Distrugătoarele Rexel oferă cea mai bună securitate. Poți alege dintr-o varietate de modele, în funcție de tipul de taiere, nivelul de securitate, volumul de documente ce poate să fie distrus, fie automat, fie manual, astfel încât să se potrivească nevoilor tale.

Distrugatoare automate pentru documente

Cumperi si castigi alaturi de Rexel Momentum

Cumpără un distrugător Rexel Optimum (modelul 45X sau 50X) și primești cadou un cântar de bucătărie Tefal, iar pentru modele începând cu 90X cadoul este un blender Tefal Fresh&Go

Perioada campaniei : 15.11.2021-31.03.2022

Premiile oferite

Blender Tefal Fresh & Go

  • Încarca-te cu energie oriunde, oricând Blenderul Tefal Fresh & Go te ajuta să prepari cu ușurință în fiecare zi diferite băuturi proaspete și smoothie-uri sănătoase. Ia-ți doza de energie și vitamine oriunde te-ai afla! Blenderul vine la pachet cu 2 recipiente de 600 ml. Este ușor de folosit, având un singur buton de pornire/oprire. Lamele sunt detașabile pentru o curățare ușoară și rapida.

Cântar de bucătărie TEFAL Optiss Decor

  • Tefal Optiss este un cântar de bucătărie elegant și performant, cu un design subțire cu o suprafață mare a platformei, aceasta se adaptează perfect dimensiunilor oricărui vas. Datorită capacității mari de până la 5 kg, se adaptează perfect tuturor rețetelor, de la aperitive, până la deserturi. Ecranul LCD este ușor de citit, iar cele 2 baterii incluse în pachet fac că produsul să fie gata de utilizare imediat ce îl cumperi.

Produse participante la promotie

REXEL OPTIMUM

  • Acum că ai aflat care sunt premiile... Vino să descoperi gama de distrugătoare automate Rexel Optimum!
Produs adaugat in cos