SOLUTII INTELIGENTE PENTRU MUNCA DE ACASA

CE TIP DE ANGAJAT EȘTI?


Aveți un spațiu sau un birou dedicat pentru munca de acasă? Spațiul unde lucrezi îl împărți și cu familia? Munca de acasă a devenit o nouă realitate, iar menținerea unui confort adecvat în timpul muncii este un factor cheie de performantă. Echipază acum un spatiu de lucru cu produse ergonomice și maximizează productivitatea.
Cumpără produse Leitz și Kensington pentru biroul de acasă și câștigi premii atractive!


FĂRĂ SPAȚIU DEDICAT, LUCREZI ÎN DIFERITE LOCURI DIN CASĂ

Armonie între viață și muncă

Lipsa spațiului dedicat pentru munca de acasă poate fi o provocare. Mai jos câteva soluții practice de la Leitz care oferă un spațiu de lucru profesional, având grijă de produsele pentru birou necesare în timpul și după muncă.

CAMERĂ DEDICATĂ PENTRU BIROUL DE ACASĂ

Decorează biroul de acasă cu stil

A avea o cameră dedicată muncii de acasă permite echiparea acesteia cu tot ce este necesar, astfel încât să lucrezi cât mai confortabil și asigură în același timp un mediu de lucru conform stilului tău. Combină echipamentele profesionale pentru birou cu stilul care ți se potrivește.

Spatiu comun de lucru

Spațiu comun

Spațiul pentru munca de acasă nu este suficient și trebuie să-l împarți cu familia? Iată câteva produse utile care îți vor ușura munca.

bIROUL DEDICAT PENTRU MUNCA DE ACASA

Muncă inteligentă

Munca de acasă necesită flexibilitate din partea ta? Acestea sunt produsele care îți permit să îți faci efectiv treaba, indiferent dacă lucrezi în sufragerie, bucătărie sau pe balcon.

Fara spatiu dedicat, lucrezi in diferite locuri din casa

Lucrează de oriunde

Munca de acasa necesită flexibilitate din partea ta? Acestea sunt produsele care iti permit să iti faci efectiv treaba, indiferent dacă lucrezi în sufragerie, bucătărie sau pe balcon.

Produse care vor functiona acasa
CAMERĂ DEDICATĂ PENTRU BIROUL DE ACASĂ


Câștigi în trei pași simpli!

1. Cumperi produsele participante
2. Te înregistrezi pe pagina Campaniei
3. Câștigi premii atractive

Valabilitate promoție: 01.03.2021 - 30.06.202

Produs adaugat in cos