasiți exclusiv la Antares în Romania. Scaunul Frill-224-A este un scaun vizitator cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Cagli, Eclipse, Fiesta.  Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Suprapozabil Scaunul este suprapozabil ( 6 buc.), astfel, daca aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.
  3. Scaun vizitator, 2160 Aoki Alu Tapitat Interior

    Cod: 2160-aoki-alu-tap-i  UM: Buc
    Pret: 870,87 Lei 870.87 731,82 Lei
    2160 Aoki Alu- Tapitat Interior - Baza Alu, role D65, reglabil pe înalțime, șezut +spatar pp, tapitat interior. Dimensiuni scaun Aoki Ergonomic ALU: a) Înalțime scaun: 73-80 cm! b) Adancime șezut: 45 cm c) Înalțime șezut: 38-45 cm d) Lațime scaun: 64 cm e) Înalțime spatar: - cm f) Lațime șezut: 43 cm g) Diametru baza: 65 cm h) Lațime spatar: 64 cm Scaun rotativ cu brațe reglabil pe înalțime, scoica din polipropilena, baza ALU, cilindru cu gaz. Scoica este disponibila în diverse culori: alb, bej, negru, roșu, gri, portocaliu, verde. Opțional scaunul se poate tapița pe șezut, sezut+ spatar (interior, sau interior + exterior). Role nylon. Greutate portanta: 120 kg. Standard: Scoica scaun: 8 culori disponibile Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior. Standard: Mecanism scaun ergonomic Mecanism pentru scaunele ergonomice rotative cu funcție de reglare a înalțimii șezutului. Opțional: Tapițerie: șezut / interior / interior + exterior Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior. Standard: Baza stea din aluminiu Baza stea standard pentru acest model este piramidala din aluminiu. Aceasta baza este rezistenta și ușor de întreținut. Diametrul bazei este de 650 mm. Standard: Role cu diamentru mare pentru Mocheta Role destinate spațiilor de birou dotate cu mocheta. Rolele sunt din nylon și au diametrul de 65 mm. Rolele cu diamentrul mare reduc rezistența la rulare.
  4. Scaun vizitator, 2160 Aoki Alu Tapitat Sezut

    Cod: 2160-aoki-alu-tap-s  UM: Buc
    Pret: 752,41 Lei 752.41 632,28 Lei
    2160 Aoki Alu- Tapitat Sezut - Baza Alu, role D65, reglabil pe înalțime, șezut +spatar pp, șezut tapitat. Dimensiuni scaun Aoki Ergonomic ALU: a) Înalțime scaun: 73-80 cm! b) Adancime șezut: 45 cm c) Înalțime șezut: 38-45 cm d) Lațime scaun: 64 cm e) Înalțime spatar: - cm f) Lațime șezut: 43 cm g) Diametru baza: 65 cm h) Lațime spatar: 64 cm Scaun rotativ cu brațe reglabil pe înalțime, scoica din polipropilena, baza ALU, cilindru cu gaz. Scoica este disponibila în diverse culori: alb, bej, negru, roșu, gri, portocaliu, verde. Opțional scaunul se poate tapița pe șezut, sezut+ spatar (interior, sau interior + exterior). Role nylon. Greutate portanta: 120 kg. Standard: Scoica scaun: 8 culori disponibile Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior. Standard: Mecanism scaun ergonomic Mecanism pentru scaunele ergonomice rotative cu funcție de reglare a înalțimii șezutului. Opțional: Tapițerie: șezut / interior / interior + exterior Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior. Standard: Baza stea din aluminiu Baza stea standard pentru acest model este piramidala din aluminiu. Aceasta baza este rezistenta și ușor de întreținut. Diametrul bazei este de 650 mm. Standard: Role cu diamentru mare pentru Mocheta Role destinate spațiilor de birou dotate cu mocheta. Rolele sunt din nylon și au diametrul de 65 mm. Rolele cu diamentrul mare reduc rezistența la rulare.
  5. Scaun vizitator, 2160 Aoki Alu PP

    Cod: 2160-aoki-alu-pp  UM: Buc
    Pret: 645,81 Lei 645.81 542,70 Lei
    2160 Aoki Alu- PP - Baza Alu, role D65, reglabil pe înalțime, șezut +spatar pp. Dimensiuni scaun Aoki Ergonomic ALU:a) Înalțime scaun: 73-80 cm!b) Adancime șezut: 45 cmc) Înalțime șezut: 38-45 cmd) Lațime scaun: 64 cme) Înalțime spatar: - cmf) Lațime șezut: 43 cmg) Diametru baza: 65 cmh) Lațime spatar: 64 cm Scaun rotativ cu brațe reglabil pe înalțime, scoica din polipropilena, baza ALU, cilindru cu gaz. Scoica este disponibila în diverse culori: alb, bej, negru, roșu, gri, portocaliu, verde. Opțional scaunul se poate tapița pe șezut, sezut+ spatar (interior, sau interior + exterior). Role nylon. Greutate portanta: 120 kg. Standard: Scoica scaun: 8 culori disponibile Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior. Standard: Mecanism scaun ergonomic Mecanism pentru scaunele ergonomice rotative cu funcție de reglare a înalțimii șezutului. Opțional: Tapițerie: șezut / interior / interior + exterior Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior. Standard: Baza stea din aluminiu Baza stea standard pentru acest model este piramidala din aluminiu. Aceasta baza este rezistenta și ușor de întreținut. Diametrul bazei este de 650 mm. Standard: Role cu diamentru mare pentru Mocheta Role destinate spațiilor de birou dotate cu mocheta. Rolele sunt din nylon și au diametrul de 65 mm. Rolele cu diamentrul mare reduc rezistența la rulare.
  6. Scaun conferinta, Meeting PP

    Cod: meeting-pp  UM: Buc
    Pret: 515,52 Lei 515.52 433,21 Lei

Produsele 97-120 din 571

Pagina:

Fie ca aveti nevoie de un scaun directorial sau ergonomic, fie de scaune pentru vizitatori sau bistro, pe rik.ro puteti gasi o gama completa de scaune.

Acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra. Mai Mult
Produs adaugat in cos