Conform Ordonantei de Guvern nr. 130 din 2000, completata de Legea 51 din 2003, cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, produsele cumparate online pot fi returnate, fara invocarea unui motiv anume.

Magazinul online RIK.ro se conformeaza 100% legislatiei in vigoare, iar produsele achizitionate de pe site-ul nostru pot fi returnate in termen de 15 zile de la achizitie. Clientii nostri vor primi inapoi contravaloarea produselor returnate , mai putin suma reprezentand livrarea si taxa de ramburs.

Atentie! Pot fi returnate doar produsele aflate in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente. Acestea nu trebuie sa prezinte semne de uzura sau de consum, iar in cazul softurilor, acestea nu trebuie sa fi fost modificate sau adaugate noi softuri.

Atentie!  Conform OUG 34/2014 persoanele juridice nu intra in categoria consumatorilor, prin urmare RIK SRL isi rezerva dreptul de a refuza returul/retragerea din contract a persoanelor juridice in cazurile in care produsele comandate sunt conforme. Totodata, RIK SRL are dreptul de a refuza inclusiv returul cantitatilor mari de produse conforme din partea persoanelor juridice.


Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea aceluiasi serviciu de transport prin intermediul caruia s-a facut expedierea. Adresa la care se va face returnarea comenzii este strada Avram Iancu 11-13, Constanta 900178  sau strada Interioara 2 lot 11, Constanta 900229

Daca ai nevoie de informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor, ne poti suna la 0241.61.88.60 / 0241.61.88.06 sau scrie pe mail la adresa: [email protected].

Produsele pot fi schimbate sau inlocuite, iar daca vrei sa primesti banii inapoi si sa renunti la comanda, acestia iti vor fi returnati in maximum 30 de zile de la momentul in care ne-ai informat asupra deciziei tale. Vom face tot posibilul ca suma sa fie returnata cat mai curand.

Produs adaugat in cos