Vesela Party

11 Produse

Pagina:
 1. 20%
  Farfurii carton, pt. party, cu buline, 23 cm, 10 buc/set, rosii

  Farfurii carton, pt. party, cu buline, 23 cm, 10 buc/set, rosii

  Cod: 733-40  UM: Set
  Pret: Pret Normal 5,52 Lei 5.52 4,64 Lei Pret: Pret Redus 4,41 Lei 4.41 3,71 Lei
  Proiectate cu o forma rotunda, in culoare rosie cu buline albe, aceste farfurii fac felul de mancare mai festiv. Setul este ideal pentru petreceri cu ocazia unor evenimente: zile de nastere, baby shower, nunti, absolvire scoli, aniversari, etc.   Caracteristici: - Setul contine 10 farfurii din carton plastifiate pe partea interioara, cu forma rotunda si culoare rosie cu buline albe. - Sunt destinate pentru servirea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie, fast-food, etc. - Farfuriile sunt foarte practice, folosindu-le nu mai este nevoie sa spalati vasele dupa ce s-a terminat o petrecere si veti avea mai mult timp pentru a va distra cu familia si prietenii.  - Acest pachet de farfurii de unica folosinta este ideal pentru orice ocazii: nunti, zile de nastere, petreceri pentru copii, aniversari, petreceri de Craciun sau Anul Nou, picnicuri, excursii, etc. - Ambalaj: folie.   Dimensiune farfurie: 23x23x1.3 cm Dimensiune set: 27x25x2.2 cm Greutate: 0,095 kg   Avertizare! Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe acest site au caracter informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, si nu il lasati in preajma temperaturilor ridicate si a umiditatii. Datorita masurarii manuale a produsului poate exista o diferenta minora fata de dimensiunea reala a produsului.
 2. 20%
  Farfurii carton, pt. party, cu buline, 23 cm, 10 buc/set, verzi

  Farfurii carton, pt. party, cu buline, 23 cm, 10 buc/set, verzi

  Cod: 733-38  UM: Set
  Pret: Pret Normal 5,52 Lei 5.52 4,64 Lei Pret: Pret Redus 4,41 Lei 4.41 3,71 Lei
  Proiectate cu o forma rotunda, in culoare verde cu buline albe, aceste farfurii fac felul de mancare mai festiv. Setul este ideal pentru petreceri cu ocazia unor evenimente: zile de nastere, baby shower, nunti, absolvire scoli, aniversari, etc.   Caracteristici: - Setul contine 10 farfurii din carton plastifiate pe partea interioara, cu forma rotunda si culoare verde cu buline albe. - Sunt destinate pentru servirea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie, fast-food, etc. - Farfuriile sunt foarte practice, folosindu-le nu mai este nevoie sa spalati vasele dupa ce s-a terminat o petrecere si veti avea mai mult timp pentru a va distra cu familia si prietenii.  - Acest pachet de farfurii de unica folosinta este ideal pentru orice ocazii: nunti, zile de nastere, petreceri pentru copii, aniversari, petreceri de Craciun sau Anul Nou, picnicuri, excursii, etc. - Ambalaj: folie.   Dimensiune farfurie: 23x23x1.3 cm Dimensiune set: 27x25x2.2 cm Greutate: 0,095 kg   Avertizare! Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe acest site au caracter informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, si nu il lasati in preajma temperaturilor ridicate si a umiditatii. Datorita masurarii manuale a produsului poate exista o diferenta minora fata de dimensiunea reala a produsului.
 3. 20%
  Farfurii carton, pt. party, cu buline, 23 cm, 10 buc/set, roz

  Farfurii carton, pt. party, cu buline, 23 cm, 10 buc/set, roz

  Cod: 733-36  UM: Set
  Pret: Pret Normal 5,52 Lei 5.52 4,64 Lei Pret: Pret Redus 4,41 Lei 4.41 3,71 Lei
  Proiectate cu o forma rotunda, in culoare roz cu buline albe, aceste farfurii fac felul de mancare mai festiv. Setul este ideal pentru petreceri cu ocazia unor evenimente: zile de nastere, baby shower, nunti, absolvire scoli, aniversari, etc.   Caracteristici: - Setul contine 10 farfurii din carton plastifiate pe partea interioara, cu forma rotunda si culoare roz cu buline albe. - Sunt destinate pentru servirea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie, fast-food, etc. - Farfuriile sunt foarte practice, folosindu-le nu mai este nevoie sa spalati vasele dupa ce s-a terminat o petrecere si veti avea mai mult timp pentru a va distra cu familia si prietenii.  - Acest pachet de farfurii de unica folosinta este ideal pentru orice ocazii: nunti, zile de nastere, petreceri pentru copii, aniversari, petreceri de Craciun sau Anul Nou, picnicuri, excursii, etc. - Ambalaj: folie.   Dimensiune farfurie: 23x23x1.3 cm Dimensiune set: 27x25x2.2 cm Greutate: 0,095 kg   Avertizare! Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe acest site au caracter informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, si nu il lasati in preajma temperaturilor ridicate si a umiditatii. Datorita masurarii manuale a produsului poate exista o diferenta minora fata de dimensiunea reala a produsului.
 4. 20%
  Farfurii carton, pt. party, 23 cm, 10 buc/set, galbene

  Farfurii carton, pt. party, 23 cm, 10 buc/set, galbene

  Cod: 733-32  UM: Set
  Pret: Pret Normal 5,52 Lei 5.52 4,64 Lei Pret: Pret Redus 4,41 Lei 4.41 3,71 Lei
  Proiectate cu o forma rotunda, in culoare galben stralucitor, aceste farfurii fac felul de mancare mai festiv. Setul este ideal pentru petreceri cu ocazia unor evenimente: zile de nastere, baby shower, nunti, absolvire scoli, aniversari, etc.   Caracteristici: - Setul contine 10 farfurii din carton plastifiate pe partea interioara, cu forma rotunda si culoare galbena. - Sunt destinate pentru servirea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie, fast-food, etc. - Farfuriile sunt foarte practice, folosindu-le nu mai este nevoie sa spalati vasele dupa ce s-a terminat o petrecere si veti avea mai mult timp pentru a va distra cu familia si prietenii.  - Acest pachet de farfurii de unica folosinta este ideal pentru orice ocazii: nunti, zile de nastere, petreceri pentru copii, aniversari, petreceri de Craciun sau Anul Nou, picnicuri, excursii, etc. - Ambalaj: folie.   Dimensiune farfurie: 23x23x1.3 cm Dimensiune set: 27x25x2.2 cm Greutate: 0,095 kg   Avertizare! Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe acest site au caracter informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, si nu il lasati in preajma temperaturilor ridicate si a umiditatii. Datorita masurarii manuale a produsului poate exista o diferenta minora fata de dimensiunea reala a produsului.
 5. 20%
  Farfurii carton, pt. party, 23 cm, 10 buc/set, roz

  Farfurii carton, pt. party, 23 cm, 10 buc/set, roz

  Cod: 733-30  UM: Set
  Pret: Pret Normal 5,52 Lei 5.52 4,64 Lei Pret: Pret Redus 4,41 Lei 4.41 3,71 Lei
  Proiectate cu o forma rotunda, in culoare roz, aceste farfurii fac felul de mancare mai festiv. Setul este ideal pentru petreceri cu ocazia unor evenimente: zile de nastere, baby shower, nunti, absolvire scoli, aniversari, etc.   Caracteristici: - Setul contine 10 farfurii din carton plastifiate pe partea interioara, cu forma rotunda si culoare roz. - Sunt destinate pentru servirea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie, fast-food, etc. - Farfuriile sunt foarte practice, folosindu-le nu mai este nevoie sa spalati vasele dupa ce s-a terminat o petrecere si veti avea mai mult timp pentru a va distra cu familia si prietenii.  - Acest pachet de farfurii de unica folosinta este ideal pentru orice ocazii: nunti, zile de nastere, petreceri pentru copii, aniversari, petreceri de Craciun sau Anul Nou, picnicuri, excursii, etc. - Ambalaj: folie.   Dimensiune farfurie: 23x23x1.3 cm Dimensiune set: 27x25x2.2 cm Greutate: 0,095 kg   Avertizare! Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe acest site au caracter informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, si nu il lasati in preajma temperaturilor ridicate si a umiditatii. Datorita masurarii manuale a produsului poate exista o diferenta minora fata de dimensiunea reala a produsului.
 6. 20%
  Farfurii carton, pt. party, 23 cm, 10 buc/set, albastre

  Farfurii carton, pt. party, 23 cm, 10 buc/set, albastre

  Cod: 733-28  UM: Set
  Pret: Pret Normal 5,52 Lei 5.52 4,64 Lei Pret: Pret Redus 4,41 Lei 4.41 3,71 Lei
  Proiectate cu o forma rotunda, in culoare albastra, aceste farfurii fac felul de mancare mai festiv. Setul este ideal pentru petreceri cu ocazia unor evenimente: zile de nastere, baby shower, nunti, absolvire scoli, aniversari, etc.   Caracteristici: - Setul contine 10 farfurii din carton plastifiate pe partea interioara, cu forma rotunda si culoare albastra. - Sunt destinate pentru servirea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie, fast-food, etc. - Farfuriile sunt foarte practice, folosindu-le nu mai este nevoie sa spalati vasele dupa ce s-a terminat o petrecere si veti avea mai mult timp pentru a va distra cu familia si prietenii.  - Acest pachet de farfurii de unica folosinta este ideal pentru orice ocazii: nunti, zile de nastere, petreceri pentru copii, aniversari, petreceri de Craciun sau Anul Nou, picnicuri, excursii, etc. - Ambalaj: folie.   Dimensiune farfurie: 23x23x1.3 cm Dimensiune set: 27x25x2.2 cm Greutate: 0,095 kg   Avertizare! Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe acest site au caracter informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, si nu il lasati in preajma temperaturilor ridicate si a umiditatii. Datorita masurarii manuale a produsului poate exista o diferenta minora fata de dimensiunea reala a produsului.
 7. 20%
  Farfurii carton, pt. party, 23 cm, 10 buc/set, rosii

  Farfurii carton, pt. party, 23 cm, 10 buc/set, rosii

  Cod: 733-26  UM: Set
  Pret: Pret Normal 5,52 Lei 5.52 4,64 Lei Pret: Pret Redus 4,41 Lei 4.41 3,71 Lei
  Proiectate cu o forma rotunda, in culoare rosie, aceste farfurii fac felul de mancare mai festiv. Setul este ideal pentru petreceri cu ocazia unor evenimente: zile de nastere, baby shower, nunti, absolvire scoli, aniversari, etc.   Caracteristici: - Setul contine 10 farfurii din carton plastifiate pe partea interioara, cu forma rotunda si culoare rosie. - Sunt destinate pentru servirea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie, fast-food, etc. - Farfuriile sunt foarte practice, folosindu-le nu mai este nevoie sa spalati vasele dupa ce s-a terminat o petrecere si veti avea mai mult timp pentru a va distra cu familia si prietenii.  - Acest pachet de farfurii de unica folosinta este ideal pentru orice ocazii: nunti, zile de nastere, petreceri pentru copii, aniversari, petreceri de Craciun sau Anul Nou, picnicuri, excursii, etc. - Ambalaj: folie.   Dimensiune farfurie: 23x23x1.3 cm Dimensiune set: 27x25x2.2 cm Greutate: 0,095 kg   Avertizare! Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe acest site au caracter informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, si nu il lasati in preajma temperaturilor ridicate si a umiditatii. Datorita masurarii manuale a produsului poate exista o diferenta minora fata de dimensiunea reala a produsului.
 8. 20%
  Farfurii carton, pt. party, 24 cm, 10 buc/set
 9. 20%
  Farfurii carton, pt. party, cu buline, 23 cm, 10 buc/set, albastre

  Farfurii carton, pt. party, cu buline, 23 cm, 10 buc/set, albastre

  Cod: 733-34  UM: Set
  Pret: Pret Normal 5,52 Lei 5.52 4,64 Lei Pret: Pret Redus 4,41 Lei 4.41 3,71 Lei
  Proiectate cu o forma rotunda, in culoare albastra cu buline albe, aceste farfurii fac felul de mancare mai festiv. Setul este ideal pentru petreceri cu ocazia unor evenimente: zile de nastere, baby shower, nunti, absolvire scoli, aniversari, etc.   Caracteristici: - Setul contine 10 farfurii din carton plastifiate pe partea interioara, cu forma rotunda si culoare albastra cu buline albe. - Sunt destinate pentru servirea produselor alimentare de tip cofetarie, patiserie, panificatie, fast-food, etc. - Farfuriile sunt foarte practice, folosindu-le nu mai este nevoie sa spalati vasele dupa ce s-a terminat o petrecere si veti avea mai mult timp pentru a va distra cu familia si prietenii.  - Acest pachet de farfurii de unica folosinta este ideal pentru orice ocazii: nunti, zile de nastere, petreceri pentru copii, aniversari, petreceri de Craciun sau Anul Nou, picnicuri, excursii, etc. - Ambalaj: folie.   Dimensiune farfurie: 23x23x1.3 cm Dimensiune set: 27x25x2.2 cm Greutate: 0,095 kg   Avertizare! Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe acest site au caracter informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, si nu il lasati in preajma temperaturilor ridicate si a umiditatii. Datorita masurarii manuale a produsului poate exista o diferenta minora fata de dimensiunea reala a produsului.
  Fara stoc

11 Produse

Pagina:

‌Vesela pentru petreceri este proiectată pentru a fi convenabilă, estetică și ușor de utilizat în timpul evenimentelor festive. Ea adaugă o notă de eleganță și stil petrecerii și contribuie la crearea unei atmosfere plăcute și ospitaliere. De asemenea, aceasta poate fi adaptată în funcție de tipul de eveniment, numărul de invitați și preferințele organizatorilor.

Produs adaugat in cos