Scaune ergonomice

Produsele 49-72 din 198

Pagina:
  1. Scaun ergonomic, 7650 Shiny Conference

    Cod: 7650-shiny-conference  UM: Buc
    Pret: 3.073,98 Lei 3073.98 2.583,18 Lei
    Dimensiuni scaun 7650 Shiny Conference:a) Înalțime scaun: 99 cmb) Adancime șezut: 46 cmc) Înalțime șezut: 50 cmd) Lațime scaun: 58.5 cme) Înalțime spatar: 50 cmf) Lațime șezut: 55 cmg) Diametru baza: 74 cmh) Lațime spatar: 46 cm Confortul acestui scaun va contribui la desavarșirea unei ambianțe de interior și la o productivitate ridicata în orice birou. Shiny este dotat cu un mecanism multibloc cu antișoc reglabil în cinci poziții. Aceste dotari asigura o postura ergonomica corecta în timpul muncii, va permite sa stați confortabil cu picioarele pe podea și genunchii îndoiți la 90 de grade. Spatarul curbat ergonomic asigura o susținere activa a spatelui și sprijina curba naturala a coloanei vertebrale. Acest scaun directorial dispune de un spatar înalt. Șezutul și spatarul este realizat din poliuretan injectat (nedeformabil în timp). Rolele din nylon cu diametru mare de 65 mm reduc rezistența la rulare și redefinesc conceptul muncii dinamice la birou.Dotari standard: mecanism sincron cu 2 manete, șezut poliuretan injectat, baza stea din polipropilena piramidala, role nylon (dia. 65 mm). Scaunul se poate tapița cu piele naturala sau eco piele.Greutate portanta: 120 kg. Standard: Brațe Aluminiu Brațele fine din aluminiu șlefuit vor oferi suport umerilor și parții superioare ale corpului. Ședințele nu vor mai parea așa lungi.   Standard: Șezut și Spatar poliuretan injectat Perna șezutului și a spatarului este din poliuretan injectat și nedeformabila în timp. Poliuretanul injectat ofera confort pe termen lung și o mai mare rezistența la compactare decat spuma poliuretanica clasica. Poliuretanul injectat este utilizat și în sectorul medical, deoarece nu este toxic i emisii zero.   Standard: Baza ”Cross” Baza stea standard pentru acest model este piramidala din aluminiu. Aceasta baza este rezistenta și ușor de întreținut. Aceasta are patru brațe și protecții pentru podea din polipropilena
  2. Scaun ergonomic, 7600 Shiny

    Cod: 7600-shiny  UM: Buc
    Pret: 3.275,34 Lei 3275.34 2.752,39 Lei
    Dimensiuni scaun 7600 Shiny:a) Înalțime scaun: 129 -136 cmb) Adancime șezut: 46 cmc) Înalțime șezut: 44 - 51 cmd) Lațime scaun: 60 cme) Înalțime spatar: 80 cmf) Lațime șezut: 55 cmg) Diametru baza: 70 cmh) Lațime spatar: 46 cm Confortul acestui scaun va contribui la desavarșirea unei ambianțe de interior și la o productivitate ridicata în orice birou. Shiny este dotat cu un mecanism multibloc cu antișoc reglabil în cinci poziții. Aceste dotari asigura o postura ergonomica corecta în timpul muncii, va permite sa stați confortabil cu picioarele pe podea și genunchii îndoiți la 90 de grade. Spatarul curbat ergonomic asigura o susținere activa a spatelui și sprijina curba naturala a coloanei vertebrale. Acest scaun directorial dispune de un spatar înalt. Șezutul și spatarul este realizat din poliuretan injectat (nedeformabil în timp). Rolele din nylon cu diametru mare de 65 mm reduc rezistența la rulare și redefinesc conceptul muncii dinamice la birou.Dotari standard: mecanism sincron cu 2 manete, șezut poliuretan injectat, baza stea din polipropilena piramidala, role nylon (dia. 65 mm). Scaunul se poate tapița cu piele naturala, eco piele.Greutate portanta: 120 kg. Standard: Mecanism Multibloc Mecanismul Multibloc este o varianta îmbunatațita, mai performanta decat mecanismul cu balans sau mecanismul ASYN și ofera utilizatorului posibilitatea de a se balansa sau de a bloca șezutul în multiple poziții. Mecanismul Multibloc ofera libertate de mișcare, ajustabilitate și o postura ergonomica corecta. Confortul și performanța sunt deosebit de strans legate. Alte reglaje: reglarea înalțimii șezutului și tensiunii de oscilație. Adecvat pentru scaune directoriale. Acțiunea de basculare permite o postura corecta și confortabila. Mecanismul Multibloc cu doua manete ofera utilizatorului urmatoarele posibilitați de reglare:1. reglarea înalțimii șezutului (A)2. blocarea șezutului în multiple poziții (B)3. reglarea tensiunii de oscilație (M)   Standard: Brațe Aluminiu Brațele fine din aluminiu șlefuit vor oferi suport umerilor și parții superioare ale corpului. Ședințele nu vor mai parea așa lungi.   Standard: Șezut și Spatar poliuretan injectat Perna șezutului și a spatarului este din poliuretan injectat și nedeformabila în timp. Poliuretanul injectat ofera confort pe termen lung și o mai mare rezistența la compactare decat spuma poliuretanica clasica. Poliuretanul injectat este utilizat și în sectorul medical, deoarece nu este toxic i emisii zero.   Standard: Baza stea din aluminiu Baza stea standard pentru acest model este piramidala din aluminiu. Aceasta baza este rezistenta și ușor de întreținut. Diametrul bazei este de 700 mm.     Standard: Role cu diamentru mare pentru Mocheta Role destinate spațiilor de birou dotate cu mocheta. Rolele sunt din nylon și au diametrul de 65 mm. Rolele cu diamentrul mare reduc rezistența la rulare.
  3. Scaun ergonomic, Ovidio White

    Cod: ovidio-white-  UM: Buc
    Pret: 1.516,41 Lei 1516.41 1.274,29 Lei
    Dimensiuni scaun Ovidio:a) Înalțime scaun: 100-109 cmb) Adancime șezut: 50 cmc) Înalțime șezut: 44-53 cmd) Lațime scaun: 63.5 cme) Înalțime spatar: 59 cmf) Lațime șezut: 47 cmg) Diametru baza: 66 cmh) Lațime spatar: 47 cm Ovidio: Lansat in 2018 Realizat din materiale de calitate, tapițat cu mesh de înalta tehnologie, Ovidio se adapteaza la forma, postura și mișcarea utilizatorului.Cu o forma ergonomica a spatarului și al șezutului curbat anatomic permite corpului sa se relaxeze și îi ofera acestuia o susținere coloanei vertebrale corecta. Confortabil & minimalist Scaunul de birou Ovidio este accesorizat cu mecanism oscilant integrat în design-ul șezutului devine aproape imposibil de identificat. Dealtfel, mecanismul acționat de cele doua butoane laterale ofera posibilitatea de a bloca/debloca șezutul și de a-l regla la înalțimea dorita. Agilitatea și caracteristicile sale funcționale îl transforma pe Ovidio în scaunul ideal pentru studiouri, ateliere de arhitectura, showroom-uri sau pentru spații de lucru temporare din birourile Open Space. Este candidatul ideal din mediile de lucru mai expresive sau mai personale. Cadrul scaunului este alb. Brațele și mecanismul sunt integrate în scocia scaunului, acestea denota unicitatea produsului. Scaunul este dotat cu mecanism oscilant în culoarea cadrului. Alte caracteristici: • role pentru mocheta sau suprafete dure.• baza din pp alb• mecanism de înclinare cu butoane de configurare integrate în scoica scaunului.• scaun reglabil înalțime• tapițat cu mesh alb• spatar în forma ergonomica cu brațe integrate.
  4. Scaun ergonomic, Ovidio White Alu

    Cod: ovidio-white-alu  UM: Buc
    Pret: 1.682,23 Lei 1682.23 1.413,64 Lei
    Dimensiuni scaun Ovidio:a) Înalțime scaun: 100-109 cmb) Adancime șezut: 50 cmc) Înalțime șezut: 44-53 cmd) Lațime scaun: 63.5 cme) Înalțime spatar: 59 cmf) Lațime șezut: 47 cmg) Diametru baza: 66 cmh) Lațime spatar: 47 cm Ovidio: Lansat in 2018 Realizat din materiale de calitate, tapițat cu mesh de înalta tehnologie, Ovidio se adapteaza la forma, postura și mișcarea utilizatorului.Cu o forma ergonomica a spatarului și al șezutului curbat anatomic permite corpului sa se relaxeze și îi ofera acestuia o susținere coloanei vertebrale corecta. Confortabil & minimalist Scaunul de birou Ovidio este accesorizat cu mecanism oscilant integrat în design-ul șezutului devine aproape imposibil de identificat. Dealtfel, mecanismul acționat de cele doua butoane laterale ofera posibilitatea de a bloca/debloca șezutul și de a-l regla la înalțimea dorita. Agilitatea și caracteristicile sale funcționale îl transforma pe Ovidio în scaunul ideal pentru studiouri, ateliere de arhitectura, showroom-uri sau pentru spații de lucru temporare din birourile Open Space. Este candidatul ideal din mediile de lucru mai expresive sau mai personale. Cadrul scaunului este alb. Brațele și mecanismul sunt integrate în scocia scaunului, acestea denota unicitatea produsului. Scaunul este dotat cu mecanism oscilant în culoarea cadrului. Alte caracteristici: • role pentru mocheta sau suprafete dure.• baza din aluminiu• mecanism de înclinare cu butoane de configurare integrate în scoica scaunului.• scaun reglabil înalțime• tapițat cu mesh alb• spatar în forma ergonomica cu brațe integrate.
  5. Scaun ergonomic, Ovidio Black Alu

    Cod: ovidio-black-alu  UM: Buc
    Pret: 1.593,39 Lei 1593.39 1.338,98 Lei
    Dimensiuni scaun Ovidio:a) Înalțime scaun: 100-109 cmb) Adancime șezut: 50 cmc) Înalțime șezut: 44-53 cmd) Lațime scaun: 63.5 cme) Înalțime spatar: 59 cmf) Lațime șezut: 47 cmg) Diametru baza: 66 cmh) Lațime spatar: 47 cm Ovidio: Lansat in 2018 Realizat din materiale de calitate, tapițat cu mesh de înalta tehnologie, Ovidio se adapteaza la forma, postura și mișcarea utilizatorului.Cu o forma ergonomica a spatarului și al șezutului curbat anatomic permite corpului sa se relaxeze și îi ofera acestuia o susținere coloanei vertebrale corecta. Confortabil & minimalist Scaunul de birou Ovidio este accesorizat cu mecanism oscilant integrat în design-ul șezutului devine aproape imposibil de identificat. Dealtfel, mecanismul acționat de cele doua butoane laterale ofera posibilitatea de a bloca/debloca șezutul și de a-l regla la înalțimea dorita. Agilitatea și caracteristicile sale funcționale îl transforma pe Ovidio în scaunul ideal pentru studiouri, ateliere de arhitectura, showroom-uri sau pentru spații de lucru temporare din birourile Open Space. Este candidatul ideal din mediile de lucru mai expresive sau mai personale. Cadrul scaunului este negru. Brațele și mecanismul sunt integrate în scocia scaunului, acestea denota unicitatea produsului. Scaunul este dotat cu mecanism oscilant în culoarea cadrului. Alte caracteristici: • role pentru mocheta sau suprafete dure.• baza din aluminiu• mecanism de înclinare cu butoane de configurare integrate în scoica scaunului.• scaun reglabil înalțime• tapițat cu mesh negru • spatar în forma ergonomica cu brațe integrate.
  6. Scaun ergonomic, Ovidio Black

    Cod: ovidio-black  UM: Buc
    Pret: 1.427,56 Lei 1427.56 1.199,63 Lei
    Dimensiuni scaun Ovidio:a) Înalțime scaun: 100-109 cmb) Adancime șezut: 50 cmc) Înalțime șezut: 44-53 cmd) Lațime scaun: 63.5 cme) Înalțime spatar: 59 cmf) Lațime șezut: 47 cmg) Diametru baza: 66 cmh) Lațime spatar: 47 cm Ovidio: Lansat in 2018 Realizat din materiale de calitate, tapițat cu mesh de înalta tehnologie, Ovidio se adapteaza la forma, postura și mișcarea utilizatorului.Cu o forma ergonomica a spatarului și al șezutului curbat anatomic permite corpului sa se relaxeze și îi ofera acestuia o susținere coloanei vertebrale corecta. Confortabil & minimalist Scaunul de birou Ovidio este accesorizat cu mecanism oscilant integrat în design-ul șezutului devine aproape imposibil de identificat. Dealtfel, mecanismul acționat de cele doua butoane laterale ofera posibilitatea de a bloca/debloca șezutul și de a-l regla la înalțimea dorita. Agilitatea și caracteristicile sale funcționale îl transforma pe Ovidio în scaunul ideal pentru studiouri, ateliere de arhitectura, showroom-uri sau pentru spații de lucru temporare din birourile Open Space. Este candidatul ideal din mediile de lucru mai expresive sau mai personale. Cadrul scaunului este disponibil pe negru. Brațele și mecanismul sunt integrate în scocia scaunului, acestea denota unicitatea produsului. Scaunul este dotat cu mecanism oscilant în culoarea cadrului. Alte caracteristici: • role pentru mocheta sau suprafete dure.• baza din polipropilena de culoare neagra• mecanism de înclinare cu butoane de configurare integrate în scoica scaunului.• scaun reglabil înalțime• tapițat cu mesh neagru • spatar în forma ergonomica cu brațe integrate.

Produsele 49-72 din 198

Pagina:

‌Un aparat de indosariere cu nituri metalice este un dispozitiv utilizat pentru a uni sau a fixa mai multe straturi de materiale împreună, folosind nituri metalice. 

Produs adaugat in cos