Scaune vizitator

Produsele 1-24 din 96

Pagina:
 1. Scaun vizitatori, HRC 627

  Cod: HRC-627  UM: Buc
  Pret: 189,21 Lei 189.21 159,00 Lei
  Fara stoc
 2. 3%
  Scaun vizitator, EMB806

  Scaun vizitator, EMB806

  Cod: SCAUN-CONFERINTA-EMB806  UM: Buc
  Pret: Pret Normal 535,50 Lei 535.5 450,00 Lei Pret: Pret Redus 519,44 Lei 519.44 436,50 Lei
 3. Scaun vizitator, 224 Frill Wood PP

  Cod: 224-frill-wood-pp  UM: Buc
  Pret: 805,44 Lei 805.44 676,84 Lei
 4. Scaun vizitator, 224 Frill F Tapitat Sezut

  Cod: 224-frill-F-tap-s  UM: Buc
  Pret: 1.018,65 Lei 1018.65 856,01 Lei
  224 Frill F- Tapitat Sezut - Cadru aluminiu rotativ, șezut +spatar pp, șez. Tapițat.   Scaunul Frill-224-F face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA.  Scaunul Frill-224-F este un scaun fix rotativ cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-F este din aluminiu rezistent cu patru raze cu ventuze și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Eclipse, Fiesta.  Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-F este din aluminiu rezistent cu patru raze cu ventuze și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.
 5. Scaun vizitator, 224 Frill F PP

  Cod: 224-frill-F-pp  UM: Buc
  Pret: 953,51 Lei 953.51 801,27 Lei
  224 Frill C - PP - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spatar pp. Scaunul Frill-224-F face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA.  Scaunul Frill-224-F este un scaun fix rotativ cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-F este din aluminiu rezistent cu patru raze cu ventuze și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Cagli, Eclipse, Fiesta.  Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-F este din aluminiu rezistent cu patru raze cu ventuze și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.
 6. Scaun vizitator, 224 Frill C Tapitat Sezut

  Cod: 224-frill-C-tap-s  UM: Buc
  Pret: 627,77 Lei 627.77 527,54 Lei
  224 Frill A- Tapitat Sezut - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spatar pp, șez. Tapițat.     Dimensiuni scaun Frill-224-C:a) Înalțime scaun: 81.5 cmb) Adancime șezut: 40 cmc) Înalțime șezut: 47.5 cmd) Lațime șezut: 43 cme) Lațime scaun: 56 cmf) Adancime scaun: 54 cmg) Lațime baza: 53 cmh) Adancime scoica: 49 cmScaunul Frill-224-C face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA.  Scaunul Frill-224-C este un scaun vizitator cu talpa sanie și cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-C este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Eclipse, Fiesta.  Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-C este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu talpa sanie și cu brațe, dedicat folosirii intense. Suprapozabil Scaunul este suprapozabil ( 6 buc.), astfel, daca aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.
 7. Scaun vizitator, 224 Frill C PP

  Cod: 224-frill-C-pp  UM: Buc
  Pret: 562,63 Lei 562.63 472,80 Lei
  224 Frill C - PP - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spatar pp.   Dimensiuni scaun Frill-224-C:a) Înalțime scaun: 81.5 cmb) Adancime șezut: 40 cmc) Înalțime șezut: 47.5 cmd) Lațime șezut: 43 cme) Lațime scaun: 56 cmf) Adancime scaun: 54 cmg) Lațime baza: 53 cmh) Adancime scoica: 49 cmScaunul Frill-224-C face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA.  Scaunul Frill-224-C este un scaun vizitator cu talpa sanie și cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-C este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Cagli, Eclipse, Fiesta.  Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-C este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu talpa sanie și cu brațe, dedicat folosirii intense. Suprapozabil Scaunul este suprapozabil ( 6 buc.), astfel, daca aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.
 8. Scaun vizitator, 224 Frill A Tapitat Sezut

  Cod: 224-frill-A-tap-s  UM: Buc
  Pret: 538,93 Lei 538.93 452,88 Lei
  224 Frill A- Tapitat Sezut - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spatar pp, șez. Tapițat.   Dimensiuni scaun Frill-224-A:a) Înalțime scaun: 80.5 cmb) Adancime șezut: 40 cmc) Înalțime șezut: 47 cmd) Lațime șezut: 43 cme) Lațime scaun: 56 cmf) Adancime scaun: 53 cmg) Lațime baza: 48.5 cmh) Adancime scoica: 49 cmScaunul Frill-224-A face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA. Produsele Brado Contract le gasiți exclusiv la Antares în Romania. Scaunul Frill-224-A este un scaun vizitator cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Eclipse, Fiesta.  Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Suprapozabil Scaunul este suprapozabil ( 6 buc.), astfel, daca aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.
 9. Scaun vizitator, 224 Frill A PP

  Cod: 224-frill-A-pp  UM: Buc
  Pret: 473,79 Lei 473.79 398,14 Lei
  224 Frill A - PP - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spatar pp.   Dimensiuni scaun Frill-224-A:a) Înalțime scaun: 80.5 cmb) Adancime șezut: 40 cmc) Înalțime șezut: 47 cmd) Lațime șezut: 43 cme) Lațime scaun: 56 cmf) Adancime scaun: 53 cmg) Lațime baza: 48.5 cmh) Adancime scoica: 49 cmScaunul Frill-224-A face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA. Produsele Brado Contract le gasiți exclusiv la Antares în Romania. Scaunul Frill-224-A este un scaun vizitator cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Cagli, Eclipse, Fiesta.  Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Suprapozabil Scaunul este suprapozabil ( 6 buc.), astfel, daca aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.
 10. Scaun vizitator, 2160 Aoki Alu Tapitat Interior

  Cod: 2160-aoki-alu-tap-i  UM: Buc
  Pret: 870,87 Lei 870.87 731,82 Lei
  2160 Aoki Alu- Tapitat Interior - Baza Alu, role D65, reglabil pe înalțime, șezut +spatar pp, tapitat interior. Dimensiuni scaun Aoki Ergonomic ALU: a) Înalțime scaun: 73-80 cm! b) Adancime șezut: 45 cm c) Înalțime șezut: 38-45 cm d) Lațime scaun: 64 cm e) Înalțime spatar: - cm f) Lațime șezut: 43 cm g) Diametru baza: 65 cm h) Lațime spatar: 64 cm Scaun rotativ cu brațe reglabil pe înalțime, scoica din polipropilena, baza ALU, cilindru cu gaz. Scoica este disponibila în diverse culori: alb, bej, negru, roșu, gri, portocaliu, verde. Opțional scaunul se poate tapița pe șezut, sezut+ spatar (interior, sau interior + exterior). Role nylon. Greutate portanta: 120 kg. Standard: Scoica scaun: 8 culori disponibile Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior. Standard: Mecanism scaun ergonomic Mecanism pentru scaunele ergonomice rotative cu funcție de reglare a înalțimii șezutului. Opțional: Tapițerie: șezut / interior / interior + exterior Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior. Standard: Baza stea din aluminiu Baza stea standard pentru acest model este piramidala din aluminiu. Aceasta baza este rezistenta și ușor de întreținut. Diametrul bazei este de 650 mm. Standard: Role cu diamentru mare pentru Mocheta Role destinate spațiilor de birou dotate cu mocheta. Rolele sunt din nylon și au diametrul de 65 mm. Rolele cu diamentrul mare reduc rezistența la rulare.
  • Cantitate Discount Pret cu TVA
  • 2 5% 827,32 Lei
 11. Scaun vizitator, 2160 Aoki Alu Tapitat Sezut

  Cod: 2160-aoki-alu-tap-s  UM: Buc
  Pret: 752,41 Lei 752.41 632,28 Lei
  2160 Aoki Alu- Tapitat Sezut - Baza Alu, role D65, reglabil pe înalțime, șezut +spatar pp, șezut tapitat. Dimensiuni scaun Aoki Ergonomic ALU: a) Înalțime scaun: 73-80 cm! b) Adancime șezut: 45 cm c) Înalțime șezut: 38-45 cm d) Lațime scaun: 64 cm e) Înalțime spatar: - cm f) Lațime șezut: 43 cm g) Diametru baza: 65 cm h) Lațime spatar: 64 cm Scaun rotativ cu brațe reglabil pe înalțime, scoica din polipropilena, baza ALU, cilindru cu gaz. Scoica este disponibila în diverse culori: alb, bej, negru, roșu, gri, portocaliu, verde. Opțional scaunul se poate tapița pe șezut, sezut+ spatar (interior, sau interior + exterior). Role nylon. Greutate portanta: 120 kg. Standard: Scoica scaun: 8 culori disponibile Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior. Standard: Mecanism scaun ergonomic Mecanism pentru scaunele ergonomice rotative cu funcție de reglare a înalțimii șezutului. Opțional: Tapițerie: șezut / interior / interior + exterior Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior. Standard: Baza stea din aluminiu Baza stea standard pentru acest model este piramidala din aluminiu. Aceasta baza este rezistenta și ușor de întreținut. Diametrul bazei este de 650 mm. Standard: Role cu diamentru mare pentru Mocheta Role destinate spațiilor de birou dotate cu mocheta. Rolele sunt din nylon și au diametrul de 65 mm. Rolele cu diamentrul mare reduc rezistența la rulare.
  • Cantitate Discount Pret cu TVA
  • 3 5% 714,80 Lei
 12. Scaun vizitator, 2160 Aoki Alu PP

  Cod: 2160-aoki-alu-pp  UM: Buc
  Pret: 645,81 Lei 645.81 542,70 Lei
  2160 Aoki Alu- PP - Baza Alu, role D65, reglabil pe înalțime, șezut +spatar pp. Dimensiuni scaun Aoki Ergonomic ALU:a) Înalțime scaun: 73-80 cm!b) Adancime șezut: 45 cmc) Înalțime șezut: 38-45 cmd) Lațime scaun: 64 cme) Înalțime spatar: - cmf) Lațime șezut: 43 cmg) Diametru baza: 65 cmh) Lațime spatar: 64 cm Scaun rotativ cu brațe reglabil pe înalțime, scoica din polipropilena, baza ALU, cilindru cu gaz. Scoica este disponibila în diverse culori: alb, bej, negru, roșu, gri, portocaliu, verde. Opțional scaunul se poate tapița pe șezut, sezut+ spatar (interior, sau interior + exterior). Role nylon. Greutate portanta: 120 kg. Standard: Scoica scaun: 8 culori disponibile Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior. Standard: Mecanism scaun ergonomic Mecanism pentru scaunele ergonomice rotative cu funcție de reglare a înalțimii șezutului. Opțional: Tapițerie: șezut / interior / interior + exterior Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior. Standard: Baza stea din aluminiu Baza stea standard pentru acest model este piramidala din aluminiu. Aceasta baza este rezistenta și ușor de întreținut. Diametrul bazei este de 650 mm. Standard: Role cu diamentru mare pentru Mocheta Role destinate spațiilor de birou dotate cu mocheta. Rolele sunt din nylon și au diametrul de 65 mm. Rolele cu diamentrul mare reduc rezistența la rulare.
  • Cantitate Discount Pret cu TVA
  • 3 5% 613,53 Lei

Produsele 1-24 din 96

Pagina:

‌Aceste scaune sunt concepute pentru a fi comode și funcționale, asigurând confortul și susținerea ergonomică necesară pentru perioade scurte de ședere. Scaunele vizitator pot varia în design, stil și materiale utilizate, în funcție de preferințele și nevoile specifice ale fiecărui spațiu. Diverse modele de scaune si bancute pentru asteptare din diverse materiale, cu schelet metalic foarte resistent, disponibile in mai multe culori. 

Produs adaugat in cos