Produse curatenie si menaj

Produsele 121-144 din 755

Pagina:
  1. 10%
    Logo Klintensiv Servetele umede  15 buc/cutie, virucide, bactericide, fungicide, dezinfectante, ambalate individual, Klintensiv

    Servetele umede 15 buc/cutie, virucide, bactericide, fungicide, dezinfectante, ambalate individual, Klintensiv

    Cod: PUB75  UM: pachet
    Pret: Pret Normal 13,10 Lei 13.1 11,01 Lei Pret: Pret Redus 11,78 Lei 11.78 9,90 Lei
    Servetele dezinfectante individuale, pe baza de alcool sunt folosite pentru curatarea şi dezinfectia igienica a mainilor. Au actiune rapida, fiind ideale pentru utilizari frecvente in cabinetele medicale, intre pacienti. Substantele protectoare şi hidratante pentru epiderma asigura echilibrul lipidic, prevenind aparitia zonelor uscate şi senzatia de piele crapata dupa utilizari multiple, intr-un interval de timp relativ mic.   KLINTENSIV® Servetel dezinfectant maini este imbibat cu solutie de etanol cu concentratie de 85% cu actiune virucida, bactericida si fungicida. Produs biocid avizat de Ministerul Sanatatii. Mod de utilizare: Se scoate servetelul dinambalaj si se foloseste o singura data pentru stergerea mainilor pana la evaporarea solutiei. Un plic contine 1 servetel cu dimensiunea de 16x19cm. Un servetel contine minim 4,5 ml solutie. Se folosesc atatea servetele cat este nevoie in functie de nivelul dezinfectie dorit. Compozitie chimica: substanta activa etanol 85% (v/v) (CAS: 64-17-5; CE: 200-578-6). Alte ingrediente: emolienti, parfum si apa. Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei. Domeniul de utilizare: Produs biocid utilizat pentru igiena umana. Aria de aplicare: dezinfectia igienica a mainilor in:unitati sanitare, cabinete medicina dentara, azile, sali fitness, institutii, industria farmaceutica, saloane infrumusetare, hoteluri, transporturi. Categorie utilizatori: profesionali, populatie.           Beneficii Sigur Sunt impregnate cu o solutie dezinfectanta, gata de utilizare ce contine 85% alcool etilic. Rapid Timp scurt de contact, 30 sec. Eficient Spectru de actiune virucida, bactericida, levuricida si fungicida. Non-corozive Pot fi folosite in orice moment.
  2. Cos gunoi 55L, plastic, cu capac, Sterk

    Cod: PUB55  UM: Buc
    Pret: 63,93 Lei 63.93 53,72 Lei
  3. Cos gunoi 35L, plastic, cu capac, Sterk

    Cod: PUB35  UM: Buc
    Pret: 43,14 Lei 43.14 36,25 Lei
  4. 10%
    Logo Klintensiv Solutie dezinfectanta pentru maini cu pulverizator 100ml, pe baza de alcool, Klintensiv Alchosept

    Solutie dezinfectanta pentru maini cu pulverizator 100ml, pe baza de alcool, Klintensiv Alchosept

    Cod: KLI35  UM: Buc
    Pret: Pret Normal 7,33 Lei 7.33 6,16 Lei Pret: Pret Redus 6,59 Lei 6.59 5,54 Lei
    Igienizarea mainilor este esentiala in prevenirea si reducerea riscului de infectare cu virusuri si bacterii. Zilnic veniti in contact cu suprafete frecvent atinse si de alte persoane, iar atunci cand situatia nu permite spalarea imediata a mainilor, folosirea unui produs dezinfectant medical pentru maini este cea mai eficienta modalitate de a va proteja sanatatea, indiferent de mediul (medical, industrial, alimentar etc) in care va desfasurati activitatea. ALCHOSEPT™- dezinfectant spray pentru maini si tegumente este solutia potrivita pentru acele momente cand nu aveti la indemana apa si sapun. Avand o actiune rapida, ALCHOSEPT™ este des utilizat in cabinetele medicale, pentru dezinfectare, inainte si dupa fiecare contact cu pacientii. Substantele protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia efectelor nedorite dupa o utilizare multipla, precum senzatia de piele uscata sau crapata. Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 2267BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala pentru Produse Biocide. Avantajele produsului: dezinfectant profesional, de nivel sanitar, cu actiune rapida (85% alcool) actiune virucida si bactericida certificata efect anti-microbian si proprietati excelente de protectie a pielii potrivit pentru dezinfectare igienica (30 sec) sau chirurgicala (180 sec) a mainilor uscare rapida; nu necesita clatire fara senzatie lipicioasa pe piele dupa aplicare Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide Tip de produs TP1: Este un produs biocid destinat igienei umane (dezinfectant medical). Solutie hidroalcoolica pentru dezinfectarea igienica si chirurgicala. Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populatie. Atentionari: A se folosi numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C si + 30°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii, intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si a avizului sanitar.
  5. 10%
    Prosoape hartie alba, 2straturi, 2 role/set, Fiore

    Prosoape hartie alba, 2straturi, 2 role/set, Fiore

    Cod: 6800  UM: Set
    Pret: Pret Normal 4,72 Lei 4.72 3,97 Lei Pret: Pret Redus 4,25 Lei 4.25 3,57 Lei

Produsele 121-144 din 755

Pagina:

‌Produsele igienice de menaj sunt produse folosite pentru curățarea și igienizarea casei sau a locului de munca și a obiectelor din acestea. Rik include o gamă largă de produse, cum ar fi: igienice din hartie, solutii de curatat, sapunuri, odorizante, ingrijire textile, dispensere, cosuri si pubele, covorase dezinfectante, solutii pentru insecte, consumabile hoteliere si produse profesionale de curatenie.

Produs adaugat in cos