Posca, instrumentul creativ fara limite!
Vârful
Legătura dintre artist și creație
Gama POSCA include nu mai puțin de 8 dimensiuni și 5 forme diferite. Realizate fie din acril sau din plastic, toate sunt ultra-rezistente și se potrivesc perfect utilizărilor lor. Calitatea înaltă a materialelor garantează o tușă întotdeauna fluidă. Linia este regulată, efectul este unic iar plăcerea creației cu POSCA este de neegalat.
Mecanismul cu supapă
POSCA prinde viață!
MITSUBISHI PENCIL a dezvoltat un mecanism unic cu supapă care garantează o etanșare perfectă a markerului și menține vopseaua în timp. Același mecanism are rolul de a pregăti markerul pentru utilizare și de a resatura vârful de câte ori este nevoie în timpul lucrului.
Vopseaua
Inima POSCA!
Cu pigmenți foarte puternici, vopseaua POSCA oferă rezultate de o densitate incomparabilă. Formula sa unică pe bază de apă produce culori vii, mate, opace care rezistă în timp. Nu are miros. Ușor de suprapus, amestecabile, dizolvabile în apă, rezistente la intemperii... nu mai puțin de 55 de culori (unele cu sclipici, metalice sau fluorescente) oferă posibilități creative nelimitate.
Bila
Amprenta sonoră a POSCA!
Pentru a asigura o textură uniformă de la început până la sfârșit, o mică bilă este plasată în interiorul markerului pentru a amesteca ingredientele vopselei POSCA. Trebuie doar să scuturi energic markerul (cu capacul pus), și vei auzi click-ul caracteristic, mult râvnit!
Corpul
Un design emblematic!
Pretutindeni, POSCA este ușor de recunoscut. Corpul negru închis, cele cinci litere colorate ale logoului (trei primare și una secundară) și sigla UNI sunt inimitabile. Cu dimensiuni diferite în funcție de vârful markerului, forma corpului permite o prindere ușoară și confortabilă.
Capacul
O explozie de culori!
Capacul sigilat asigură markerului o viață lungă. În mod convenabil culoarea sa (sau culoarea agățătoarei de buzunar, în funcție de model) arată culoarea vopselei. Capacele unui mănunchi de markere POSCA pe o masă sunt o plăcere vizuală și promisiunea unei creații viu colorate!
Gama Posca
PCF - 350
PC - 1MR
PC - 1M
PC - 17K
Produs adaugat in cos