Consumabile pentru laminare

Produsele 1-24 din 43

Pagina:
Pagina:
 1. 15%
  Folii autolaminante A4, 5buc/set

  Folii autolaminante A4, 5buc/set

  Cod: EG8A17  UM: Buc
  Pret: Pret Normal 20,03 Lei 20.03 16,83 Lei Pret: Pret Redus 17,02 Lei 17.02 14,30 Lei
 2. 10%
  Logo Leitz Folie laminare A4, 80 microni, lucioasa, 25coli/top, Leitz iLAM UDT

  Folie laminare A4, 80 microni, lucioasa, 25coli/top, Leitz iLAM UDT

  Cod: 74790000  UM: Top
  Pret: Pret Normal 28,61 Lei 28.61 24,04 Lei Pret: Pret Redus 25,74 Lei 25.74 21,63 Lei
  Usor de folosit, cu UDT (Unique Direction Technology) - un sistem unic cu sageti ce indica directia corecta de introducere a foliei de laminator si dispar dupa laminare.Instructiuni de utilizare usor de urmat, pentru o laminare perfecta, fara blocaje.Finisaj lucios pentru intensificarea culorilor.Protectie de durata a documentelor impotriva murdariei, lichidelor si umezelii, rigiditate standard.Potrivite pentru toate laminatorele.216 x 303 mm (format A4). • Rezultate perfecte de fiecare data, documentele tale de valoare sunt in siguranta cu sistemul unic de sageti care indica cum sa introduci folia si nu gresesti niciodata • Stai linistit, nu blochezi folia, tehnologia UDT indica directia si obtii rezultate perfecte fara bule folosind laminatoarele Leitz • Pune igiena pe primul loc, laminarea este benefica in spitale, cabinete medicale private si laboratoare • Protejeaza proiectele familiei cat mai mult timp, lamineaza cu foliile Leitz • Foloseste cu incredere documente laminate de mai multe ori in mediile de productie mai dure, laminarea cu Leitz protejeaza de mizerie, umiditate si lichide • Fii inteligent si protejeaza de uzura materialele de studiu laminand cu Leitz pentru scoala, lamineaza harti, calendare, planuri de lectie pentru activitatea ta • Fii precaut si lamineaza ecusoanele, cartile de vizita si alte documente la birou, pentru o protectie impotriva murdariei si umezelii • Cheia succesului tau poate incepe cu Leitz, lamineaza liste de pret, meniuri, afise si informatii despre produse pentru o experienta reusita cu clientii Laminare usoara, fara probleme sau blocaje, cu tehnologia UDT. Folii de calitate premium ce protejeaza documentelor impotriva murdariei, lichidelor si umezelii.Usor de folosit, cu UDT (Unique Direction Technology) - un sistem unic cu sageti ce indica directia corecta de introducere a foliei de laminator si dispar dupa laminare. Instructiuni de utilizare usor de urmat, pentru o laminare perfecta, fara blocaje.  Finisaj lucios pentru intensificarea culorilor.  Protectie de durata a documentelor impotriva murdariei, lichidelor si umezelii, rigiditate standard. 1 Pachet de 25 folii Potrivite pentru toate laminatorele.  216 x 303 mm (format A4) 
 3. 33%
  Logo Leitz folie-laminare-111x154mm-125-microni-lucioasa-leitz-ilam-udt-33806

  Folie laminare A6, 125 microni, lucioasa, 100coli/top, Leitz iLAM UDT

  Cod: 33806  UM: Top
  Pret: Pret Normal 48,47 Lei 48.47 40,73 Lei Pret: Pret Redus 32,53 Lei 32.53 27,34 Lei
  Usor de folosit, cu UDT (Unique Direction Technology) - un sistem unic cu sageti ce indica directia corecta de introducere a foliei de laminator si dispar dupa laminare.Instructiuni de utilizare usor de urmat, pentru o laminare perfecta, fara blocaje.Finisaj lucios pentru intensificarea culorilor.Protectie de durata a documentelor impotriva murdariei, lichidelor si umezelii, rigiditate standard.Potrivite pentru toate laminatorele.216 x 303 mm (format A4). • Rezultate perfecte de fiecare data, documentele tale de valoare sunt in siguranta cu sistemul unic de sageti care indica cum sa introduci folia si nu gresesti niciodata • Stai linistit, nu blochezi folia, tehnologia UDT indica directia si obtii rezultate perfecte fara bule folosind laminatoarele Leitz • Pune igiena pe primul loc, laminarea este benefica in spitale, cabinete medicale private si laboratoare • Protejeaza proiectele familiei cat mai mult timp, lamineaza cu foliile Leitz • Foloseste cu incredere documente laminate de mai multe ori in mediile de productie mai dure, laminarea cu Leitz protejeaza de mizerie, umiditate si lichide • Fii inteligent si protejeaza de uzura materialele de studiu laminand cu Leitz pentru scoala, lamineaza harti, calendare, planuri de lectie pentru activitatea ta • Fii precaut si lamineaza ecusoanele, cartile de vizita si alte documente la birou, pentru o protectie impotriva murdariei si umezelii • Cheia succesului tau poate incepe cu Leitz, lamineaza liste de pret, meniuri, afise si informatii despre produse pentru o experienta reusita cu clientii Laminare usoara, fara probleme sau blocaje, cu tehnologia UDT. Folii de calitate premium ce protejeaza documentelor impotriva murdariei, lichidelor si umezelii. Usor de folosit, cu UDT (Unique Direction Technology) - un sistem unic cu sageti ce indica directia corecta de introducere a foliei de laminator si dispar dupa laminare. Instructiuni de utilizare usor de urmat, pentru o laminare perfecta, fara blocaje. Finisaj lucios pentru intensificarea culorilor. Protectie de durata a documentelor impotriva murdariei, lichidelor si umezelii, rigiditate standard. Potrivite pentru toate laminatoarele. Format 111 x 154 mm. Grosime 80 microni. Ambalare: 100 buc/top.
 4. 33%
  Logo Leitz folie-laminare-a4-100-micronic-lucioasa-leitz-ilam-udt-74800000

  Folie laminare A4, 100 microni, lucioasa, 100coli/top, Leitz iLAM UDT

  Cod: 74800000  UM: Top
  Pret: Pret Normal 128,33 Lei 128.33 107,84 Lei Pret: Pret Redus 86,13 Lei 86.13 72,38 Lei
  Usor de folosit, cu UDT (Unique Direction Technology) - un sistem unic cu sageti ce indica directia corecta de introducere a foliei de laminator si dispar dupa laminare.Instructiuni de utilizare usor de urmat, pentru o laminare perfecta, fara blocaje.Finisaj lucios pentru intensificarea culorilor.Protectie de durata a documentelor impotriva murdariei, lichidelor si umezelii, rigiditate standard.Potrivite pentru toate laminatorele.216 x 303 mm (format A4). • Rezultate perfecte de fiecare data, documentele tale de valoare sunt in siguranta cu sistemul unic de sageti care indica cum sa introduci folia si nu gresesti niciodata • Stai linistit, nu blochezi folia, tehnologia UDT indica directia si obtii rezultate perfecte fara bule folosind laminatoarele Leitz • Pune igiena pe primul loc, laminarea este benefica in spitale, cabinete medicale private si laboratoare • Protejeaza proiectele familiei cat mai mult timp, lamineaza cu foliile Leitz • Foloseste cu incredere documente laminate de mai multe ori in mediile de productie mai dure, laminarea cu Leitz protejeaza de mizerie, umiditate si lichide • Fii inteligent si protejeaza de uzura materialele de studiu laminand cu Leitz pentru scoala, lamineaza harti, calendare, planuri de lectie pentru activitatea ta • Fii precaut si lamineaza ecusoanele, cartile de vizita si alte documente la birou, pentru o protectie impotriva murdariei si umezelii • Cheia succesului tau poate incepe cu Leitz, lamineaza liste de pret, meniuri, afise si informatii despre produse pentru o experienta reusita cu clientii Laminare usoara, fara probleme sau blocaje, cu tehnologia UDT. Folii de calitate premium ce protejeaza documentelor impotriva murdariei, lichidelor si umezelii. Usor de folosit, cu UDT (Unique Direction Technology) - un sistem unic cu sageti ce indica directia corecta de introducere a foliei de laminator si dispar dupa laminare. Instructiuni de utilizare usor de urmat, pentru o laminare perfecta, fara blocaje. Finisaj lucios pentru intensificarea culorilor. Protectie de durata a documentelor impotriva murdariei, lichidelor si umezelii, rigiditate standard. Potrivite pentru toate laminatoarele. Format A4 - 216 x 303 mm. Grosime 100 microni. Ambalare: 100 buc/top.
 5. 33%
  Logo Leitz folie-laminare-a3-80-microni-lucioasa-leitz-ilam-udt-74850000

  Folie laminare A3, 80 microni, lucioasa, 100coli/top, Leitz iLAM UDT

  Cod: 74850000  UM: Top
  Pret: Pret Normal 209,21 Lei 209.21 175,81 Lei Pret: Pret Redus 140,42 Lei 140.42 118,00 Lei
  Usor de folosit, cu UDT (Unique Direction Technology) - un sistem unic cu sageti ce indica directia corecta de introducere a foliei de laminator si dispar dupa laminare.Instructiuni de utilizare usor de urmat, pentru o laminare perfecta, fara blocaje.Finisaj lucios pentru intensificarea culorilor.Protectie de durata a documentelor impotriva murdariei, lichidelor si umezelii, rigiditate standard.Potrivite pentru toate laminatorele.216 x 303 mm (format A4). • Rezultate perfecte de fiecare data, documentele tale de valoare sunt in siguranta cu sistemul unic de sageti care indica cum sa introduci folia si nu gresesti niciodata • Stai linistit, nu blochezi folia, tehnologia UDT indica directia si obtii rezultate perfecte fara bule folosind laminatoarele Leitz • Pune igiena pe primul loc, laminarea este benefica in spitale, cabinete medicale private si laboratoare • Protejeaza proiectele familiei cat mai mult timp, lamineaza cu foliile Leitz • Foloseste cu incredere documente laminate de mai multe ori in mediile de productie mai dure, laminarea cu Leitz protejeaza de mizerie, umiditate si lichide • Fii inteligent si protejeaza de uzura materialele de studiu laminand cu Leitz pentru scoala, lamineaza harti, calendare, planuri de lectie pentru activitatea ta • Fii precaut si lamineaza ecusoanele, cartile de vizita si alte documente la birou, pentru o protectie impotriva murdariei si umezelii • Cheia succesului tau poate incepe cu Leitz, lamineaza liste de pret, meniuri, afise si informatii despre produse pentru o experienta reusita cu clientii Laminare usoara, fara probleme sau blocaje, cu tehnologia UDT. Folii de calitate premium ce protejeaza documentelor impotriva murdariei, lichidelor si umezelii. Usor de folosit, cu UDT (Unique Direction Technology) - un sistem unic cu sageti ce indica directia corecta de introducere a foliei de laminator si dispar dupa laminare. Instructiuni de utilizare usor de urmat, pentru o laminare perfecta, fara blocaje. Finisaj lucios pentru intensificarea culorilor. Protectie de durata a documentelor impotriva murdariei, lichidelor si umezelii, rigiditate standard. Potrivite pentru toate laminatoarele. Format A3 - 303 x 426 mm. Grosime 80 microni.  Ambalare: 100 buc/top.

Produsele 1-24 din 43

Pagina:
Pagina:

O gama completa de folii pentru laminare, pentru o protectie indelungata a documentelor importante. Laminand documentele le protejati impotriva deteriorarii, murdariei, lichidelor si umezelii si tot odata documentele dumneavoastra vor avea un aspect imbunatatit si cu o rezistenta mult mai mare, in functie de foliile alese pot avea un aspect lucios sau mat. Diverse folii portivite pentru orice modele de laminator cu dimensiuni si grosimi diferite.

Produs adaugat in cos