Scaune vizitator

Produsele 25-48 din 97

Pagina:
Sorteaza Descendent
  1. Scaun vizitator, Viola

    Cod: viola  UM: Buc
    Pret: 385,24 Lei 385.24 323,73 Lei
    Detalii Dimensiuni scaun fix Viola:a) Înalțime scaun min: 88 cm b) Lațime șezut: 40 cm c) Lațime scaun: 48 cm d) Adâncime șezut: 40 cm e) Adâncime totala: 53 cm f) Înalțime șezut min: 46 cm g) Înalțime spatar: 40 cm Scaun de conferința fix, suprapozabil, destinat pentru sali de așteptare, sali de conferința. Șezutul și spatarul scaunului Viola sunt din lemn stratificat și poliuretan rezistent la compactare iar cadrul din țeava de oțel cu patru picioare. Viola are doua variante de cadru standard: gri și negru, ambele vopsite în câmp electrostatic. Scaunul se poate tapița pe șezut și spatar cu material textil, piele sau eco piele. Un avantaj al scaunelor VIOLA este spațiul mic pe care acestea îl ocupa, dar și posibilitatea de stivuire ușoara (pâna la 5 scaune). Greutate portanta: 120 kg. Varietate mare de culori Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Viola se poate tapița pe șezut și spatar cu mai multe nuanțe pe materiale textile, piele sau eco piele. Standard: Cadru din țeava de oțel Cadrul cu patru picioare rezistente din țeava de oțel vopsit în câmp electrostatic. Tapițerie: șezut și spatar Pentru un plus de culoare, confort sau stil scaunul Viola se poate tapița cu nunața și materialul dorit. Suprapozabil Salveaza spațiu atunci când scaunul nu este folosit, alege un scaun suprapozabil. (max: 5 buc.). Garanție Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garanția de 24 de luni cu respectarea prevederilor legale în vigoare. Astfel, fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentanții sai service pentru produsul respectiv. Raspunderea pentru orice situații care implica funcționarea defectuoasa, nefuncționarea produsului sau neconformitatea acestuia cu caracteristicile altor produse din familia sa aparține exclusiv S.C. Antares Romania S.R.L
  2. 5%
    Scaun vizitator, EMB114V

    Scaun vizitator, EMB114V

    Cod: SCAUN-VIZITATORI-EMB114V  UM: Buc
    Pret: Pret Normal 476,00 Lei 476 400,00 Lei Pret: Pret Redus 452,20 Lei 452.2 380,00 Lei
  3. Scaun conferinta, Meeting/S PP

    Cod: meeting-s-pp  UM: Buc
    Pret: 438,54 Lei 438.54 368,52 Lei
  4. 5%
    Scaun vizitator, EMB832

    Scaun vizitator, EMB832

    Cod: SCAUN-CONFERINTA-EMB832  UM: Buc
    Pret: Pret Normal 559,30 Lei 559.3 470,00 Lei Pret: Pret Redus 531,34 Lei 531.34 446,50 Lei
    Fara stoc
  5. 5%
    Scaun vizitator, EMB806

    Scaun vizitator, EMB806

    Cod: SCAUN-CONFERINTA-EMB806  UM: Buc
    Pret: Pret Normal 535,50 Lei 535.5 450,00 Lei Pret: Pret Redus 508,73 Lei 508.73 427,50 Lei
  6. Scaun vizitator, 224 Frill A PP

    Cod: 224-frill-A-pp  UM: Buc
    Pret: 533,29 Lei 533.29 448,14 Lei
    224 Frill A - PP - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spatar pp.   Dimensiuni scaun Frill-224-A:a) Înalțime scaun: 80.5 cmb) Adancime șezut: 40 cmc) Înalțime șezut: 47 cmd) Lațime șezut: 43 cme) Lațime scaun: 56 cmf) Adancime scaun: 53 cmg) Lațime baza: 48.5 cmh) Adancime scoica: 49 cm Scaunul Frill-224-A face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA. Produsele Brado Contract le gasiți exclusiv la Antares în Romania. Scaunul Frill-224-A este un scaun vizitator cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Cagli, Eclipse, Fiesta.  Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Suprapozabil Scaunul este suprapozabil ( 6 buc.), astfel, daca aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.
  7. Scaun vizitator, 224 Frill A Tapitat Sezut

    Cod: 224-frill-A-tap-s  UM: Buc
    Pret: 598,43 Lei 598.43 502,88 Lei
    224 Frill A- Tapitat Sezut - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spatar pp, șez. Tapițat.   Dimensiuni scaun Frill-224-A:a) Înalțime scaun: 80.5 cmb) Adancime șezut: 40 cmc) Înalțime șezut: 47 cmd) Lațime șezut: 43 cme) Lațime scaun: 56 cmf) Adancime scaun: 53 cmg) Lațime baza: 48.5 cmh) Adancime scoica: 49 cm Scaunul Frill-224-A face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA. Produsele Brado Contract le gasiți exclusiv la Antares în Romania. Scaunul Frill-224-A este un scaun vizitator cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Eclipse, Fiesta.  Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Suprapozabil Scaunul este suprapozabil ( 6 buc.), astfel, daca aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.
  8. Scaun vizitator, 224 Frill C PP

    Cod: 224-frill-C-pp  UM: Buc
    Pret: 622,13 Lei 622.13 522,80 Lei
    224 Frill C - PP - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spatar pp.   Dimensiuni scaun Frill-224-C:a) Înalțime scaun: 81.5 cmb) Adancime șezut: 40 cmc) Înalțime șezut: 47.5 cmd) Lațime șezut: 43 cme) Lațime scaun: 56 cmf) Adancime scaun: 54 cmg) Lațime baza: 53 cmh) Adancime scoica: 49 cm Scaunul Frill-224-C face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA.  Scaunul Frill-224-C este un scaun vizitator cu talpa sanie și cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-C este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Cagli, Eclipse, Fiesta.  Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-C este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu talpa sanie și cu brațe, dedicat folosirii intense. Suprapozabil Scaunul este suprapozabil ( 6 buc.), astfel, daca aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.

Produsele 25-48 din 97

Pagina:
Sorteaza Descendent

‌Aceste scaune sunt concepute pentru a fi comode și funcționale, asigurând confortul și susținerea ergonomică necesară pentru perioade scurte de ședere. Scaunele vizitator pot varia în design, stil și materiale utilizate, în funcție de preferințele și nevoile specifice ale fiecărui spațiu. Diverse modele de scaune si bancute pentru asteptare din diverse materiale, cu schelet metalic foarte resistent, disponibile in mai multe culori. 

Produs adaugat in cos