Lavazza


Lavazza, cu sediul în Torino, Italia, în 1895, a fost deținută de familia cu același nume timp de patru generații. Pe locul șapte în lume, Lavazza deține o cotă de piață în vânzări de peste 36% în Italia, 3800 angajați și venituri de 2,24 miliarde de euro (2019). Compania are șase unități de producție, trei în Italia și trei în străinătate, și operează prin intermediul companiilor asociate și distribuitorilor din peste 90 de țări. Lavazza exportă 46% din producția sa. Lavazza se creditează cu inventarea conceptului de amestecare, "arta de a combina diferite tipuri de cafea din diferite zone geografice", în primii săi ani și susține acest lucru ca o caracteristică distinctivă a tuturor produselor sale. Compania are, de asemenea, 25 de ani de experiență în producția și vânzarea de sisteme de cafea porționate. Astăzi, prin parteneriate continue cu o rețea internațională de universități și centre de cercetare științifică, Lavazza operează patru platforme în acest segment. În 1979 compania a înființat "Centrul Luigi Lavazza pentru cercetarea cafelei", care este "dedicat studiului espresso" și a evoluat în Centrul de Formare Lavazza, o rețea de peste 50 de școli de cafea din întreaga lume, unde 30 de mii de oameni primesc formare în fiecare an.

Printre activitățile promovate de Fundația Lavazza, înființată în 2002, se numără proiectul Tierra care, în parteneriat cu Rainforest Alliance, efectuează cercetări în obținerea "celei mai bune calități a produselor finale", cu accent pe condițiile de viață ale oamenilor din țările producătoare de cafea.

4 Produse

Pagina:
  1. Cafea boabe, Super Crema, 1kg, Lavazza

    Cod: 0170  UM: punga
    Pret: 92,82 Lei 92.82 78,00 Lei
    Cafea Lavazza Super Crema - cea mai populara cafea boabe profesionala Lavazza Boabe. O cafea Lavazza cu aroma, savoarea si densitatea impecabile ale espresso-ului, care va determina sa va intoarceti intotdeauna la aceasta alegere! Noua reteta de Super Crema este un amestec de cafea 60% Arabica si 40% Robusta cu un gust persistent, din care se obtine un espresso aromat, cu un corp plin, o crema fina si bogata, note de zahar brun, fructe uscate si alune de padure prajite.   O cafea echilibrata, ce contine o selectie aleasa cu maiestrie din cele mai bune origini, complimentate de cele mai inovatoare tehnici de prajire. Lavazza Super Crema este un amestec de boabe de Arabica (din Brazilia, India, Columbia) si Robusta (din Indonezia si Vietnam), fiind recomandata pentru baruri si restaurante Țară de origine: Torino, Italia Depozitare: In incaperi curate, uscate si fara mirosuri straine la o temperatura maxima de 18°C.   Brandul Lavazza a fost creat in orasul Turin din Italia, in 1895, de Luigi Lavazza, care a pornit o afacere de familie, ce in timp a devenit o companie prezenta in peste 90 de tari din toata lumea. Desavarsirea artei si stiintei cafelei are loc deja de patru generatii. In acest timp, brandul a continuat descopere si sa reinventeze, impartasind iubirea pentru cafeaua adevarata si aratand lumii o mica parte a extraordinarului lucrurilor simple de zi cu zi. In plus, din 2004, Fundatia Lavazza ajuta fermierii de cafea si coopereaza cu ei pentru a face fata efectelor schimbarilor climatice, promoveaza practici bune de agricultura si sustine dezvoltarea sociala sustenabila.   Prajita Mediu Caracteristici 60% Arabica si 40% Robusta Cantitate boabe 1 kg Intensitate Foarte mare Aciditate Scazuta Corp Plin Aroma 6 Greutate 1000g Tip băutură Cafea Formă produs Boabe Destinat pentru Espressor Note cafea Alune de padure Zahar brun Continut cofeina Cu cofeina

4 Produse

Pagina:
Acest site foloseste „cookie”-uri. Continuarea navigarii reprezinta acordul dumneavoastra. Mai Mult
Produs adaugat in cos