Ornamente de Craciun

Produsele 1-24 din 62

Pagina:
 1. 30%
  mingii-spuma-hai-la-sport-autoadeziv-24-buc-set

  Caciula Mos Craciun cu stelute

  Cod: CS150  UM: Set
  Pret: Pret Normal 3,33 Lei 3.33 2,80 Lei Pret: Pret Redus 2,33 Lei 2.33 1,96 Lei
 2. Brad de craciun artificial, Jodla, 1.5m

  Cod: 80105  UM: Set
  Pret: 253,47 Lei 253.47 213,00 Lei
  Avantajele unui brad artificial se lasa de departe observate. Acesta poate fi folosit ani la rand, economisind timp si este mult mai usor de intretinut, scapand astfel de grija alegerii unui bradut nou in fiecare an. Este format din crengi care pot fi modelate si aranjate, montandu-se in circa 10-20 minute, fiind practic, ecologic si durabil. Ramurile se pot strange foarte usor in jurul tulpinii, fiind compact si usor de depozitat. Si daca inca nu esti convins de ce e bine sa ai un brad artificial iata inca 5 motive pentru care aceasta alegere este una pozititva: economisesti bani prin faptul ca an de an nu va mai trebui sa cumperi unul nou; economisesti timp prin faptul ca nu mai trebuie sa te duci in fiecare an la cumparaturi; scapi de facut curatenie in fiecare zi; stii exact ce decoratiuni folosesti in fiecare an; salvezi ecosistemul greu incercat de defrisarile masive care au ca efect negativ inundatiile si alunecarile de teren. Caracteristici: - bradul este confectionat din PVC de inalta calitate - bradul are coroana bogata - suportul pentru brad inclus este rezistent si detasabil - sistem de asamblare usor, prin imbinare - inaltime brad: 150 cm - lungime tepi: aproximativ 3 cm - culoare: verde - aceasta decoratiune de sarbatoare va adauga bucurie si frumusete casei tale   Dimensiune ambalaj: 150x20x20 cm Greutate: 3,1 kg Varsta recomandata: +3 ani   Avertizare! Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe acest site au caracter informativ. Produsul nu functioneaza cu baterii. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult inainte de a se da spre utilizare copilului. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Se recomanda utilizarea produsului sub supravegherea unui adult. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, si nu il lasati in preajma temperaturilor ridicate si a umiditatii.
 3. Brad de craciun artificial, Jodla, 1.2m

  Cod: 80104  UM: Set
  Pret: 187,41 Lei 187.41 157,49 Lei
  Avantajele unui brad artificial se lasa de departe observate. Acesta poate fi folosit ani la rand, economisind timp si este mult mai usor de intretinut, scapand astfel de grija alegerii unui bradut nou in fiecare an. Este format din crengi care pot fi modelate si aranjate, montandu-se in circa 10-20 minute, fiind practic, ecologic si durabil. Ramurile se pot strange foarte usor in jurul tulpinii, fiind compact si usor de depozitat. Si daca inca nu esti convins de ce e bine sa ai un brad artificial iata inca 5 motive pentru care aceasta alegere este una pozititva: economisesti bani prin faptul ca an de an nu va mai trebui sa cumperi unul nou; economisesti timp prin faptul ca nu mai trebuie sa te duci in fiecare an la cumparaturi; scapi de facut curatenie in fiecare zi; stii exact ce decoratiuni folosesti in fiecare an; salvezi ecosistemul greu incercat de defrisarile masive care au ca efect negativ inundatiile si alunecarile de teren. Caracteristici: - bradul este confectionat din PVC de inalta calitate - bradul are coroana bogata - suportul pentru brad inclus este rezistent si detasabil - sistem de asamblare usor, prin imbinare - inaltime brad: 120 cm - lungime tepi: aproximativ 3 cm - culoare: verde - aceasta decoratiune de sarbatoare va adauga bucurie si frumusete casei tale   Dimensiune ambalaj: 120x17,5x17,5 cm Greutate: 1,95 kg Varsta recomandata: +3 ani   Avertizare! Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe acest site au caracter informativ. Produsul nu functioneaza cu baterii. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult inainte de a se da spre utilizare copilului. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Se recomanda utilizarea produsului sub supravegherea unui adult. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, si nu il lasati in preajma temperaturilor ridicate si a umiditatii.
 4. Brad de craciun artificial, Jodla, 2m

  Cod: 80107  UM: Set
  Pret: 408,41 Lei 408.41 343,20 Lei
  Avantajele unui brad artificial se lasa de departe observate. Acesta poate fi folosit ani la rand, economisind timp si este mult mai usor de intretinut, scapand astfel de grija alegerii unui bradut nou in fiecare an. Este format din crengi care pot fi modelate si aranjate, montandu-se in circa 10-20 minute, fiind practic, ecologic si durabil. Ramurile se pot strange foarte usor in jurul tulpinii, fiind compact si usor de depozitat. Si daca inca nu esti convins de ce e bine sa ai un brad artificial iata inca 5 motive pentru care aceasta alegere este una pozititva: economisesti bani prin faptul ca an de an nu va mai trebui sa cumperi unul nou; economisesti timp prin faptul ca nu mai trebuie sa te duci in fiecare an la cumparaturi; scapi de facut curatenie in fiecare zi; stii exact ce decoratiuni folosesti in fiecare an; salvezi ecosistemul greu incercat de defrisarile masive care au ca efect negativ inundatiile si alunecarile de teren. Caracteristici: - bradul este confectionat din PVC de inalta calitate - bradul are coroana bogata - suportul pentru brad inclus este rezistent si detasabil - sistem de asamblare usor, prin imbinare - inaltime brad: 200 cm - lungime tepi: aproximativ 3 cm - culoare: verde - aceasta decoratiune de sarbatoare va adauga bucurie si frumusete casei tale   Dimensiune ambalaj: 126x25x25 cm Greutate: 5,73 kg Varsta recomandata: +3 ani   Avertizare! Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe acest site au caracter informativ. Produsul nu functioneaza cu baterii. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult inainte de a se da spre utilizare copilului. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Se recomanda utilizarea produsului sub supravegherea unui adult. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, si nu il lasati in preajma temperaturilor ridicate si a umiditatii.
  Fara stoc
 5. Brad de craciun artificial, Jodla, 1.8m

  Cod: 80106  UM: Set
  Pret: 312,38 Lei 312.38 262,50 Lei
  Avantajele unui brad artificial se lasa de departe observate. Acesta poate fi folosit ani la rand, economisind timp si este mult mai usor de intretinut, scapand astfel de grija alegerii unui bradut nou in fiecare an. Este format din crengi care pot fi modelate si aranjate, montandu-se in circa 10-20 minute, fiind practic, ecologic si durabil. Ramurile se pot strange foarte usor in jurul tulpinii, fiind compact si usor de depozitat. Si daca inca nu esti convins de ce e bine sa ai un brad artificial iata inca 5 motive pentru care aceasta alegere este una pozititva: economisesti bani prin faptul ca an de an nu va mai trebui sa cumperi unul nou; economisesti timp prin faptul ca nu mai trebuie sa te duci in fiecare an la cumparaturi; scapi de facut curatenie in fiecare zi; stii exact ce decoratiuni folosesti in fiecare an; salvezi ecosistemul greu incercat de defrisarile masive care au ca efect negativ inundatiile si alunecarile de teren. Caracteristici: - bradul este confectionat din PVC de inalta calitate - bradul are coroana bogata - suportul pentru brad inclus este rezistent si detasabil - sistem de asamblare usor, prin imbinare - inaltime brad: 180 cm - lungime tepi: aproximativ 3 cm - culoare: verde - aceasta decoratiune de sarbatoare va adauga bucurie si frumusete casei tale   Dimensiune ambalaj: 100x26x26 cm Greutate: 4,535 kg Varsta recomandata: +3 ani   Avertizare! Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe acest site au caracter informativ. Produsul nu functioneaza cu baterii. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult inainte de a se da spre utilizare copilului. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Se recomanda utilizarea produsului sub supravegherea unui adult. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, si nu il lasati in preajma temperaturilor ridicate si a umiditatii.
  Fara stoc

Produsele 1-24 din 62

Pagina:

‌Ornamentele de Crăciun sunt decorațiuni tradiționale care sunt utilizate în perioada sărbătorilor de iarnă pentru a crea o atmosferă festivă și plină de culoare în case și pe străzi. Aceste ornamente sunt disponibile într-o gamă largă de forme, dimensiuni și culori și sunt confecționate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi sticlă, plastic, lemn, hârtie, metal și textile. Cele mai populare ornamente de Crăciun includ globuri de sticlă sau plastic, coronițe și ghirlande din crenguțe de brad, lumânări parfumate, ornamente tricotate sau croșetate, beteală și fulgi de zăpadă din hârtie, figurine de Moș Crăciun sau reni și multe altele.

Aceste ornamente sunt utilizate pentru a decora bradul de Crăciun, împodobindu-l cu lumini, panglici și alte decorațiuni, dar pot fi, de asemenea, agățate în ferestre, uși, pe pervazurile de la ferestre, în jurul șemineului sau de pe tavan pentru a crea un mediu festiv și primitoar în casa ta.

Produs adaugat in cos