Consumabile pentru laminare

Produsele 1-24 din 39

Pagina:
Pagina:
 1. 20%
  Folie laminare A4, 80 microni, 25buc/top, lucioasa, Leitz iLAM UDT

  Folie laminare A4, 80 microni, 25buc/top, lucioasa, Leitz iLAM UDT

  Cod: 74790000  UM: Top
  Pret: Pret Normal 27,44 Lei 27.44 23,06 Lei Pret: Pret Redus 21,94 Lei 21.94 18,44 Lei
  Ușor de folosit, cu UDT (Unique Direction Technology) - un sistem unic cu săgeți ce indică direcția corectă de introducere a foliei de laminator și dispar după laminare. Instrucțiuni de utilizare ușor de urmat, pentru o laminare perfectă, fără blocaje. Finisaj lucios pentru intensificarea culorilor. Protecție de durată a documentelor împotriva murdăriei, lichidelor și umezelii, rigiditate standard. Potrivite pentru toate laminatorele. 216 x 303 mm (format A4). • Rezultate perfecte de fiecare data, documentele tale de valoare sunt in siguranta cu sistemul unic de sageti care indica cum sa introduci folia si nu gresesti niciodata • Stai linistit, nu blochezi folia, tehnologia UDT indica directia si obtii rezultate perfecte fara bule folosind laminatoarele Leitz • Pune igiena pe primul loc, laminarea este benefica in spitale, cabinete medicale private si laboratoare • Protejeaza proiectele familiei cat mai mult timp, lamineaza cu foliile Leitz • Foloseste cu incredere documente laminate de mai multe ori in mediile de productie mai dure, laminarea cu Leitz protejeaza de mizerie, umiditate si lichide • Fii inteligent si protejeaza de uzura materialele de studiu laminand cu Leitz pentru scoala, lamineaza harti, calendare, planuri de lectie pentru activitatea ta • Fii precaut si lamineaza ecusoanele, cartile de vizita si alte documente la birou, pentru o protectie impotriva murdariei si umezelii • Cheia succesului tau poate incepe cu Leitz, lamineaza liste de pret, meniuri, afise si informatii despre produse pentru o experienta reusita cu clientii Laminare ușoară, fără probleme sau blocaje, cu tehnologia UDT. Folii de calitate premium ce protejează documentelor împotriva murdăriei, lichidelor și umezelii. Ușor de folosit, cu UDT (Unique Direction Technology) - un sistem unic cu săgeți ce indică direcția corectă de introducere a foliei de laminator și dispar după laminare.  Instrucțiuni de utilizare ușor de urmat, pentru o laminare perfectă, fără blocaje.   Finisaj lucios pentru intensificarea culorilor.   Protecție de durată a documentelor împotriva murdăriei, lichidelor și umezelii, rigiditate standard.  1 Pachet de 25 folii  Potrivite pentru toate laminatorele.   216 x 303 mm (format A4) 
 2. 20%
  folie-laminare-111x154mm-125-microni-lucioasa-leitz-ilam-udt-33806

  Folie laminare A6, 125 microni, lucioasa, Leitz iLAM UDT

  Cod: 33806  UM: Top
  Pret: Pret Normal 46,48 Lei 46.48 39,06 Lei Pret: Pret Redus 37,18 Lei 37.18 31,24 Lei
  Ușor de folosit, cu UDT (Unique Direction Technology) - un sistem unic cu săgeți ce indică direcția corectă de introducere a foliei de laminator și dispar după laminare. Instrucțiuni de utilizare ușor de urmat, pentru o laminare perfectă, fără blocaje. Finisaj lucios pentru intensificarea culorilor. Protecție de durată a documentelor împotriva murdăriei, lichidelor și umezelii, rigiditate standard. Potrivite pentru toate laminatorele. 216 x 303 mm (format A4). • Rezultate perfecte de fiecare data, documentele tale de valoare sunt in siguranta cu sistemul unic de sageti care indica cum sa introduci folia si nu gresesti niciodata • Stai linistit, nu blochezi folia, tehnologia UDT indica directia si obtii rezultate perfecte fara bule folosind laminatoarele Leitz • Pune igiena pe primul loc, laminarea este benefica in spitale, cabinete medicale private si laboratoare • Protejeaza proiectele familiei cat mai mult timp, lamineaza cu foliile Leitz • Foloseste cu incredere documente laminate de mai multe ori in mediile de productie mai dure, laminarea cu Leitz protejeaza de mizerie, umiditate si lichide • Fii inteligent si protejeaza de uzura materialele de studiu laminand cu Leitz pentru scoala, lamineaza harti, calendare, planuri de lectie pentru activitatea ta • Fii precaut si lamineaza ecusoanele, cartile de vizita si alte documente la birou, pentru o protectie impotriva murdariei si umezelii • Cheia succesului tau poate incepe cu Leitz, lamineaza liste de pret, meniuri, afise si informatii despre produse pentru o experienta reusita cu clientii Laminare usoara, fara probleme sau blocaje, cu tehnologia UDT. Folii de calitate premium ce protejeaza documentelor impotriva murdariei, lichidelor si umezelii. Usor de folosit, cu UDT (Unique Direction Technology) - un sistem unic cu sageti ce indica directia corecta de introducere a foliei de laminator si dispar dupa laminare. Instructiuni de utilizare usor de urmat, pentru o laminare perfecta, fara blocaje. Finisaj lucios pentru intensificarea culorilor. Protectie de durata a documentelor impotriva murdariei, lichidelor si umezelii, rigiditate standard. Potrivite pentru toate laminatoarele. Format 111 x 154 mm. Grosime 80 microni. Ambalare: 100 buc/top.
 3. 20%
  folie-laminare-a3-80-microni-lucioasa-leitz-ilam-udt-74850000

  Folie laminare A3, 80 microni, lucioasa, Leitz iLAM UDT

  Cod: 74850000  UM: Top
  Pret: Pret Normal 200,61 Lei 200.61 168,58 Lei Pret: Pret Redus 160,48 Lei 160.48 134,86 Lei
  Ușor de folosit, cu UDT (Unique Direction Technology) - un sistem unic cu săgeți ce indică direcția corectă de introducere a foliei de laminator și dispar după laminare. Instrucțiuni de utilizare ușor de urmat, pentru o laminare perfectă, fără blocaje. Finisaj lucios pentru intensificarea culorilor. Protecție de durată a documentelor împotriva murdăriei, lichidelor și umezelii, rigiditate standard. Potrivite pentru toate laminatorele. 216 x 303 mm (format A4). • Rezultate perfecte de fiecare data, documentele tale de valoare sunt in siguranta cu sistemul unic de sageti care indica cum sa introduci folia si nu gresesti niciodata • Stai linistit, nu blochezi folia, tehnologia UDT indica directia si obtii rezultate perfecte fara bule folosind laminatoarele Leitz • Pune igiena pe primul loc, laminarea este benefica in spitale, cabinete medicale private si laboratoare • Protejeaza proiectele familiei cat mai mult timp, lamineaza cu foliile Leitz • Foloseste cu incredere documente laminate de mai multe ori in mediile de productie mai dure, laminarea cu Leitz protejeaza de mizerie, umiditate si lichide • Fii inteligent si protejeaza de uzura materialele de studiu laminand cu Leitz pentru scoala, lamineaza harti, calendare, planuri de lectie pentru activitatea ta • Fii precaut si lamineaza ecusoanele, cartile de vizita si alte documente la birou, pentru o protectie impotriva murdariei si umezelii • Cheia succesului tau poate incepe cu Leitz, lamineaza liste de pret, meniuri, afise si informatii despre produse pentru o experienta reusita cu clientii Laminare usoara, fara probleme sau blocaje, cu tehnologia UDT. Folii de calitate premium ce protejeaza documentelor impotriva murdariei, lichidelor si umezelii. Usor de folosit, cu UDT (Unique Direction Technology) - un sistem unic cu sageti ce indica directia corecta de introducere a foliei de laminator si dispar dupa laminare. Instructiuni de utilizare usor de urmat, pentru o laminare perfecta, fara blocaje. Finisaj lucios pentru intensificarea culorilor. Protectie de durata a documentelor impotriva murdariei, lichidelor si umezelii, rigiditate standard. Potrivite pentru toate laminatoarele. Format A3 - 303 x 426 mm. Grosime 80 microni.  Ambalare: 100 buc/top.

Produsele 1-24 din 39

Pagina:
Pagina:

O gama completa de folii pentru laminare, pentru o protectie indelungata a documentelor importante. Laminand documentele le protejati impotriva deteriorarii, murdariei, lichidelor si umezelii si tot odata documentele dumneavoastra vor avea un aspect imbunatatit si cu o rezistenta mult mai mare, in functie de foliile alese pot avea un aspect lucios sau mat. Diverse folii portivite pentru orice modele de laminator cu dimensiuni si grosimi diferite.

Acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra. Mai Mult
Produs adaugat in cos