WD-40


WD-40 Multi-Use Product rămâne unul din numele de marcă cel mai ușor de recunoscut, folosit în gospodării și de către profesioniștii din întreaga lume.

Considerat de către mulți ca soluția Nr.1 în rezolvarea problemelor, WD-40 a fost inventat acum mai bine de 60 de ani de către 3 angajați ai companiei Rocket Chemical. Într-un mic laborator din San Diego, California, cei trei încercau să creeze o linie de produse care să protejeze împotriva ruginii și care să poată fi folosită în industria aerospațială.

În fruntea echipei se afla chimistul Norm Larsen care încerca să găsească o soluție pentru îndepărtarea apei, soluție ce urma a fi folosită de către NASA pentru a proteja rachetele spațiale Atlas de rugină și coroziune. Larsen și echipa sa au avut nevoie de 40 de încercări pentru a găsi formula corectă care avea să devină faimoasă pe tot globul, de aici și numele acestui produs, WD-40.

După o perioadă de timp, membrii echipei au luat cu ei produsul acasă, unde au descoperit și mai multe aplicații și utilizări. Întâmplarea l-a determinat pe Larsen să facă noi experimente cu WD-40 Multi-Use Product ambalat în doze tip aerosol care erau mai ușor de folosit, primele astfel de produse fiind vândute în magazine în 1958. Doi ani mai târziu Compania și-a dublat cifra de afaceri, iar în 1969 Compania Rocket Chemical a primit un nou nume, după singurul său produs, WD-40.

9 Produse

Pagina:
 1. Lubrifiant multifunctional 600ml 600ml, WD-40 FLEXIBLE

  Cod: TE-780040  UM: Buc
  Pret: 61,76 Lei 61.76 51,90 Lei
  WD-40 Flexible datorita noului aplicator metalic si flexibil patrunde in spatiile greu accesibile si ofera o pulverizare precisa.WD-40® Multi-Use Product Flexible protejeaza metalul impotriva ruginii si coroziunii, deblocheaza ansamblurile intepenite, indeparteaza umiditatea si lubrifiaza aproape orice. inlatura chiar si grasimea, murdaria si alte reziduuri de pe majoritatea tipurilor de suprafete.Dezvoltat pentru profesionisti, acest nou produs - WD-40 Flexible, este echipat cu un aplicator metalic flexibil de 18 cm care poate fi modelat si mentinut in forma dorita de utilizator. Noul aplicator flexibil patrunde in spatiile greu accesibile si ofera o pulverizare precisa. Pentru o pulverizare cu jet larg, tineti aplicatorul coborat.Avantajele si beneficii:Aplicator de 18 cm, metalic si flexibil, foarte rezistent la manipulari frecventeValva ce permite pulverizarea la 360°, atat in pozitie verticala, cat si rasturnat.Aplicatorul flexibil patrunde in zonele greu accesibile, fara a mai fi necesara dezasamblarea componentelorPermite pulverizarea cu jet larg sau ingust, fiind ideal pentru aplicatii specificeUsor de folositProprietatile produsului:Previne aparitia ruginii si protejeaza componentele electricePenetreaza si deblocheaza ansamblurile intepeniteLubrifiaza diferite echipamente pentru ca acestea sa functioneze mai usorCurata si indeparteaza uleiul, murdaria, grasimea si funingineaProtejeaza suprafetele metalice impotriva ruginii si coroziuniiindeparteaza umezeala de pe componentele electriceEste recomandat pentru:Deblocheaza piulitele ambreiajului din spatele blocului motorLubrifiaza supapele greu accesibile ale motoarelorFaciliteaza lucrarile la instalatiile sanitare din zonele greu accesibileFaciliteaza repararea conductelor sub chiuvete, cazi de baie, etc.Atentie! Nu indoiti excesiv aplicatorul flexibil deoarece acesta se poate rupe.*Cititi cu atentie fisa tehnica sau eticheta produsului inainte de utilizare! Fisa tehnica Fisa de securitate
 2. Lubrifiant multifunctional 100ml 100ml, WD-40

  Cod: TE-780000  UM: Buc
  Pret: 15,37 Lei 15.37 12,92 Lei
  Lubrifiant multifunctional cu peste 2000 de aplicatii in domenii precum - auto, casa si gradina, industrie, aparate electrice, birou, armata, aviatie, sport si recreere.Caracteristici:Nu contine silicon.Curata si protejeaza, lubrifiaza, desface ansamblurile ruginite, opreste scartaitul, inlatura umezeala, deblocheaza mecanismele intepenite.Penetreaza si lubrifiaza balamale, roti dintate, arcuri, armaturi, manere, feronerie pentru ferestre, pedale si scaune de birou.inlatura umezeala de pe suprafete metalice si contacte electrice, capace de delcou, scule si unelte (inclusiv pentru gradina), motoare de motocicleta si de ambarcatiuni.Curata, protejeaza si dizolva urmele de creioane colorate, grasime, bitum, guma de mestecat si adezivi.indeparteaza petele de calcar.Asigura un strat de protectie impotriva ruginii si coroziunii pentru biciclete, ansambluri cromate, motociclete, motoare de ambarcatiuni si unelte.Desface partile ruginite.Patrunde in profunzime si desface ansamblurile ruginite, corodate si intepenite, cum ar fi: piulite, suruburi, nituri, aparate de control, cabluri si zavoare. Deblocheaza mecanismele intepenite.Deblocheaza si lubrifiaza incuietori, fermoare, masini de cusut, aparate de masurat, racorduri si cabluri.Descarca lista cu cele 2000 de aplicatii.*Cititi cu atentie fisa tehnica sau eticheta produsului inainte de utilizare!Agitati bine inainte de utilizare. in cazul suprafetelor saturate lasati produsul sa fie absorbit in substrat. Nu stergeti produsul de pe suprafata. Pentru rezultate bune, utilizati produsul vertical cu capul in sus sau jos, nu orizontal. Nu contine silicon. Fisa tehnica Fisa de securitate

9 Produse

Pagina:
Produs adaugat in cos