Seturi arta

10 Produse

Pagina:
 1. Creioane colorate, 72buc/set, cutie metalica, Derwent Professional Chromaflow

  Cod: 2306014  UM: Set
  Pret: 595,00 Lei 595 500,00 Lei
  Set creioane colorate Derwent Professional Chromaflow, cutie metalicaCreioanele colorate din gama Chromaflow cu mina moale sunt foarte pigmentate pentru o vibratie izbitoare care iese in evidenta chiar si pe hartia inchisa la culoare. Mina cremoasa va ofera o intindere neteda, rapida, care poate face fata presiunii si rezista la rupere, facilitand amestecarea si umbrirea. Potrivit pentru colorat si desen. Caracteristici importantePaleta de culori bogata si vibranta face ca aceasta gama de creioane sa fie distractive si expresiveFoarte pigmentate pentru lucrari izbitoare, care iese in evidenta si pe hartie neagra, oferind o intindere rapida si linaTextura neteda, faciliteaza umbrirea si amestecarea culorilorMina moale este rezistenta la rupere si la presiuneDisponibil in seturi de 12, 24, 36, 48 și 72Cutie de 72 creioane care contin: Citrus Yellow, Parmesan, Sun Yellow, Sunflower, Amber Gold, Golden Sun, Mango, Flame, Melon, Autumn Blaze, Red Orange, Scarlet, Pure Red, Strawberry, Pompeian Red, Salmon, Blush Pink, Hot Pink, Magenta, Ultra Pink, Orchid, Pink Heather, Lilac, Violet, Midnight Purple, Violet Blue, Iris Purple, Denim, Lapis Blue, Blue Orchid, Periwinkle, Blue, Glacier Blue, Deep Sea, Light Blue, Bondi Blue, Teal, Turquoise Green, Eucalyptus, Pastel Mint, Cactus, Obsidian Green, Basil, Green Meadow, Tropical Rain, Foliage, Grass Green, Pear, Lemon Lime, Pickle, Mocha, Dijon, Brown Sugar, Peach Sand, Burnt Sienna, Spice, Redwood, Raisin, Coffee Bean, Natural Brown, Morning Mist, Pebble, Basalt Grey, Carbon Grey, Red Storm, Lavender Ash, Slate Grey, Platinum, Black, White, Silver, Gold
 2. Creioane colorate, 48buc/set, cutie metalica, Derwent Professional Chromaflow

  Cod: 2306013  UM: Set
  Pret: 395,00 Lei 395 331,93 Lei

10 Produse

Pagina:

‌Seturile de artă sunt concepute pentru a ajuta un artist să creeze lucrări de artă într-o varietate de medii și stiluri. Acestea pot fi utilizate atât de către artiști începători, cât și de către cei experimentați, și sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, prețuri și niveluri de complexitate. Acestea pot conține o varietate de instrumente de desen și pictură, precum creioane, carbune, culori acrilice sau uleiuri, pensule, rigle și multe altele. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de configurații, de la seturi simple, care conțin doar câteva instrumente esențiale, până la seturi mai complexe, care conțin o gamă completă de instrumente și materiale.

Un avantaj al seturilor de artă este că acestea pot fi alese pentru a se potrivi cu nevoile și preferințele unui artist. De exemplu, un artist care preferă să lucreze în acrilic poate alege un set care conține culori acrilice de înaltă calitate și pensule adecvate, în timp ce un artist care preferă să deseneze cu cărbune poate opta pentru un set care conține un ansamblu de creioane, cărbune și rigle.

Produs adaugat in cos