Sapun lichid

19 Produse

Pagina:
 1. 10%
  Logo Klintensiv Sapun lichid 5L, sapun dezinfectant pentru spalare igienica, Davera PVP Soap Klintensiv

  Sapun lichid 5L, sapun dezinfectant pentru spalare igienica, Davera PVP Soap Klintensiv

  Cod: KLI121  UM: bidon
  Pret: Pret Normal 317,69 Lei 317.69 266,97 Lei Pret: Pret Redus 285,92 Lei 285.92 240,27 Lei
  Mediile profesionale (medical, alimentar, beauty) in care igiena frecventa a mainilor este esentiala, necesita solutii eficiente de curatare. De exemplu, in cabinetele medicale, atat pacientii, cat si medicii se protejeaza spaland des mainile cu apa si sapun lichid antimicrobian de calitate. DAVERA® SOAP – sapun lichid antimicrobian este solutia potrivita pentru diverse medii de lucru, dar si pentru acasa, pentru eliminarea rapida a agentilor patogeni. Tip de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012). Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 4218BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala pentru Produse Biocide. Substanta activa: acid D-gluconic, compus cu N,N′′-bis (4-clorofenil)-3,12-diimino-2,4,11,13- tetraazatetradecanediamidină (2:1) (CHDG), concentrație în unități metrice 2%. Avantajele produsului: sapun lichid antimicrobian certificat biocid (2% clorhexidina) recomandat pentru utilizare regulata delicat cu pielea (pana la 50 de utilizari/ zi) potrivit pentru dezinfectare igienica si chirurgicala testat conform normelor UE in vigoare Grupa principala TP1: Dezinfectante si produse biocid Tip de produs TP1– este un produs biocid destinat igienei umane. Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populatie Atentionari: Acest produs este destinat exclusiv utilizarii dupa citirea si intelegerea normelor de siguranta in domeniu. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C si + 25°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate realizata pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si a avizului sanitar.
 2. 10%
  Logo Klintensiv Sapun lichid 1L, sapun dezinfectant pentru spalare igienica, Davera Soap Klintensiv

  Sapun lichid 1L, sapun dezinfectant pentru spalare igienica, Davera Soap Klintensiv

  Cod: KLI111  UM: bidon
  Pret: Pret Normal 70,45 Lei 70.45 59,20 Lei Pret: Pret Redus 63,40 Lei 63.4 53,28 Lei
  Mediile profesionale (medical, alimentar, beauty) in care igiena frecventa a mainilor este esentiala, necesita solutii eficiente de curatare. De exemplu, in cabinetele medicale, atat pacientii, cat si medicii se protejeaza spaland des mainile cu apa si sapun lichid antimicrobian de calitate. DAVERA® SOAP – sapun lichid antimicrobian este solutia potrivita pentru diverse medii de lucru, dar si pentru acasa, pentru eliminarea rapida a agentilor patogeni. Tip de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012). Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 4218BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala pentru Produse Biocide. Substanta activa: acid D-gluconic, compus cu N,N′′-bis (4-clorofenil)-3,12-diimino-2,4,11,13- tetraazatetradecanediamidină (2:1) (CHDG), concentrație în unități metrice 2%. Avantajele produsului: sapun lichid antimicrobian certificat biocid (2% clorhexidina)recomandat pentru utilizare regulatadelicat cu pielea (pana la 50 de utilizari/ zi)potrivit pentru dezinfectare igienica si chirurgicalatestat conform normelor UE in vigoare Grupa principala TP1: Dezinfectante si produse biocid Tip de produs TP1– este un produs biocid destinat igienei umane. Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populatie Atentionari: Acest produs este destinat exclusiv utilizarii dupa citirea si intelegerea normelor de siguranta in domeniu. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C si + 25°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate realizata pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si a avizului sanitar. Cantitate: 1 l
 3. 10%
  Logo Klintensiv Sapun lichid 5l, sapun dezinfectant pentru spalare igienica, Davera Soap Klintensiv

  Sapun lichid 5l, sapun dezinfectant pentru spalare igienica, Davera Soap Klintensiv

  Cod: KLI43  UM: bidon
  Pret: Pret Normal 177,75 Lei 177.75 149,37 Lei Pret: Pret Redus 159,97 Lei 159.97 134,43 Lei
  In cabinetele medicale, atatpacientii, cat si medicii trebuie sa fie mereu in siguranta. Impotrivabacteriilor, Klintensiv pune acum la dispozitia specialistilor un sapun lichidantimicrobian, recomandat pentru utilizare regulata. Cu acest produs, tu potiuita definitiv de grija microorganismelor, el dovedindu-se foarte eficient. Davera® Soap contine ca si substanta activa clorhexidina, o substanta cuproprietati dezinfectante, care lupta cu eficienta impotriva oricarormicroorganisme. Gratie proprietatilor sale, acest sapun lichid este delicat cupielea mainilor, putand fi utilizat chiar si de 50 de ori intr-o singura zi. Mod de utilizare: Inainte inceperii procedurii de spalare a mainilor,bijuteriile sau accesoriile trebuie sa fie indepartate. Apoi, se vor respectatoti pasii tehnici de spalare a mainii, conform OMS: Mainile vor fi umezite cu apa;Se aplica 2-3 ml de sapun lichid;Se freaca mainile palma pe palma;Se freaca dosul fiecarei maini cu palma celeilelte, cu degetele incrucisate;Se freaca mainile palma la palma cu degetele incrucisate;Se freaca cu dosul degetelor palma opusa, cu degetele interpuse;Se freaca policele cu mana opusa utilizand miscari de rotatie;Se freaca fiecare incheietura cu mana opusa;Se clatesc mainile cu apa; Nu uitati sa utilizati cotul sau unservetel pentru a inchide robinetul. Pentru uscare se va folosi un servetel deunica folosinta. Substanta activa: clorhexidina 2%. Tipul de produs biocid conformlegislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012): Grupa principală 1: Dezinfectante siproduse biocide Tip de produs: 1 – Este un produsbiocid destinat igienei umane. Solutie hidroalcoolica pentru dezinfectiaigienica si chirurgicala. Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populatie. Atentionari: Acest produs este destinat exclusiv utilizarii in urmacitirii si intelegerii normelor de siguranta in domeniu. Este recomandatadepozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinseintre + 5 ˚C la + 25˚C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul decertificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare,respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, abuletinelor de analiza si avizul sanitar.

19 Produse

Pagina:

‌Sapun lichid in recipiente cu pompita sau in recipiente mari pentru reincarcarea dispencerelor de sapun lichid. Sapunurile lichide au diferite arome.

Produs adaugat in cos