Dispensere sapun

10 Produse

Pagina:
 1. 12%
  dispencer-sapun-lichid-inox-700-ml

  Dispenser de podea pentru dezinfectant, inox, 1L

  Cod: 6194  UM: Buc
  Pret: Pret Normal 1.214,87 Lei 1214.87 1.020,90 Lei Pret: Pret Redus 1.069,81 Lei 1069.81 899,00 Lei
  Dozator pentru gel sau lichid dezinfectant prin actionare mecanica cu ajutorul pedalei de picior este ideal pentru a fi amplasat in locuri publice, firme, magazine, centre comerciale sau orice alt loc unde dezinfectarea si igienizarea mainilor este necesara pentru prevenirea raspandirii virusurilor si bacteriilor. Dozatorul este dotat cu un recipient de 1L care poate sa fie umplut cu dezinfectantul preferat. Capacitate recipient: 1L; Material: Otel Inoxidabil; Inaltime: 100cm Actionare mecanica Foarte durabil si rezistent Fabricat în întregime din materiale de înalta calitate, într-o fabrica cu tehnologie avansata care opereaza în industria aerospatiala, dispozitivul de dezinfectare mâini cu pedala, nu necesita întretinere sau conexiune la energie. Doar acționezi pedala (1), și ești sigur! Igienic (2), fără risc de contaminare Uz universal, recipientele livrate împreună cu dispozitivul pot fi reumplute cu orice fel de dezinfectant pentru mâini (și poți folosi chiar și alte modele de recipiente, prin sistemul de ajustare automată a înălțimii). ÎNLOCUIRE RAPIDĂ a dezinfectantului, prin șuruburi anti-furt (3), doar într-un minut Fantă nivel dezinfectant (4), pentru a verifica nivelul din recipient Fabricat în întregime din inox medical de calitate. Rezistent la intemperii. Durabil în timp. Protejat de rugină. Creat pentru uz intens, 100% mecanic. Componente durabile. Silențios și sigilat, cu cauciuc și îmbinări sigure Construit prin sudură specială. Nu necesită nici o instalare, doar în cazul în care se dorește fixare în pardosea, prin șuruburi (5), ideal pentru uz extrior. Poți să îl instalezi oriunde (retail, mall-uri, bănci, spații rezidențiale, clădiri de birouri, fabrici, spitale și centre medicale, școli și universități, stații de combustibil, săli de sport, sau în exterior în aeroporturi, stații de autobus sau parcuri. Sau orice spații publice).
 2. 3%
  dispencer-sapun-lichid-inox-700-ml

  Dispenser de podea pentru dezinfectant, inox, 2L

  Cod: 1753  UM: Buc
  Pret: Pret Normal 1.073,31 Lei 1073.31 901,94 Lei Pret: Pret Redus 1.046,01 Lei 1046.01 879,00 Lei
  Dozator pentru gel sau lichid dezinfectant prin actionare mecanica cu ajutorul pedalei de picior este ideal pentru a fi amplasat in locuri publice, firme, magazine, centre comerciale sau orice alt loc unde dezinfectarea si igienizarea mainilor este necesara pentru prevenirea raspandirii virusurilor si bacteriilor. Dozatorul este dotat cu un recipient de 2L care poate sa fie umplut cu dezinfectantul preferat. Capacitate recipient: 2L; Material: Otel Inoxidabil; Inaltime: 100cm Actionare mecanica Foarte durabil si rezistent Fabricat în întregime din materiale de înalta calitate, într-o fabrica cu tehnologie avansata care opereaza în industria aerospatiala, dispozitivul de dezinfectare mâini cu pedala, nu necesita întretinere sau conexiune la energie. Doar acționezi pedala (1), și ești sigur! Igienic (2), fără risc de contaminare Uz universal, recipientele livrate împreună cu dispozitivul pot fi reumplute cu orice fel de dezinfectant pentru mâini (și poți folosi chiar și alte modele de recipiente, prin sistemul de ajustare automată a înălțimii). ÎNLOCUIRE RAPIDĂ a dezinfectantului, prin șuruburi anti-furt (3), doar într-un minut Fantă nivel dezinfectant (4), pentru a verifica nivelul din recipient Fabricat în întregime din inox medical de calitate. Rezistent la intemperii. Durabil în timp. Protejat de rugină. Creat pentru uz intens, 100% mecanic. Componente durabile. Silențios și sigilat, cu cauciuc și îmbinări sigure Construit prin sudură specială. Nu necesită nici o instalare, doar în cazul în care se dorește fixare în pardosea, prin șuruburi (5), ideal pentru uz extrior. Poți să îl instalezi oriunde (retail, mall-uri, bănci, spații rezidențiale, clădiri de birouri, fabrici, spitale și centre medicale, școli și universități, stații de combustibil, săli de sport, sau în exterior în aeroporturi, stații de autobus sau parcuri. Sau orice spații publice).
 3. Dispenser sapun lichid, inox, 800ml

  Cod: 5482  UM: Buc
  Pret: 94,14 Lei 94.14 79,11 Lei
  Dozator sapun lichid inox Esenia 1 litruDispenserul Esenia de capacitate mare (1 l) pentru sapun lichid este unul dintre produsele de igiena profesionala ce imbina functionalitatea cu designul elegant, conferind un aspect elegant baii in care este instalat.Dispenserul, de capacitate mare, este potrivit in toate mediile profesionale, inclusiv cele cu trafic intens, asa cum sunt toaletele restaurantelor, barurilor sau ale diverselor institutii.Este un dispozitiv robust si sigur, fiind dotat cu un sistem antivandalism performant. Poate fi folosit atat cu sapun lichid obisnuit, cat si cu gel de dus, sampon, dezinfectant sau gel antiseptic.Caracteristici: Dispenser pentru sapun lichid Esenia, de capacitate mare - 1l Design modern si functional Dispozitiv robust si rezistent Dozatorul este simplu de utilizat, prin actionare mecanica Actionat de o pompa din inox Reincarcarea se realizeaza cu usurinta, rezervorul fiind prevazut cu un sistem de inchidere cu cheie Dispune de un sistem de prindere antivandalism Dotat cu un vizor de nivel, care va permite sa urmariti in permanenta consumul, in vederea reincarcarii Caracteristici tehnice:Material: InoxCuloare: gri inoxCapacitate: 1lDimensiuni: 20,9 * 12,3 * 6,6Garantie: 3 aniProducator: EseniaÎti recomandam dispenserul Esenia de capacitate mare in special pentru toaletele cu trafic intens - optand pentru produsele Esenia ai calitate la cel mai bun pret!Dispenserul de sapun lichid Esenia se livreaza insotit de kitul complet de instalare, ce poate include, dupa caz: dibluri, suruburi, banda dublu adeziva, etc. Veti primi, de asemenea, la livrare, schita de montaj a produsului.
 4. 23%
  Dispenser pentru lichid, ceramic, cu pompa, 300ml, Leitz Cosy

  Dispenser pentru lichid, ceramic, cu pompa, 300ml, Leitz Cosy

  Cod: 540400xx  UM: Buc
  Pret: Pret Normal 93,49 Lei 93.49 78,56 Lei Pret: Pret Redus 72,02 Lei 72.02 60,52 Lei

10 Produse

Pagina:

‌Dispenserele de săpun sunt dispozitive utilizate pentru dozarea și eliberarea controlată a săpunului lichid sau spumă. Acestea sunt proiectate pentru a facilita și promova igiena personală în diferite medii, cum ar fi băile publice, bucătării, spații de birouri, săli de clasă și multe altele. 

Acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra. Mai Mult
Produs adaugat in cos