Scaune vizitator

Produsele 1-24 din 84

Pagina:
 1. Scaun vizitatori, HRC 627

  Cod: HRC-627  UM: Buc
  Pret: 196,78 Lei 196.78 165,36 Lei
 2. Scaun vizitator, 224 Frill Wood PP

  Cod: 224-frill-wood-pp  UM: Buc
  Pret: 775,61 Lei 775.61 651,77 Lei
 3. Scaun vizitator, 224 Frill F Tapitat Sezut

  Cod: 224-frill-F-tap-s  UM: Buc
  Pret: 980,92 Lei 980.92 824,30 Lei
  224 Frill F- Tapitat Sezut - Cadru aluminiu rotativ, șezut +spătar pp, șez. Tapițat.   Scaunul Frill-224-F face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicată special pentru spațiile HORECA.  Scaunul Frill-224-F este un scaun fix rotativ cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-F este din aluminiu rezistent cu patru raze cu ventuze și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizată din polipropilenă, disponibilă în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Eclipse, Fiesta.  Greutate portantă: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-F este din aluminiu rezistent cu patru raze cu ventuze și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoică din polipropilenă Scoica este realizată din polipropilenă, disponibilă în mai multe culori și este rezistentă la razele UV, protejând culoarea acesteia. Totodată este flexibilă, ușor de curățat și întreținut. Culori Scoică În cazul în care căutați ceva mai interesant, diferit, ce o să iasă în evidență de la prima vedere avem șansa să vă oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viață și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificări datorită expunerii la căldură, umiditate și sare. O întreținere și curățare adecvată și frecventă a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezervă dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fără o notificare prealabilă.
 4. Scaun vizitator, 224 Frill F PP

  Cod: 224-frill-F-pp  UM: Buc
  Pret: 918,19 Lei 918.19 771,59 Lei
  224 Frill C - PP - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spătar pp. Scaunul Frill-224-F face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicată special pentru spațiile HORECA.  Scaunul Frill-224-F este un scaun fix rotativ cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-F este din aluminiu rezistent cu patru raze cu ventuze și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizată din polipropilenă, disponibilă în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Cagli, Eclipse, Fiesta.  Greutate portantă: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-F este din aluminiu rezistent cu patru raze cu ventuze și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoică din polipropilenă Scoica este realizată din polipropilenă, disponibilă în mai multe culori și este rezistentă la razele UV, protejând culoarea acesteia. Totodată este flexibilă, ușor de curățat și întreținut. Culori Scoică În cazul în care căutați ceva mai interesant, diferit, ce o să iasă în evidență de la prima vedere avem șansa să vă oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viață și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificări datorită expunerii la căldură, umiditate și sare. O întreținere și curățare adecvată și frecventă a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezervă dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fără o notificare prealabilă.
 5. Scaun vizitator, 224 Frill C Tapitat Sezut

  Cod: 224-frill-C-tap-s  UM: Buc
  Pret: 604,52 Lei 604.52 508,00 Lei
  224 Frill A- Tapitat Sezut - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spătar pp, șez. Tapițat.     Dimensiuni scaun Frill-224-C:a) Înălțime scaun: 81.5 cmb) Adâncime șezut: 40 cmc) Înălțime șezut: 47.5 cmd) Lățime șezut: 43 cme) Lățime scaun: 56 cmf) Adâncime scaun: 54 cmg) Lățime bază: 53 cmh) Adâncime scoică: 49 cm Scaunul Frill-224-C face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicată special pentru spațiile HORECA.  Scaunul Frill-224-C este un scaun vizitator cu talpă sanie și cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-C este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizată din polipropilenă, disponibilă în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Eclipse, Fiesta.  Greutate portantă: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-C este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu talpă sanie și cu brațe, dedicat folosirii intense. Suprapozabil Scaunul este suprapozabil ( 6 buc.), astfel, dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu. Scoică din polipropilenă Scoica este realizată din polipropilenă, disponibilă în mai multe culori și este rezistentă la razele UV, protejând culoarea acesteia. Totodată este flexibilă, ușor de curățat și întreținut. Culori Scoică În cazul în care căutați ceva mai interesant, diferit, ce o să iasă în evidență de la prima vedere avem șansa să vă oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viață și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificări datorită expunerii la căldură, umiditate și sare. O întreținere și curățare adecvată și frecventă a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezervă dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fără o notificare prealabilă.
 6. Scaun vizitator, 224 Frill C PP

  Cod: 224-frill-C-pp  UM: Buc
  Pret: 541,80 Lei 541.8 455,29 Lei
  224 Frill C - PP - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spătar pp.   Dimensiuni scaun Frill-224-C:a) Înălțime scaun: 81.5 cmb) Adâncime șezut: 40 cmc) Înălțime șezut: 47.5 cmd) Lățime șezut: 43 cme) Lățime scaun: 56 cmf) Adâncime scaun: 54 cmg) Lățime bază: 53 cmh) Adâncime scoică: 49 cm Scaunul Frill-224-C face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicată special pentru spațiile HORECA.  Scaunul Frill-224-C este un scaun vizitator cu talpă sanie și cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-C este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizată din polipropilenă, disponibilă în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Cagli, Eclipse, Fiesta.  Greutate portantă: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-C este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu talpă sanie și cu brațe, dedicat folosirii intense. Suprapozabil Scaunul este suprapozabil ( 6 buc.), astfel, dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu. Scoică din polipropilenă Scoica este realizată din polipropilenă, disponibilă în mai multe culori și este rezistentă la razele UV, protejând culoarea acesteia. Totodată este flexibilă, ușor de curățat și întreținut. Culori Scoică În cazul în care căutați ceva mai interesant, diferit, ce o să iasă în evidență de la prima vedere avem șansa să vă oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viață și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificări datorită expunerii la căldură, umiditate și sare. O întreținere și curățare adecvată și frecventă a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezervă dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fără o notificare prealabilă.
 7. Scaun vizitator, 224 Frill A Tapitat Sezut

  Cod: 224-frill-A-tap-s  UM: Buc
  Pret: 518,97 Lei 518.97 436,11 Lei
  224 Frill A- Tapitat Sezut - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spătar pp, șez. Tapițat.   Dimensiuni scaun Frill-224-A:a) Înălțime scaun: 80.5 cmb) Adâncime șezut: 40 cmc) Înălțime șezut: 47 cmd) Lățime șezut: 43 cme) Lățime scaun: 56 cmf) Adâncime scaun: 53 cmg) Lățime bază: 48.5 cmh) Adâncime scoică: 49 cm Scaunul Frill-224-A face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicată special pentru spațiile HORECA. Produsele Brado Contract le găsiți exclusiv la Antares în Romania. Scaunul Frill-224-A este un scaun vizitator cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizată din polipropilenă, disponibilă în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Eclipse, Fiesta.  Greutate portantă: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Suprapozabil Scaunul este suprapozabil ( 6 buc.), astfel, dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu. Scoică din polipropilenă Scoica este realizată din polipropilenă, disponibilă în mai multe culori și este rezistentă la razele UV, protejând culoarea acesteia. Totodată este flexibilă, ușor de curățat și întreținut. Culori Scoică În cazul în care căutați ceva mai interesant, diferit, ce o să iasă în evidență de la prima vedere avem șansa să vă oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viață și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificări datorită expunerii la căldură, umiditate și sare. O întreținere și curățare adecvată și frecventă a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezervă dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fără o notificare prealabilă.
 8. Scaun vizitator, 224 Frill A PP

  Cod: 224-frill-A-pp  UM: Buc
  Pret: 456,25 Lei 456.25 383,40 Lei
  224 Frill A - PP - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spătar pp.   Dimensiuni scaun Frill-224-A:a) Înălțime scaun: 80.5 cmb) Adâncime șezut: 40 cmc) Înălțime șezut: 47 cmd) Lățime șezut: 43 cme) Lățime scaun: 56 cmf) Adâncime scaun: 53 cmg) Lățime bază: 48.5 cmh) Adâncime scoică: 49 cm Scaunul Frill-224-A face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicată special pentru spațiile HORECA. Produsele Brado Contract le găsiți exclusiv la Antares în Romania. Scaunul Frill-224-A este un scaun vizitator cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizată din polipropilenă, disponibilă în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Cagli, Eclipse, Fiesta.  Greutate portantă: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Suprapozabil Scaunul este suprapozabil ( 6 buc.), astfel, dacă aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu. Scoică din polipropilenă Scoica este realizată din polipropilenă, disponibilă în mai multe culori și este rezistentă la razele UV, protejând culoarea acesteia. Totodată este flexibilă, ușor de curățat și întreținut. Culori Scoică În cazul în care căutați ceva mai interesant, diferit, ce o să iasă în evidență de la prima vedere avem șansa să vă oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viață și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificări datorită expunerii la căldură, umiditate și sare. O întreținere și curățare adecvată și frecventă a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezervă dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fără o notificare prealabilă.
 9. Scaun vizitator, 2160 Aoki Alu Tapitat Interior

  Cod: 2160-aoki-alu-tap-i  UM: Buc
  Pret: 781,32 Lei 781.32 656,57 Lei
  2160 Aoki Alu- Tapitat Interior - Bază Alu, role D65, reglabil pe înălțime, șezut +spătar pp, tapitat interior. Dimensiuni scaun Aoki Ergonomic ALU: a) Înălțime scaun: 73-80 cm! b) Adâncime șezut: 45 cm c) Înălțime șezut: 38-45 cm d) Lățime scaun: 64 cm e) Înălțime spătar: - cm f) Lățime șezut: 43 cm g) Diametru bază: 65 cm h) Lățime spătar: 64 cm Scaun rotativ cu brațe reglabil pe înălțime, scoica din polipropilenă, bază ALU, cilindru cu gaz. Scoica este disponibilă în diverse culori: alb, bej, negru, roșu, gri, portocaliu, verde. Opțional scaunul se poate tapița pe șezut, sezut+ spătar (interior, sau interior + exterior). Role nylon. Greutate portantă: 120 kg. Standard: Scoica scaun: 8 culori disponibile Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior. Standard: Mecanism scaun ergonomic Mecanism pentru scaunele ergonomice rotative cu funcție de reglare a înălțimii șezutului. Opțional: Tapițerie: șezut / interior / interior + exterior Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior. Standard: Bază stea din aluminiu Baza stea standard pentru acest model este piramidală din aluminiu. Această bază este rezistentă și ușor de întreținut. Diametrul bazei este de 650 mm. Standard: Role cu diamentru mare pentru Mochetă Role destinate spațiilor de birou dotate cu mochetă. Rolele sunt din nylon și au diametrul de 65 mm. Rolele cu diamentrul mare reduc rezistența la rulare.
 10. Scaun vizitator, 2160 Aoki Alu Tapitat Sezut

  Cod: 2160-aoki-alu-tap-s  UM: Buc
  Pret: 667,26 Lei 667.26 560,72 Lei
  2160 Aoki Alu- Tapitat Sezut - Bază Alu, role D65, reglabil pe înălțime, șezut +spătar pp, șezut tapitat. Dimensiuni scaun Aoki Ergonomic ALU: a) Înălțime scaun: 73-80 cm! b) Adâncime șezut: 45 cm c) Înălțime șezut: 38-45 cm d) Lățime scaun: 64 cm e) Înălțime spătar: - cm f) Lățime șezut: 43 cm g) Diametru bază: 65 cm h) Lățime spătar: 64 cm Scaun rotativ cu brațe reglabil pe înălțime, scoica din polipropilenă, bază ALU, cilindru cu gaz. Scoica este disponibilă în diverse culori: alb, bej, negru, roșu, gri, portocaliu, verde. Opțional scaunul se poate tapița pe șezut, sezut+ spătar (interior, sau interior + exterior). Role nylon. Greutate portantă: 120 kg. Standard: Scoica scaun: 8 culori disponibile Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior. Standard: Mecanism scaun ergonomic Mecanism pentru scaunele ergonomice rotative cu funcție de reglare a înălțimii șezutului. Opțional: Tapițerie: șezut / interior / interior + exterior Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior. Standard: Bază stea din aluminiu Baza stea standard pentru acest model este piramidală din aluminiu. Această bază este rezistentă și ușor de întreținut. Diametrul bazei este de 650 mm. Standard: Role cu diamentru mare pentru Mochetă Role destinate spațiilor de birou dotate cu mochetă. Rolele sunt din nylon și au diametrul de 65 mm. Rolele cu diamentrul mare reduc rezistența la rulare.
 11. Scaun vizitator, 2160 Aoki Alu PP

  Cod: 2160-aoki-alu-pp  UM: Buc
  Pret: 564,60 Lei 564.6 474,45 Lei
  2160 Aoki Alu- PP - Bază Alu, role D65, reglabil pe înălțime, șezut +spătar pp. Dimensiuni scaun Aoki Ergonomic ALU:a) Înălțime scaun: 73-80 cm!b) Adâncime șezut: 45 cmc) Înălțime șezut: 38-45 cmd) Lățime scaun: 64 cme) Înălțime spătar: - cmf) Lățime șezut: 43 cmg) Diametru bază: 65 cmh) Lățime spătar: 64 cm Scaun rotativ cu brațe reglabil pe înălțime, scoica din polipropilenă, bază ALU, cilindru cu gaz. Scoica este disponibilă în diverse culori: alb, bej, negru, roșu, gri, portocaliu, verde. Opțional scaunul se poate tapița pe șezut, sezut+ spătar (interior, sau interior + exterior). Role nylon. Greutate portantă: 120 kg. Standard: Scoica scaun: 8 culori disponibile Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior. Standard: Mecanism scaun ergonomic Mecanism pentru scaunele ergonomice rotative cu funcție de reglare a înălțimii șezutului. Opțional: Tapițerie: șezut / interior / interior + exterior Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Aoki se poate tapița pe șezut, interior sau interior + exterior. Standard: Bază stea din aluminiu Baza stea standard pentru acest model este piramidală din aluminiu. Această bază este rezistentă și ușor de întreținut. Diametrul bazei este de 650 mm. Standard: Role cu diamentru mare pentru Mochetă Role destinate spațiilor de birou dotate cu mochetă. Rolele sunt din nylon și au diametrul de 65 mm. Rolele cu diamentrul mare reduc rezistența la rulare.

Produsele 1-24 din 84

Pagina:

‌Aceste scaune sunt concepute pentru a fi comode și funcționale, asigurând confortul și susținerea ergonomică necesară pentru perioade scurte de ședere. Scaunele vizitator pot varia în design, stil și materiale utilizate, în funcție de preferințele și nevoile specifice ale fiecărui spațiu. Diverse modele de scaune si bancute pentru asteptare din diverse materiale, cu schelet metalic foarte resistent, disponibile in mai multe culori. 

Acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra. Mai Mult
Produs adaugat in cos