DESCOPERĂ-ȚI PASIUNEA PENTRU ORGANIZAREA BIROULUI!


Arhivarea și depozitarea documentelor folosind produsele ESSELTE vă ajută să vă optimizați fluxul de lucru, menținând totul în ordine. Astfel, rutina ta zilnică de lucru devine ceva special.

 

Mecaniscum promotiei
Cum functioneaza?
 

1.  CUMPERI
Cumpără produsele Esselte participante la campanie

 

 

 

2. INCARCI SI TRIMITI
Introdu datele tale personale și încarcă factura

 


3.  REVENDICA PREMIUL
Aștepți premiul pe care l-ai ales!

PRODUSE PARTICIPANTE LA PROMOTIE

Varianta 1 : achizitia a 90 de Bibliorafturi Esselte No. 1 Power A4 plus 10 cutii cu Folii de Protecție Esselte

Varianta 2: achizitia a 20 de Bibliorafturi A4 Esselte No. 1 Power sau a 20 de cutii cu Folii de Protecție EsseltePRODUSE PARTICIPANTE LA PROMOTIE
 

Bibliorafturile Esselte No.1

Bibliorafturi de calitate, durabile, cu un design nou și într-o varietate mare de culori. Mecanismul unic No.1 cu 3 ani garanție, pentru o mai bună rezistență la uzura zilnică.

 

 

 Bibliorafturile Esselte No.1 CO2

Prietenoase cu mediul, de calitate superioară, fabricate din carton 100% reciclat cu impact neutru asupra mediului, cu certificări FSC și Blue Angel. Mecanism No.1 ce asigură o performanță superioară.

 

 

 PRODUSE PARTICIPANTE LA PROMOTIE
 
 

Folie de protecție Esselte Recycled la cutie

Este nedăunătoare mediului, pentru folosirea zilnică, creată din material rezistent 100% reciclat PP. Perforațiile multiple de pe marginea foliei permit depozitarea documentelor în bibliorafturi sau caiete mecanice. Foliile de protecție sunt ambalate în cutie de carton care este de asemenea 100% reciclată și reciclabilă.

 

 Folie de protecție Esselte la cutie

Folie de protecție de calitate, pentru uz zilnic. Marginea cu multiperforații permite arhivarea documentelor în biblioraft sau caiet mecanic.Folie din polipropilenă tip cristal, 0.06 mm grosime / 55 microni, reciclabilă, copysafe.

 

 

 

 
Produs adaugat in cos