ServicIi Tipografice
Liste de preturi

Flyere / Pliante / Afise

Preturile nu includ TVA!

Pungi cadou

 • Din Produsele Noastre
 1. 30%
  mingii-spuma-hai-la-sport-autoadeziv-24-buc-set

  Punga cadou, 32x44x11 cm, modele craciun

  Cod: MC079  UM: Buc
  Pret: Pret Normal 2,78 Lei 2.78 2,34 Lei Pret: Pret Redus 1,94 Lei 1.94 1,63 Lei
12345
12345
print-digital

 • Flyerele sunt o metoda simpla si eficenta de promovare a serviciilor dumneavoastra. Flyerele sunt tiparite pe hartie lucioasa de diverse gramaje incepand de la 90 g/mp (similar cu gorsimea hartii de copiator) pana la 200 g/mp (aproape de grosimea unei carti de vizita)

  Formatul cel mai intalnit de flyer se numeste DL si au o dimensiune de 210x99 mm, se pot tipa orice fel de formate standardizate (A6, A5, A4) cat si formate cu o dimensiune bucpica.

  In functie de tiraj flyerele pot fi printate digital sau offset. Un tiraj de pana in 500 de buc se va executa prin print digital si puteti citi mai multre despre accest serviciu appasand butonul:

  Printul OFFSET se poate face Fata (4+0) sau Fata/Verso (4+4) si poate fi color (4) sau o singura culoare (1)


  Puteti plasa comenzi de fylere apasand pe celul de pret ce se intersecteaza cu tirajul dorit si gramajul de hartie, pentru a solicita o cerere de pret pentru un format bucpic va rugam sa completbuc accest forumul

 • Tiparul offset este una dintre cele mai raspandite tehnici de imprimare si consta in transferul cernelei tipografice de pe placa tipografica pe hartia de tipar prin intermediul unui cilindru intermediar realizat dintr-un cauciuc special. Aceasta tehnica se bazeaza pe proprietatea cernelurilor tipografice de a nu se amesteca cu apa.

  Pentru tiparul offset sunt folosite cernelurile clasice CMYK (Cyan, Magenta, Yellow, Black) sau Pantone, in care prelucrarea culorilor de baza necesare procesarii imaginii se face prin rasterizare (halftoning) – suprafata hartiei este imprimata cu cercuri foarte mici si dese, partial suprapuse. Ochiul omenesc mediaza efectele suprafatei albe si ale culorilor astfel incat creeaza o imagine unitara.

  Orice culoare utilizata intr-un document este separata in culorile primare, fiecare plan de culoare fiind imprimat sub un anumit unghi. Apoi, fiecare dintre culorile primare este transpusa pe o placa de imprimare ce contine toate elementele grafice ale paginii care au culoarea primara respectiva de diverse tonalitbuc.

  Pentru a imbogbuc paleta de culori obtinute la tiparul offset, pe langa culorile primare (cyan, magenta, yellow, black) se pot folosi culorile speciale (Pantone). Acestea sunt cerneluri mixte (metalice, fluorescente, perlate, răzuibile, pentru medii neabsorbante sau termosensibile) care reproduc culori ce nu se pot obtine prin amestecul celor patru culori primare. Culorile speciale nu se descompun in culorile primare CMYK, separbuca de culoare pentru fiecare culoare speciala fiind o noua placa (sau dupa caz placi CTP) pentru imprimare tipografica.

  Suporturile pe care se poate realiza tiparul offset sunt foarte variate: de la hartie offset, dublu cretata, hartii autocolante sau acoperite cu folii PVC (pentru etichete), hartii si cartoane speciale intr-o mare varietate de culori si texturi, etc. Calitatea tiparului si crombucca sunt influentate de culoarea hartiei sau cartonului folosite, de caracteristicile suportului – grad de alb, tipul suprafetei (lucioasa, mata, metalica), textura, grad de absorbtie etc.

  Tiparul offset implica costuri fixe date de producerea filmelor tipografice, realizarea placilor si pregbucrea masinii, aceste costuri regasindu-se in pretul pe ata cu ponderi diferite in functie de tiraj. Copiile realizate cu ajutorul tiparului offset vor fi identice.

  Avntajele tiparului offset constau in calitatea ridicata a imaginilor imprimate (detalii fine), costul scazut pe exemplar pentru tirajele medii si mari, posibilitatea de a folosi culori speciale si suporturi de imprimare diferite. Alegerea metodei de tiparire trebuie sa tina seama de: tiraj, timpul necesar de executie, pret, necesitate folosirii unor culori speciale sau a unor personalizari amanuntite.

Produs adaugat in cos