Administrativ

Produsele 1-24 din 366

Pagina:
 1. 10%
  Termometru fara contact, digital, cu infrarosu, pentru frunte, R1B1

  Termometru fara contact, digital, cu infrarosu, pentru frunte, R1B1

  Cod: R1B1  UM: Buc
  Pret: Pret Normal 75,74 Lei 75.74 63,65 Lei Pret: Pret Redus 68,16 Lei 68.16 57,28 Lei
  Termometru non contact: un dispozitiv modern cu utilizare multipla, care utilizeaza un senzor de infrarosii pentru a masura rapid, in cca 1 secunda, temperatura corpului uman la persoanele de toate varstele cat si a obiectelor, lichidelor sau camerei. Acest termometru non contact multifunctional poate fi folosit foarte usor atat acasa cat si in mediu profesional de catre medici specialisti, drept instrument de referinta. Termometrul este testat clinic.Termometrul non contact utilizeaza cea mai recenta tehnologie de masurare cu raze infarosii. Aceasta tehnologie permite masurarea temperaturii arterei temporale (AT) la o distanta de cca 3-5cm de frunte. Precis, cu masurare aproape instantanee si fara contact, acest termometru permite masurarea fara risc a temperaturii. S-a demonstrat stiintific ca masurarea temperaturii arterei temporale (AT) este cea mai precisa metoda, in comparatie cu temperatura rectala si cea din ureche.Termometrul cu infrarosu Berrcom este un dispozitiv conform cu Directiva UE 93/42/EEC pentru dispozitive medicale, ISO 80601-2-56 si cu standardul European EN60601-1-2, fiind testat privind compatibilitatea electromagnetica. Avantaje:Masurare non-tactila, la nivelul fruntiiSenzor infrarosu cu precizie superioaraAfisaj HDMasurare a temperaturii in 1sAvertisment febraBateriile se pot inlocuiOprire automata1 an garantie Date tehniceDimensiuni (L x W x H): 37 x 78 x 144mmGreutate: 62gMemorie: 32 grupuriMod masurare: la nivelul fruntiiRegistru masurare: 32°C - 42.2°CTemperatura operare: 5°C- 40°CPrecizie: ± 0.2°C (35°C - 42°C); ± 0.3°C (32°C - 34°C / 42.1°C - 42.2°C)Sursa alimentare: 2 baterii 1.5V, AAAAfisaj: digital, LEDOprire automata: 60s Precautii inainte de utilizare:Termometrul non contact este presetat din fabrica. Calibrarea dispozitivului la punerea in functiune nu este necesara.Va recomandam ca inainte de prima folosire sa cititi cu atentie instructiunile de utilizare.Pentru obtinerea unor rezultate de incredere si stabile, va recomandam ca, de fiecare data cand are loc o modificare semnificativa a temperaturii ambientale, generata de o schimbare in mediu, sa lasati dispozitivul sa se aclimatizeze la temperature ambianta timp de 15-20 de minutie, inainte de utilizare.Este important ca intervalul de timp dintre masuratori sa fie de minute 3 - 5 secunde.    
  Fara stoc

Produsele 1-24 din 366

Pagina:

‌Produsele administrative sunt instrumente și resurse utilizate în gestionarea unei organizații sau a unui sistem. Aceste produse pot fi sub formă de software sau hardware și sunt concepute pentru a sprijini diferite activități administrative, cum ar fi planificarea, monitorizarea, raportarea și gestionarea resurselor. 

Gama de produse administrative Rik contine: baterii si acumulatori, becuri, electrocasnice, incarcatoare, lampi si lanterne, cutii postale, sonerii, scule electrice si unelte, produse de gradinarit, adezivi, carucioare, coliere din plastic si produse pentru casa si bucatarie.

Produs adaugat in cos