Scaun ergonomic rotativ, Tesla Mesh

Cod:
tesla-mesh
Pret: 1.984,27 Lei 1984.27 1.667,45 Lei
+ -
rik-contact-icon Aveti nevoie de ajutor?
De luni pana vineri: 8:00 - 16:30.
la telefon: 0241.618806
rik-livrare-rapida-icon

Livrari rapide!
Livram oriunde in Romania in 24 - 48 de ore. In functie de stocul disponibil

rik-livrare-icon

Transport gratuit!
Transport gratuit pentru comenzi peste 250 lei inclusiv TVA

rik-produse-icon

Peste 20 000 de produse
disponibile in magazin si depozit.

rik-retur-icon

Retur 15 zile
vezi termenii

rik-seap-icon

Achizitii publice
S.E.A.P.

rik-contact-icon Aveti nevoie de ajutor?
De luni pana vineri: 8:00 - 16:30.
la telefon: 0241.618806
rik-livrare-rapida-icon

Livrari rapide!
Livram oriunde in Romania in 24 - 48 de ore. In functie de stocul disponibil

rik-livrare-icon

Transport gratuit!
Transport gratuit pentru comenzi peste 250 lei inclusiv TVA

rik-produse-icon

Peste 20 000 de produse
disponibile in magazin si depozit.

rik-retur-icon

Retur 15 zile
vezi termenii

rik-seap-icon

Achizitii publice
S.E.A.P.

Detalii


Dimensiuni scaun Tesla Mesh PDH:

a) Înalțime scaun: 106-128 cm
b) Adâncime șezut: 46-51 cm
c) Înalțime șezut: 44-53 cm
d) Lațime scaun: 67 cm
e) Înalțime spatar: 62-74.5 cm
f) Lațime șezut: 52 cm
g) Diametru baza: 70 cm
h) Lațime spatar: 47 cm

 

Tesla by Antares: design.confort.calitate. design.

 

TESLA este scaunul dedicat persoanelor care apreciaza funcționalitatea, identitatea și originalitatea. Accesorizat cu un mecanism de calitate, ușor de ajustat, TESLA devine un scaun extrem de versatil și emotiv, oferind confort impresionant pe parcursul întregii zile la birou. TESLA este scaunul ergonomic care te înțelege și se adapteaza dupa nevoile tale.

 

Greutate portanta: 120 kg.

Mecanism SYN, auto ajustabil

Scaunul TESLA este accesorizat cu un mecanism sincron, fabricat și înregistrat de Donati Italy, un producator italian de componente pentru scaune, recunoscut pentru competența de a realiza produse de calitate de la concept la produs finit. Mecanismul sincron de auto ajustare raspunde în mod automat la greutatea corporala, se adapteaza ușor și ofera confort total coordinând automat mișcarea dintre șezutul și spatarul scaunului. Specificații mecanism:

-mecanism sincron

-auto ajustabil în funcție de greutatea utilizatorului

-3 poziții de blocare sau liber

-reglarea înalțimii șezutului

-translație de șezut

Șezut cu translație

Șezutul scaunului TESLA este generos și confortabil. Forma lui ergonomica nu va împiedica circulația sanguina de la nivelul feselor și picioarelor. Atunci când utilizatorul dorește un șezut mai adânc scaunele TESLA îi poate îndeplini acesta dorința datorita mecanismului de translație prezent pe scaun, care crește adâncimea șezutului cu pâna la 60 mm, fiind adecvat pentru orice persoana cu o înalțime de la 152 cm la 192 cm.

Brațe reglabile 3D

Atunci când nu folosești masa pentru sprijinul brațelor, greutatea lor și a umerilor este preluata de brațele scaunului TESLA. Acestea preiau presiunea de pe coloana vertebrala și ajuta la menținerea unei posturi corecte a spatelui. Brațele scaunului TESLA sunt reglabile 3D cu top din poliuretan moale. Rezistența brațelor este asigurata de structura din aluminiu. Elementele cromatice respecta culorile structurii spatarului alb&gri.

-reglare verticala 75 mm

-reglare orizontala 40 mm

-reglare laterala 30 mm

Spatar din mesh cu suport lombar

Spatarul scaunului TESLA este curbat ergonomic. Acesta urmarește atent ca fiecarui utilizator sa îi fie oferit un suport cât mai corect și adecvat spatelui. Poliuretanul injectat mult mai rezistent la compactare și cu o durata de viața mare din componența spatarului sau suportului lombar nu își pierde forma inițiala și ofera utilizatorului același confort în timp. Stuctura spatarului este din polipropilena de calitate, rezistenta la șocuri.

Tetiera reglabila

Atunci când te relaxezi și te lași pe spate, tetiera își intra în rol, preia sarcina și îți ofera suportul necesar capului și coloanei vertebrale cu scopul de a nu te întrerupe de la ce te concentrezi. Tetiera este reglabila vertical, așa ea va fi adecvata pentru aproape orice utilizator și este tapițata cu eco-piele pentru a fi și mai ușor de întreținut și curațat.

Baza stea din aluminiu

Baza stea cu 5 brațe a scaunului TESLA este vopsita pe alb, din aluminiu foarte rezistent. Baza ofera mobilitate și stabilitate scaunului, fiind accesorizata cu role și având diametrul suficient de mare ca sa protejeze utilizatorul chiar și atunci când spatarul scaunului este lasat la maxim pe spate.

Role silicon

Rolele scaunului TESLA vor proteja orice suprafața și sunt adecvate pentru orice spațiu. Acestea nu zgârie, nu aluneca și nu fac zgomot. Culori role: gri&gri închis.

Culori Tesla Mesh PDH

Ne-am propus sa schimbam clasicul negru prin elemente de cromatica diferita așa s-a ales ca baza stea cu cinci brațe din aluminiu sa fie de culoare alba, iar celelalte elementele din componența cadrului gri închis. Ca sa pastram armonia, scaunul Tesla Mesh PDH vine în doua culori diferite: gri și verde.

Designer: Claudio Francesco Bellini

Designerul Claudio Francesco Bellini (1963) locuiește și lucreaza la Milano, unde a absolvit cursurile de arhitectura și design industrial la renumita universitate Politehnica din oraș în 1990.

Garanție

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garanția de 24 de luni cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Astfel, fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentanții sai service pentru produsul respectiv. Raspunderea pentru orice situații care implica funcționarea defectuoasa, nefuncționarea produsului sau neconformitatea acestuia cu caracteristicile altor produse din familia sa aparține exclusiv S.C. Antares Romania S.R.L

Acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra. Mai Mult
Produs adaugat in cos