Cum comand

Crearea unui cont, desi acest pas nu este obligatoriu, va usura modul de finalizare a comenzii avand mereu datele dumoneavoastra de livrare cat si istoricul comenzilor efectuate.

Autentificarea in contul personal se face folosind adresa de e-mail si parola selectata sau conectarea directa prin platforma Facebook.

Gasirea produselor pe care doriti sa le comandati poate fi efectuata:
-prin utilizarea meniului din bara de sus ce contine categoriile produselor
-prin folosirea campului de cautare

Odata gasit produsul dorit puteti selecta cantitatea dorita si adaugarea in cos, daca produsul are optiunii (marime, culoare, model…) va aparea pagina de detaliu a produsului unde putem selecta optiunea dorita apoi apasam butonul adauga in cos.

Dupa ce am adaugat toate produsele pe care le dorim, accesam cosul de cumparaturi din meniul principal.

Daca avem un cont deja creeat finalizam comanda prin apasarea butonului finalizare comanda, iar daca contul este nou sau nu avem cont creeat va trebui sa introducem datele de livrare si facturare, care vor fi asignate automat contului pentru viitoarele comenzi.

Veti primi mail-ul de inregistrare a comenzii si in cel mai scurt timp posibil veti fi contactat telefonic de un operator comenzi online pentru a va confirma stocul produselor comandate.

Acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra. Mai Mult
Produs adaugat in cos