Pensule

Burete Par natural Par sintetic

Produsele 1-24 din 76

Pagina:
  1. Pensula par sintetic 16buc/set, varf rotund si drept, Daco Enchanted

    Cod: PN2916  UM: Set
    Pret: 122,03 Lei 122.03 102,55 Lei
    Iti oferim mai mult decat un set de pensule, o adevarata experienta magica! Produsele Daco au fost create cu scopul de a aduce bucurie prin produse practice, de calitate superioara, pe care sa le folosesti oricand cu drag. Cu acest set de pensule iti vei putea lasa amprenta personala asupra fiecarei lucrari. Iti prezentam un set de 15 pensule profesionale, iar ca BONUS primesti un ghid complet de folosire si curatare + inca 1 pensula de silicon, special conceputa pentru a crea efecte texturate si in relief uimitoare.   Cu ce este diferit fata de alte seturi? CARCASA PROTECTOARE SI HUSA CU AERISIRE PENTRU TRANSPORT SI DEPOZITARE - pastreaza-ti pensulele in aceasta carcasa de calatorie ce ofera in acelasi timp atat protectie, cat si o buna aerisire si uscare. MANER LUNG - ce iti ofera un adevarat control si o usoara manuire asupra pensulelor. FARA FIRE DE PAR DESPICATE - atentia iti va fi indreptata inspre opera ta de arta si nu inspre firele de par cazute sau despicate. Aceste pensule au virola de alama premium ce tine firele de par impreuna si previne caderea lor pe spatiul de lucru.  POTRIVITE PENTRU TOATE TIPURILE DE PICTURA - foloseste aceste pensule pentru a picta cu ulei, culori acrilice sau acuarele. In cazul in care ai nevoie de o selectie mare si variata de pensule pentru operele tale, cu siguranta acest set de pensule iti va depasi asteptarile! REPREZINTA UN MINUNAT CADOU - ofera acest set cadou prietenilor arttisti sau amatori si ofera-le o experienta magica in arta picturii!   Setul contine: 15 pensule de diferite forme si marimi BONUS - o pensula de silicon Ghid complet de folosire si curatare Carcasa de trasnport si depozitare  Husa de protectie cu aerisire

Produsele 1-24 din 76

Pagina:

‌Pensulele scolare sunt unelte esențiale pentru orice artist sau student în domeniul artei vizuale. Acestea sunt utilizate pentru aplicarea vopselelor, a aquarelelor, a acuarelelor sau a altor tipuri de medii de pictură. Există o varietate de pensule disponibile pentru a satisface nevoile diferitelor tehnici și stiluri de pictură.

Acestea pot fi rotunde pentru aplicarea de detalii mici, precum și pentru linii fine sau curbe, plate pentru aplicarea de zone mai mari de culoare uniformă, contururi și linii drepte, unghiulare pentru aplicarea de umbre și contururi sub un unghi, de acuarelă ce absorb apa și vopseaua pentru a crea culori intense și sunt ideale pentru tehnicile de stropire sau de amestecare, de ulei pentru aplicarea de straturi groase de vopsea, dar pot fi și folosite pentru tehnici mai subtile, cum ar fi tehnica de glazurare.

Acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra. Mai Mult
Produs adaugat in cos