Materiale tipografice

Produsele 1-24 din 51

Pagina:
 1. Cerneala plotter yellow

  Cod: MT0097  UM: bidon
  Pret: 391,13 Lei 391.13 328,68 Lei
  este o solutie pe baza de dispersie si este special formulata pentru utilizare la curatarea si spalarea cernelurilor digitale Solvent( Exclusiv Galaxy / Tee DX5). Culoare cerneala: Yellow Utilizari -Spalarea cernelurilor Solvent din rezervoare -Curatarea liniilor de cerneala, a pompelor si a unitatilor de filtrare -Spalarea si curatarea capetelor de imprimare piezoelectrice, inclusiv a suprafetelor duzei -Curatarea scurgerilor si a stropilor de cerneala Solvent Depozitare Depozitarea si transportul cernelii si a solutiilor de curatare trebuie efectuate intre 50C- 250C. Solutiile de cerneala si de curatare trebuie tinute intotdeauna departe de caldura, scantei si flacari. Daca este depozitata sau transportata la o temperatura diferita, cerneala trebuie lasata sa atinga temperatura camerei inainte de calibrare sau imprimare. Manipularea cernelii Tot personalul care amesteca si manipuleaza aceste produse trebuie sa poarte manusi si protectie pentru ochi. Daca cerneala intra in contact cu pielea, stergeti cerneala cu o carpa curata si uscata (nu utilizati solvent sau solutie de spalare). Spalati zona afectata cu apa si sapun. Schimbarea cernelii Curatati temeinic sistemul dvs. actual de cerneala si ansamblurile cu jet. Evitati contactul cu pielea. Purtati ochelari de protectie si manusi adecvate atunci cand manipulati solutia de spalare. Verificati, curatati si inlocuiti, daca este necesar, filtrele . Proceduri complete de conversie disponibile la cerere. Parametrii de operare Temperatura: 190C- 270C Umiditate: Optim: 40% - 60% (fara condensare) Operational: 30% - 70% (fara condensare)
 2. Cerneala plotter magenta

  Cod: MT0096  UM: bidon
  Pret: 391,13 Lei 391.13 328,68 Lei
  este o solutie pe baza de dispersie si este special formulata pentru utilizare la curatarea si spalarea cernelurilor digitale Solvent( Exclusiv Galaxy / Tee DX5). Culoare cerneala: Magenta Utilizari -Spalarea cernelurilor Solvent din rezervoare -Curatarea liniilor de cerneala, a pompelor si a unitatilor de filtrare -Spalarea si curatarea capetelor de imprimare piezoelectrice, inclusiv a suprafetelor duzei -Curatarea scurgerilor si a stropilor de cerneala Solvent Depozitare Depozitarea si transportul cernelii si a solutiilor de curatare trebuie efectuate intre 50C- 250C. Solutiile de cerneala si de curatare trebuie tinute intotdeauna departe de caldura, scantei si flacari. Daca este depozitata sau transportata la o temperatura diferita, cerneala trebuie lasata sa atinga temperatura camerei inainte de calibrare sau imprimare. Manipularea cernelii Tot personalul care amesteca si manipuleaza aceste produse trebuie sa poarte manusi si protectie pentru ochi. Daca cerneala intra in contact cu pielea, stergeti cerneala cu o carpa curata si uscata (nu utilizati solvent sau solutie de spalare). Spalati zona afectata cu apa si sapun. Schimbarea cernelii Curatati temeinic sistemul dvs. actual de cerneala si ansamblurile cu jet. Evitati contactul cu pielea. Purtati ochelari de protectie si manusi adecvate atunci cand manipulati solutia de spalare. Verificati, curatati si inlocuiti, daca este necesar, filtrele . Proceduri complete de conversie disponibile la cerere. Parametrii de operare Temperatura: 190C- 270C Umiditate: Optim: 40% - 60% (fara condensare) Operational: 30% - 70% (fara condensare)
 3. Cerneala plotter DxS flush

  Cod: MT0099  UM: bidon
  Pret: 244,46 Lei 244.46 205,43 Lei
  este o solutie pe baza de dispersie si este special formulata pentru utilizare la curatarea si spalarea cernelurilor digitale Solvent( Exclusiv Galaxy / Tee DX5). Utilizari -Spalarea cernelurilor Solvent din rezervoare -Curatarea liniilor de cerneala, a pompelor si a unitatilor de filtrare -Spalarea si curatarea capetelor de imprimare piezoelectrice, inclusiv a suprafetelor duzei -Curatarea scurgerilor si a stropilor de cerneala Solvent Depozitare Depozitarea si transportul cernelii si a solutiilor de curatare trebuie efectuate intre 50C- 250C. Solutiile de cerneala si de curatare trebuie tinute intotdeauna departe de caldura, scantei si flacari. Daca este depozitata sau transportata la o temperatura diferita, cerneala trebuie lasata sa atinga temperatura camerei inainte de calibrare sau imprimare. Manipularea cernelii Tot personalul care amesteca si manipuleaza aceste produse trebuie sa poarte manusi si protectie pentru ochi. Daca cerneala intra in contact cu pielea, stergeti cerneala cu o carpa curata si uscata (nu utilizati solvent sau solutie de spalare). Spalati zona afectata cu apa si sapun. Schimbarea cernelii Curatati temeinic sistemul dvs. actual de cerneala si ansamblurile cu jet. Evitati contactul cu pielea. Purtati ochelari de protectie si manusi adecvate atunci cand manipulati solutia de spalare. Verificati, curatati si inlocuiti, daca este necesar, filtrele . Proceduri complete de conversie disponibile la cerere. Parametrii de operare Temperatura: 190C- 270C Umiditate: Optim: 40% - 60% (fara condensare) Operational: 30% - 70% (fara condensare)
 4. Cerneala plotter cyan

  Cod: MT0095  UM: bidon
  Pret: 391,13 Lei 391.13 328,68 Lei
  este o solutie pe baza de dispersie si este special formulata pentru utilizare la curatarea si spalarea cernelurilor digitale Solvent( Exclusiv Galaxy / Tee DX5). Culoare cerneala: Cyan Utilizari -Spalarea cernelurilor Solvent din rezervoare -Curatarea liniilor de cerneala, a pompelor si a unitatilor de filtrare -Spalarea si curatarea capetelor de imprimare piezoelectrice, inclusiv a suprafetelor duzei -Curatarea scurgerilor si a stropilor de cerneala Solvent Depozitare Depozitarea si transportul cernelii si a solutiilor de curatare trebuie efectuate intre 50C- 250C. Solutiile de cerneala si de curatare trebuie tinute intotdeauna departe de caldura, scantei si flacari. Daca este depozitata sau transportata la o temperatura diferita, cerneala trebuie lasata sa atinga temperatura camerei inainte de calibrare sau imprimare. Manipularea cernelii Tot personalul care amesteca si manipuleaza aceste produse trebuie sa poarte manusi si protectie pentru ochi. Daca cerneala intra in contact cu pielea, stergeti cerneala cu o carpa curata si uscata (nu utilizati solvent sau solutie de spalare). Spalati zona afectata cu apa si sapun. Schimbarea cernelii Curatati temeinic sistemul dvs. actual de cerneala si ansamblurile cu jet. Evitati contactul cu pielea. Purtati ochelari de protectie si manusi adecvate atunci cand manipulati solutia de spalare. Verificati, curatati si inlocuiti, daca este necesar, filtrele . Proceduri complete de conversie disponibile la cerere. Parametrii de operare Temperatura: 190C- 270C Umiditate: Optim: 40% - 60% (fara condensare) Operational: 30% - 70% (fara condensare)
 5. Cerneala plotter black

  Cod: MT0098  UM: bidon
  Pret: 391,13 Lei 391.13 328,68 Lei
  este o solutie pe baza de dispersie si este special formulata pentru utilizare la curatarea si spalarea cernelurilor digitale Solvent( Exclusiv Galaxy / Tee DX5). Culoare cerneala: Black Utilizari -Spalarea cernelurilor Solvent din rezervoare -Curatarea liniilor de cerneala, a pompelor si a unitatilor de filtrare -Spalarea si curatarea capetelor de imprimare piezoelectrice, inclusiv a suprafetelor duzei -Curatarea scurgerilor si a stropilor de cerneala Solvent Depozitare Depozitarea si transportul cernelii si a solutiilor de curatare trebuie efectuate intre 50C- 250C. Solutiile de cerneala si de curatare trebuie tinute intotdeauna departe de caldura, scantei si flacari. Daca este depozitata sau transportata la o temperatura diferita, cerneala trebuie lasata sa atinga temperatura camerei inainte de calibrare sau imprimare. Manipularea cernelii Tot personalul care amesteca si manipuleaza aceste produse trebuie sa poarte manusi si protectie pentru ochi. Daca cerneala intra in contact cu pielea, stergeti cerneala cu o carpa curata si uscata (nu utilizati solvent sau solutie de spalare). Spalati zona afectata cu apa si sapun. Schimbarea cernelii Curatati temeinic sistemul dvs. actual de cerneala si ansamblurile cu jet. Evitati contactul cu pielea. Purtati ochelari de protectie si manusi adecvate atunci cand manipulati solutia de spalare. Verificati, curatati si inlocuiti, daca este necesar, filtrele . Proceduri complete de conversie disponibile la cerere. Parametrii de operare Temperatura: 190C- 270C Umiditate: Optim: 40% - 60% (fara condensare) Operational: 30% - 70% (fara condensare)

Produsele 1-24 din 51

Pagina:
Materialele tipografice sunt materiale utilizate în procesul de tipar și de producție a materialelor tipărite. Aceste materiale includ o varietate de elemente, de la foi și hârtii, la cerneluri, forme de tipar, șabloane și alte accesorii necesare pentru producerea de materiale tipărite. De asemenea, acestea includ și cerneluri, care pot fi în diferite culori și consistențe, precum și formele de tipar, care sunt matrici speciale pentru imprimare și care pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi metalul sau polimerii, hârtiile speciale pentru tipar, care pot fi mat sau lucioase, cu texturi sau culori specifice, și care sunt adaptate pentru diferite tipuri de tipar (offset, flexografic, serigrafic, etc.).
Materialele tipografice sunt esențiale în procesul de producție a materialelor tipărite și sunt utilizate de tipografi și de alte companii din industria de tipar pentru a produce diverse tipuri de materiale, cum ar fi cărți, reviste, afișe, pliante, etichete, ambalaje și multe altele.
Produs adaugat in cos