Scaune

Produsele 73-96 din 577

Pagina:
Sorteaza Ascendent
  1. 5%
    Scaun vizitator, B986

    Scaun vizitator, B986

    Cod: SCAUN-B986  UM: Buc
    Pret: Pret Normal 215,69 Lei 215.69 181,25 Lei Pret: Pret Redus 204,89 Lei 204.89 172,18 Lei
    Fara stoc
  2. Scaun vizitator, 224 Frill Wood Tapitat Sezut

    Cod: 224-frill-wood-tap-s  UM: Buc
    Pret: 936,01 Lei 936.01 786,56 Lei
  3. Scaun vizitator, 224 Frill Wood PP

    Cod: 224-frill-wood-pp  UM: Buc
    Pret: 864,94 Lei 864.94 726,84 Lei
  4. Scaun vizitator, 224 Frill H Tapitat Sezut

    Cod: 224-frill-H-tap-s  UM: Buc
    Pret: 906,40 Lei 906.4 761,68 Lei
    Scaunul Frill-224-H face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA.  Scaunul Frill-224-H este un scaun rotativ cu brațe destinat spațiilor HORECA. Cadrul scaunului Frill-224-H este din aluminiu rezistent cu cinci raze și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Eclipse, Fiesta. Designerul acestui scaun este Cappellin Activa, o colaborare între Luigi Cappellin și Gianni Rosa care, cu pasiune și entuziasm, urmaresc calea "proiectarii simple și sigure", cautand în mod constant noi forme, noi materiale și tehnologii de producție în prim-plan, respectand în același timp mediul. Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-H este din aluminiu rezistent cu cinci raze și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Opțional: Șezut tapițat Opțional, pentru un confort mai ridicat, șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: “Eclipse”, cu o rezistența înalta de min. 100,000 de cicluri. “Fiesta”, care încorporeaza fibre de poliester și bumbac într-un material foarte rezistent.    Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.
  5. Scaun vizitator, 224 Frill H PP

    Cod: 224-frill-H-pp  UM: Buc
    Pret: 841,26 Lei 841.26 706,94 Lei
    Scaunul Frill-224-H face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA.  Scaunul Frill-224-H este un scaun rotativ cu brațe destinat spațiilor HORECA. Cadrul scaunului Frill-224-H este din aluminiu rezistent cu cinci raze și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Cagli, Eclipse, Fiesta. Designerul acestui scaun este Cappellin Activa, o colaborare între Luigi Cappellin și Gianni Rosa care, cu pasiune și entuziasm, urmaresc calea "proiectarii simple și sigure", cautand în mod constant noi forme, noi materiale și tehnologii de producție în prim-plan, respectand în același timp mediul. Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-H este din aluminiu rezistent cu cinci raze și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Opțional: Șezut tapițat Opțional, pentru un confort mai ridicat, șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: “Eclipse”, cu o rezistența înalta de min. 100,000 de cicluri. “Fiesta”, care încorporeaza fibre de poliester și bumbac într-un material foarte rezistent.    Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.
  6. Scaun vizitator, 224 Frill F Tapitat Sezut

    Cod: 224-frill-F-tap-s  UM: Buc
    Pret: 1.078,15 Lei 1078.15 906,01 Lei
    224 Frill F- Tapitat Sezut - Cadru aluminiu rotativ, șezut +spatar pp, șez. Tapițat.   Scaunul Frill-224-F face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA.  Scaunul Frill-224-F este un scaun fix rotativ cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-F este din aluminiu rezistent cu patru raze cu ventuze și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Eclipse, Fiesta.  Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-F este din aluminiu rezistent cu patru raze cu ventuze și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.
  7. Scaun vizitator, 224 Frill F PP

    Cod: 224-frill-F-pp  UM: Buc
    Pret: 1.013,01 Lei 1013.01 851,27 Lei
    224 Frill C - PP - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spatar pp. Scaunul Frill-224-F face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA.  Scaunul Frill-224-F este un scaun fix rotativ cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-F este din aluminiu rezistent cu patru raze cu ventuze și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Cagli, Eclipse, Fiesta.  Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-F este din aluminiu rezistent cu patru raze cu ventuze și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.
  8. Scaun vizitator, 224 Frill C Tapitat Sezut

    Cod: 224-frill-C-tap-s  UM: Buc
    Pret: 687,27 Lei 687.27 577,54 Lei
    224 Frill A- Tapitat Sezut - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spatar pp, șez. Tapițat.     Dimensiuni scaun Frill-224-C:a) Înalțime scaun: 81.5 cmb) Adancime șezut: 40 cmc) Înalțime șezut: 47.5 cmd) Lațime șezut: 43 cme) Lațime scaun: 56 cmf) Adancime scaun: 54 cmg) Lațime baza: 53 cmh) Adancime scoica: 49 cm Scaunul Frill-224-C face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA.  Scaunul Frill-224-C este un scaun vizitator cu talpa sanie și cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-C este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Eclipse, Fiesta.  Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-C este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu talpa sanie și cu brațe, dedicat folosirii intense. Suprapozabil Scaunul este suprapozabil ( 6 buc.), astfel, daca aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.
  9. Scaun vizitator, 224 Frill C PP

    Cod: 224-frill-C-pp  UM: Buc
    Pret: 622,13 Lei 622.13 522,80 Lei
    224 Frill C - PP - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spatar pp.   Dimensiuni scaun Frill-224-C:a) Înalțime scaun: 81.5 cmb) Adancime șezut: 40 cmc) Înalțime șezut: 47.5 cmd) Lațime șezut: 43 cme) Lațime scaun: 56 cmf) Adancime scaun: 54 cmg) Lațime baza: 53 cmh) Adancime scoica: 49 cm Scaunul Frill-224-C face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA.  Scaunul Frill-224-C este un scaun vizitator cu talpa sanie și cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-C este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Cagli, Eclipse, Fiesta.  Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-C este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu talpa sanie și cu brațe, dedicat folosirii intense. Suprapozabil Scaunul este suprapozabil ( 6 buc.), astfel, daca aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.
  10. Scaun vizitator, 224 Frill A Tapitat Sezut

    Cod: 224-frill-A-tap-s  UM: Buc
    Pret: 598,43 Lei 598.43 502,88 Lei
    224 Frill A- Tapitat Sezut - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spatar pp, șez. Tapițat.   Dimensiuni scaun Frill-224-A:a) Înalțime scaun: 80.5 cmb) Adancime șezut: 40 cmc) Înalțime șezut: 47 cmd) Lațime șezut: 43 cme) Lațime scaun: 56 cmf) Adancime scaun: 53 cmg) Lațime baza: 48.5 cmh) Adancime scoica: 49 cm Scaunul Frill-224-A face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA. Produsele Brado Contract le gasiți exclusiv la Antares în Romania. Scaunul Frill-224-A este un scaun vizitator cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Eclipse, Fiesta.  Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Suprapozabil Scaunul este suprapozabil ( 6 buc.), astfel, daca aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.
  11. Scaun vizitator, 224 Frill A PP

    Cod: 224-frill-A-pp  UM: Buc
    Pret: 533,29 Lei 533.29 448,14 Lei
    224 Frill A - PP - Cadru alb/antracit/crom, șezut +spatar pp.   Dimensiuni scaun Frill-224-A:a) Înalțime scaun: 80.5 cmb) Adancime șezut: 40 cmc) Înalțime șezut: 47 cmd) Lațime șezut: 43 cme) Lațime scaun: 56 cmf) Adancime scaun: 53 cmg) Lațime baza: 48.5 cmh) Adancime scoica: 49 cm Scaunul Frill-224-A face parte din colecția Brado Contract, o colecție dedicata special pentru spațiile HORECA. Produsele Brado Contract le gasiți exclusiv la Antares în Romania. Scaunul Frill-224-A este un scaun vizitator cu brațe. Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Scoica scaunului este realizata din polipropilena, disponibila în diferite culori. Opțional șezutul scaunului se poate tapița cu oricare dintre materialele noastre textile, respectiv: Cagli, Eclipse, Fiesta.  Greutate portanta: 120 kg. Cadrul scaunului Cadrul scaunului Frill-224-A este din oțel rezistent vopsit (antracit, alb sau crom) cu patru picioare și cu brațe, dedicat folosirii intense. Suprapozabil Scaunul este suprapozabil ( 6 buc.), astfel, daca aveți nevoie de mai mult spațiu, le puteți depozita simplu. Scoica din polipropilena Scoica este realizata din polipropilena, disponibila în mai multe culori și este rezistenta la razele UV, protejand culoarea acesteia. Totodata este flexibila, ușor de curațat și întreținut. Culori Scoica În cazul în care cautați ceva mai interesant, diferit, ce o sa iasa în evidența de la prima vedere avem șansa sa va oferim colecția de culori “Brado Contract”. Culorile sunt unice, personalizate exclusiv create pentru scaunele Brado, oferind viața și celor mai simple spații. Întreținere Produselel ar putea suferi modificari datorita expunerii la caldura, umiditate și sare. O întreținere și curațare adecvata și frecventa a produsului sporește durabilitatea acestuia.  Antares își rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza produsul fara o notificare prealabila.

Produsele 73-96 din 577

Pagina:
Sorteaza Ascendent

Fie ca aveti nevoie de un scaun directorial sau ergonomic, fie de scaune pentru vizitatori sau bistro, pe rik.ro puteti gasi o gama completa de scaune.

Produs adaugat in cos