Cum comand

Cum comand produse pe www.rik.ro

PAS 1:

Crearea unui cont, desi acest pas nu este obligatoriu, va usura modul de finalizare a comenzii avand mereu datele dumneavoastra de livrare cat si istoricul comenzilor efectuate.

Cum creez un cont?

Mergem cu mouseul pe iconita cont nou din dreapta sus, deasupra meniului principal, chiar in dreapta numarului de telefon.

Apoi apasam Login/Cont nou iar in pagina nou deschisa apasam butonul creare cont nou din casuta CLIENTI NOI.

Se completeaza apoi informatiile cerute. Recomandam sa va inscrieti la buletinul nostru informativ pentru a fi la curent cu noutatile si promotiile noastre.

Daca doriti, puteti bifa si casuta Allow remote shopping assistance pentru a putea beneficia de ajutorul echipei noastre, in caz ca veti avea nevoie.

Dupa completarea campurilor si bifarea casutei reCAPTCHA recaptcha va fi afisat mesajul Va multumim ca v-ati integistrat in magazinul online rik.ro

De asemenea, veti primi un email care va confirma crearea contului si un email care va confirma abonarea la Buletinul informativ, in cazul in care ati bifat aceasta optiune.

 

PAS 2:

Autentificarea in contul personal se face folosind adresa de e-mail si parola selectata si apasarea butonului conectare sau prin conectarea directa prin platforma Facebook.

 

PAS 3:

Gasirea produselor pe care doriti sa le comandati poate fi efectuata:

  •  ✔ prin utilizarea meniului din bara de sus ce contine categoriile produselor
  •  ✔ prin folosirea campului de cautare

 

Odata gasit produsul dorit puteti selecta cantitatea dorita si adaugarea in cos, daca produsul are optiunii (marime, culoare, model…) va aparea pagina de detaliu a produsului unde putem selecta optiunea dorita apoi apasam butonul adauga in cos adauga produse in cos

Dupa ce am adaugat toate produsele pe care le dorim, accesam cosul de cumparaturi din meniul principal.

 

Daca avem un cont deja creat finalizam comanda prin apasarea butonului finalizeaza comnada

In aceasta pagina puteti vedea sumarul comenzii si puteti actualiza cosul de produse daca doriti, inainte de finalizarea comenzii.

 

Pentru a finaliza comanda, apasati butonul finalizeaza cumparaturile

 

Daca contul este nou sau nu avem cont creeat va trebui sa introducem datele de livrare si facturare, care vor fi asignate automat contului pentru viitoarele comenzi. Daca datele de livrare sunt aceleasi cu datele de facturare, atunci puteti bifa casuta livrare la aceeasi adresa

Alegeti modalitatea de livrare: prin curier rapid sau puteti opta pentru ridicarea de la magazinul nostru din Constanta.

Alegeti modalitatea de plata.

Daca aveti observatii cu privire la comanda le puteti scrie in casuta OBSERVATII

Pentru a putea finaliza comanda va trebui sa bifati casutele sunt de acord cu termenii si conditiile si sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Ultimul pas este plasarea comenzii, apasand butonul plaseaza comanda

Apoi, veti primi mail-ul de inregistrare a comenzii si in cel mai scurt timp posibil veti fi contactat telefonic de un operator comenzi online pentru a va confirma stocul produselor comandate.

 

Va multumim si va dorim cumparaturi placute alaturi de noi!

Produs adaugat in cos