Solutii pentru curatat

Produsele 49-72 din 311

Pagina:
Sorteaza Ascendent
  1. Detergent capsule Ariel 3in1 Pods, 37buc/cutie

    Cod: 0797  UM: cutie
    Pret: 81,93 Lei 81.93 68,85 Lei
    Ariel 3in1 Pods Color Impecabilul intr-o capsula inovatoare, cu trei compartimente speciale, care curata, indeparteaza petele si ofera stralucire hainelor. Tehnologia din Ariel 3in1 PODS iti lasa rufele impecabile din prima spalare* si te ajuta sa pastrezi culorile hainelor tale stralucitoare spalare dupa spalare. Ce nu stiai despre Ariel 3in1 PODs? 1. 3 actiuni intr-o singura capsula Tehnologia din Ariel 3in1 PODS mentine cele trei ingrediente separate pana in momentul spalarii, cand membrana speciala se dizolva si elibereaza puterea celor trei actiuni pentru o spalare impecabila.   2. Haine impecabile chiar si in apa rece Pelicula speciala a capsulelor Ariel se dizolva complet la contactul cu apa, pentru a elibera puterea tehnologiei de indepartare a petelor, in doza ideala.   3. Indeparteaza impecabil petele, dintr-o singura spalare. Ariel 3in1 PODs au o putere de curatare mult mai concentrata, datorita celor 3 ingrediente active ce actioneaza impreuna pentru a indeparta petele dificile de la prima spalare*.*Teste de laborator efectuate pe țesătură de amestec de bumbac și poliester, cu pete de tocăniță de vită, sorbet de zmeură, budincă de ciocolată, într-un ciclu de spălare la 40°C.  4. Sunt foarte usor de folosit. 1 capsula = 1 spalare. O capsula Ariel 3in1 PODS contine cantitatea ideala de detergent pentru o spalare. Uita de masurat si dozat, pune capsula direct in cuva masinii de spalat, apoi rufele deasupra ei.  5. Pastreaza luminoase culorile hainelor tale Ariel 3in1 PODS Color te ajuta sa pastrezi culorile hainelor tale stralucitoare si vibrante, spalare dupa spalare. Datorita tehnologiei speciale Fiber Science Ariel 3in1 PODS intensifica nuantele si ofera stralucire tesaturilor, mentinand hainele ca noi mai mult timp.   6. Ariel este recomandat de catre mai multi producatori de masini de spalat de top, decat oricare alt brand la nivel global. Sfaturi de la Ariel pentru spalatul hainelor Cum ai grija de hainele colorate? 1. Sorteaza-le in functie de culoare. Cele in culori precum mov, rosu, portocaliu si galben pot fi spalate impreuna.2. Intoarce pe dos hainele inainte de a le spala3. Nu supraincarca masina de spalat, lasa o palma intre haine si partea de sus a cuvei.4. Dupa spalare, scoate-le imediat din masina de spalat.
  2. Detergent pentru multisuprafete 5L, Sutter

    Cod: 7938  UM: bidon
    Pret: 73,36 Lei 73.36 61,65 Lei
    Iti punem la dispozitie detergent universal, natural, pentru pardoseli Sutter Apple, cu o cantitate de 5 l, detergentul se utilizeaza pentru toate tipurile de pardoseli (ceramica, granit, marmura, piatra, portelan). Cauti detergent universal pentru pardoseli? Descopera acum functionalitatea si eficienta solutiei pentru pardoseli de la Sutter! Asigura-ti o curatare impecabila si o stralucire deosebita a suprafetelor! Produsul are o catitate de 5 l, pentru o folosire indelungata; Detergent de pardoseli si multisuprafete, natural, produs din materii prime de origine vegetala, fara fosfati si nichel, complet biodegradabil; Detergentul este testat dermatologic (test de plasture uman, netestat pe animale), fara alergeni; Este un degresant concentrat ce se poate folosi pentru orice suprafata lavabila; Detergentul ideal daca aveti copii sau animale de companie, facut din plante, nu este toxic; Solutie pentru toate tipurile de pardoseala, cu efect anti-alunecare, dezinfecteaza, curata si lasa in urma un parfum foarte placut; Se aplica pe suprafata de curatat cu laveta sau mop;  Indeparteaza eficient grasimea si murdaria lasand podelele stralucitoare si fara urme; Agent de degresare ce nu deterioreaza straturile de protectie ale pardoselilor sau partile din aluminiu. Mod de utilizare: Se foloseste manual sau in masina speciala; Aplica produsul pe suprafata dorita, lasa-l sa actioneze si clateste in caz de depuneri. Detergentul pentru pardoseli de la Sutter, reprezinta cea mai buna optiune pentru o casa curata si stralucitoare!  Ofera suprafetelor o stralucire si curatare deosebita, cu un produs de calitate, ecologic de la Sutter! 
  3. Dezinfectant pentru suprafete dure 1l, Klintensiv Peroklin

    Cod: KLI510  UM: Buc
    Pret: 72,33 Lei 72.33 60,78 Lei
    PEROKLIN este un dezinfectant pe baza de peroxid de hidrogen. Prezinta proprietati dezinfectante cu spectru larg de actiune biocida.Fara aldehide, fenoli, alcooli sau clor.Formula eficienta pentru curatarea si dezinfectarea diferitelor tipuri de suprafete dure.Grupa principala: 1; Tipul de produs: 2. Domeniu de utilizare: Dezinfectante si algide care nu sunt destinate aplicarii directe la oameni si animale. Aria de aplicare: Dezinfectarea suprafetelor care nu sunt utilizate in contact direct cu produsele alimentare sau cu hrana pentru animale, din unitati sanitare, dezinfectarea dispozitivelor medicale inainte de sterilizare, dezinfectarea suprafetelor si a obiectelor de inventar din institutii publice si private. PEROKLIN este utilizat pentru:• Dezinfectarea suprafetelor – de diverse tipuri din spitale, clinici, unitati primiri urgente, cabinete medicale; • Dezinfectarea dispozitivelor/instrumentarului medical. Mod de utilizare: Se aplica produsul direct pe zona care necesita dezinfectare, utilizand un pulverizator manual. Produsul se aplica uniform pe intreaga suprafata, se lasa sa actioneze intre 5 minute si 60 min. Nu necesita clatire. Acest produs este destinat pentru uz profesional si se va folosi in conformitate cu instructiunile de utilizare, respectiv protocoalele interne ale unitatii medicale.Se utilizeaza cu manusi de protectie. Se recomanda a fi manipulat in acord cu cerintele de protectie a personalului (vezi SDS produs). Este contraindicata amestecarea produsului cu alte produse biocide sau detergenti. Categorie de utilizare: profesionali, industriali.  Indicații de utilizare: Dezinfectarea suprafețelor dure din unitați sanitare publice și private. Dezinfectarea instrumentarului și dispozitivelor medicale. Metoda de aplicare Concentrația soluției de lucru/   doza de aplicare Timp de acțiune Dezinfectarea suprafețelor prin: ștergere, pulverizare, imersie Eficacitate: bactericida, levuricida, fungicida, virucida   Ca atare / 8-14ml la 1m2 5 minute Eficacitate: sporicida   Ca atare / 4-10ml acopera 1m2 20 minute Eficacitate: micobactericida, tuberculocida   Ca atare / 4-10ml acopera 1m2 60 minute Dezinfecția instrumentarului/ dispozitivelor medicale prin: imesie, umplere, pulverizare, ștergere Eficacitate: bactericida, levuricida, fungicida, virucida   Ca atare / acoperire totala 10 minute   Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 5634BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala pentru Produse Biocide. Substanta activa: peroxid de hidrogen, concentrație în unitați metrice 6%. Grupa principala: 1. Tipul de produs: 2. Producator: S.C. KLINTENSIV S.R.L.

Produsele 49-72 din 311

Pagina:
Sorteaza Ascendent

‌Solutii de curatare universale, folosite mai ales pentru dezinfectarea si degresarea diverselor obiecte. RIK va ofera o gama completa de solutii pentru curatat.

Produs adaugat in cos