Administrativ

Produsele 73-96 din 367

Pagina:
Sorteaza Descendent
  1. Lubrifiant multifunctional 100ml 100ml, WD-40

    Cod: TE-780000  UM: Buc
    Pret: 15,37 Lei 15.37 12,92 Lei
    Lubrifiant multifunctional cu peste 2000 de aplicatii in domenii precum - auto, casa si gradina, industrie, aparate electrice, birou, armata, aviatie, sport si recreere.Caracteristici:Nu contine silicon.Curata si protejeaza, lubrifiaza, desface ansamblurile ruginite, opreste scartaitul, inlatura umezeala, deblocheaza mecanismele intepenite.Penetreaza si lubrifiaza balamale, roti dintate, arcuri, armaturi, manere, feronerie pentru ferestre, pedale si scaune de birou.inlatura umezeala de pe suprafete metalice si contacte electrice, capace de delcou, scule si unelte (inclusiv pentru gradina), motoare de motocicleta si de ambarcatiuni.Curata, protejeaza si dizolva urmele de creioane colorate, grasime, bitum, guma de mestecat si adezivi.indeparteaza petele de calcar.Asigura un strat de protectie impotriva ruginii si coroziunii pentru biciclete, ansambluri cromate, motociclete, motoare de ambarcatiuni si unelte.Desface partile ruginite.Patrunde in profunzime si desface ansamblurile ruginite, corodate si intepenite, cum ar fi: piulite, suruburi, nituri, aparate de control, cabluri si zavoare. Deblocheaza mecanismele intepenite.Deblocheaza si lubrifiaza incuietori, fermoare, masini de cusut, aparate de masurat, racorduri si cabluri.Descarca lista cu cele 2000 de aplicatii.*Cititi cu atentie fisa tehnica sau eticheta produsului inainte de utilizare!Agitati bine inainte de utilizare. in cazul suprafetelor saturate lasati produsul sa fie absorbit in substrat. Nu stergeti produsul de pe suprafata. Pentru rezultate bune, utilizati produsul vertical cu capul in sus sau jos, nu orizontal. Nu contine silicon. Fisa tehnica Fisa de securitate

Produsele 73-96 din 367

Pagina:
Sorteaza Descendent

‌Produsele administrative sunt instrumente și resurse utilizate în gestionarea unei organizații sau a unui sistem. Aceste produse pot fi sub formă de software sau hardware și sunt concepute pentru a sprijini diferite activități administrative, cum ar fi planificarea, monitorizarea, raportarea și gestionarea resurselor. 

Gama de produse administrative Rik contine: baterii si acumulatori, becuri, electrocasnice, incarcatoare, lampi si lanterne, cutii postale, sonerii, scule electrice si unelte, produse de gradinarit, adezivi, carucioare, coliere din plastic si produse pentru casa si bucatarie.

Produs adaugat in cos